Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌تولید گندله سنگ‌آهن شرکت‌های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی طی سه ماهه نخست ۱۴۰۱ بیش از ۲۱ درصد افزایش یافت و به بیش از ۱۱.۳ میلیون تن رسید.

به گزارش ایمنا و به نقل از ایمیدرو، ۹ تولیدکننده بزرگ گندله سنگ‌آهن از ابتدای فروردین تا پایان خردادماه، ۱۱ میلیون و ۳۵۱ هزار و ۹۲۳ تن محصول تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۹ میلیون و ۳۷۰ هزار و ۳۷۶ تن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این میزان، شرکت‌های «گل‌گهر» سه میلیون و ۳۳۲ هزار و ۲۹۶ تن، «توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه» یک میلیون و ۸۵۸ هزار و ۹۹۳ تن، «صنایع معدنی فولاد سنگان» یک میلیون و ۳۱۵ هزار و ۸۴۲ تن، «چادرملو» یک میلیون و ۱۸۴ هزار و ۹۵۰ تن، «مرکزی» یک میلیون و ۷۸ هزار و ۴۱۶ تن، «گهر زمین» یک میلیون و ۱۰۴ هزار و ۵۰ تن، «اپال پارسیان سنگان» ۹۵۳ هزار و ۹۰ تن، «توسعه فراگیر سناباد» ۳۹۱ هزار و ۵۷۳ تن و «صبانور» ۱۳۲ هزار و ۷۱۳ تن گندله تولید کردند.

همچنین این شرکت‌ها طی سه ماهه بهار، سه میلیون و ۹۴۲ هزار و ۵۳۱ تن گندله برای شرکت‌های داخلی ارسال کردند.

کد خبر 593149

منبع: ایمنا

کلیدواژه: افزايش توليد گندله گندله گندله سازی ایمیدرو چادرملو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۰۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، اسماعیل نمازی با اشاره به آمادگی نیروگاه‌های کشور برای تأمین برق پیک تابستان امسال، افزود: از این میزان تولید ۶۱ درصد آن مربوط به واحد‌های سیکل ترکیبی است که میزان تولید انرژی آنها با افزایش ۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود ۱۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم با افزوده‌شدن هشت واحد بخار جدید در نیروگاه‌های غرب کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان، بعثت پارس جنوبی (دو واحد) و ارومیه شاهد جهش تولید نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به‌عنوان واحد‌های تولیدکننده برق دوستدار محیط‌زیست هستیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی از کارآمدترین روش‌های بهبود راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور به شمار می‌آید که نه‌تن‌ها برای صنعت برق، بلکه برای محیط‌زیست و صرفه‌جویی در مصرف سوخت نیز بسیار مؤثر است و در سال‌های آینده شاهد تأثیر گسترده آن خواهیم بود. نمازی گفت: تنها از محل افتتاح این واحد‌های جدید سالانه دو میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه در فروردین‌ماه بخش اعظم برق موردنیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین شده است، گفت: میزان تولید برق واحد‌های گازی در این مدت با افزایش ۱۲ درصدی به چهار میلیون مگاوات و سهم تولید واحد‌های بخاری نیز به ۵.۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران