Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@00:04:17 GMT

مردم راضی، مرغ‌داران ناراضی

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۸۰۴۷

مردم راضی، مرغ‌داران ناراضی

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها - مریم یاوری: مرغ‌داران این روزها منتقد عملکرد دولت در خرید محصولاتشان هستند. درخواست وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش جوجه‌ریزی را یادآوری می‌کنند و وعده‌هایی که برای خرید محصولات آن‌ها به قیمت مصوب داده می‌شد.

یکی از تولیدکنندگان مرغ اصفهان در این باره گفت: اوضاع خرید مرغ زنده در اصفهان چندان مطلوب نیست و شرکت پشتیبانی امور دام، محصولات را به طول عادلانه خریداری نمی‌کند و بیشتر خریدها مربوط به اطراف اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشتارگاه‌ها نیز زیر قیمت رهتاب و از طریق واسطه، مرغ‌ها را خریداری می‌کنند و در این میان تقاضای مصرف کننده کاهش یافته است.

این تولیدکننده اصفهانی بیان کرد: از ۶۳ هزار قطعه مرغ تولیدی که داشتیم، طی روزهای اخیر فقط ۴ هزار قطعه آن به فروش رفت و به نظر می‌رسد تولیدکنندگانی که در پی جوجه‌ریزی هستند باید در تصمیم خود تجدید نظر کنند.

تولیدکنندگان مرغ علاوه بر اینکه از افزایش تولید جوجه خبر می‌دهند و از بی‌تفاوتی تولیدکنندگان مرغ مادر گلایه دارند، نسبت به عملکرد سامانه رهتاب نیز نقد دارند و معتقدند که فارغ از چارچوب این سامانه می‌توانند تولیدات خود را در بازارهای مختلف به فروش برسانند.

مازاد تولید مرغ، مدیریت شود

یکی از تولیدکنندگان مرغ در اصفهان گفت: مازاد تولید باید مدیریت شود و مدیریت نادرست بازار را نمی‌توان به پای تولیدکننده نوشت.

وی افزود: تولیدکننده باید تولید کند و عدم تولید سبب ایجاد مشکلات دیگری در بازار مرغ و جامعه می‌شود. اگر مازاد تولید داریم علت آن تولید کننده نیست بلکه به مدیریت ناصحیح برمی‌گردد که سامانه‌هایی مانند رهتاب باید آن را مدیریت کنند. در واقع مسئولان باید نیاز روز را بررسی و طبق آن مجوز تولید صادر کنند.

توان جذب مرغ کم است

حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در پاسخ به انتقاد مرغ‌داران گفت: امروز با مازاد تولید مرغ مواجه هستیم و کاهش قیمت رخ داده و توان جذب مرغ کم است که البته این اتفاق مختص به اصفهان نیست.

وی افزود: همه استان‌ها این روزها شاهد چنین شرایطی هستند اما به وسیله سامانه رهتاب سعی ما بر این است که افت قیمت در کمترین میزان اتفاق بیفتد و علاوه بر این در جذب مرغ، سن و وزن رعایت شود. ضمن اینکه در حداکثر توان مرغ با بالاترین قیمت جذب شود.

ایراندوست تصریح کرد: متأسفانه افت قیمت زیاد در همه استان‌ها و محدودیت تونل‌های انجماد در کشتارگاه‌ها، قابلیت جذب مرغ را کاهش داده است.

وی ادامه داد: اعلام کردیم که ۲ هزار تن سهمیه صادرات گوشت مرغ را از اصفهان داریم و از صادرکنندگان دعوت کردیم که سریع‌تر نسبت به صادرات اقدام کنند. به کشتارگاه نیز اعلام کردیم هر مقدار گوشت مرغ را که جذب کنند مجاز هستند آن را در هر بازاری به فروش برسانند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاوزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: همچنین به مرغ‌داران اعلام کردیم مرغ خود را با هر قیمتی که می‌توانند در خارج استان به فروش برسانند و ما با آن‌ها در این زمینه همکاری می‌کنیم.

وی بیان کرد: همچنین از شرکت پشتیبانی امور دام درخواست کرده‌ایم که با حداکثر توان نسبت به جذب مرغ اقدام کند. با توجه به محدودیت کشتارگاه‌ها و سردخانه‌ها و تونل‌های انجماد، مجوز ۳ کشتارگاه مرغ داده شده تا با بالاترین ظرفیت تونل انجماد و سردخانه ایجاد شود و در شرایط مشابه امروز محدودیت انجماد و سردخانه قدرت جذب مرغ مازاد را از ما نگیرد.

مصرف کننده راضی است

اما مصرف‌کننده مرغ فارغ از شرایطی که بر تولیدکنندگان می‌گذرد این روزها مرغ را با قیمتی پایین‌تر درب مغازه خریداری می‌کند.

یکی از شهروندان اصفهانی گفت: طی روزهای اخیر شاهد کاهش چند هزار تومانی مرغ بودیم که گفته می‌شود به علت فراوانی تولید مرغ است. به هر حال این شرایط برای مصرف کننده بهتر از زمانی است که مرغ را چندین هزار تومان گران‌تر از امروز خریداری می‌کردیم.

محمد علی فروغی ابری رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید اصفهان نیز در این ارتباط گفت: افزایش جوجه‌ریزی درماه‌های قبل سبب شده که فراوانی مرغ را شاهد باشیم. در کنار آن کاهش قدرت خرید مردم نیز باعث می‌شود که فروش در بازار کم شود و قیمت‌ها نوسان داشته باشد.

وی افزود: اکنون سقف قیمت مرغ ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان است و از امروز احتمالاً با کاهش ۹ هزار و ۸۰۰ تومانی، مرغ حدوداً ۵۰ هزار تومان درب مغازه فروخته می‌شود.

فروغی اظهار کرد: در استان‌های اطراف قیمت مقداری پایین‌تر است و گاهی فروشندگان از این مناطق مرغ می‌آورند و این باعث می‌شود بهای مرغ کمتر شود.

وی با اشاره به وفور مرغ در بازار بیان کرد: با فرارسیدن ماه محرم نیز مشکلی نداریم و هیأت‌ها در حال مراجعه به ما و معرفی برای دریافت مرغ هستند. با توجه به نیاز هیأت‌های مذهبی، مشکلی بابت تأمین مرغ نداریم و شرایط کامل عادی و تحت مدیریت است.

بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان قیمت مرغ زنده و گوشت مرغ تا اطلاع ثانوی به شرح زیر است: مرغ زنده ورودی، ۳۳ هزار تومان، کرایه حمل مرغ زنده ۶۱۰ تومان. گوشت مرغ درب کشتارگاه ۴۶ هزار و ۸۰۰ تومان، هزینه حمل گوشت مرغ، ۷۰۰ تومان. گوشت مرغ درب واحد صنفی ۴۷ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت مصرف کننده ۵۰ هزار و ۳۵۰ تومان.

آن طور که رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید اصفهان می‌گوید، از امروز خریداران، مرغ را حدود ۵۰ هزار تومان درب مغازه می‌توانند تهیه کنند. با وجود اینکه کاهش نسبی قیمت مرغ در بازار، ممکن است خریدار را کمی راضی کند اما سو مدیریت در بازار جوجه‌ریزی و تولید مرغ، می‌تواند به شرایطی نابسامان در روزها و هفته‌های آینده منجر شود. آنچه مهم است، تصمیماتی است که مدیران باید برای این میزان از مرغ مازاد بگیرند تا ضمن حمایت از تولیدکننده، بازار نیز اوضاعی آرام و تحت کنترل داشته باشد.

کد خبر 5554626

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت مرغ گوشت مرغ جهاد کشاورزی اصفهان سیلاب محرم 1401 بوشهر ماه محرم ویروس کرونا وقوع سیلاب کرمانشاه سیل کرمان بارش باران خطبه های نماز جمعه ایلام مدیریت بحران آمار کرونا مراسم عزاداری تولیدکنندگان مرغ مازاد تولید هزار تومان مصرف کننده تولید مرغ مرغ داران جوجه ریزی مرغ زنده گوشت مرغ استان ها جذب مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۸۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند

ایرج خسرونیا، در آستانه برگزاری کنگره متخصصان داخلی ایران، اظهار داشت: امسال در مورد تازه‌های بیماری‌های دستگاه گوارش، تازه‌های بیماری‌های قلب و عروق، ریه، بیماری‌های عفونی و…، سخنرانی خواهیم داشت؛ همچنین پیرامون عوارض مزمن و کهنه بیماری کرونا و تازه‌های درمان آن نیز مباحث خوبی خواهیم داشت.

وی افزود: در شرایط پیش رو مهم‌ترین نگرانی بی توجهی به بهداشت فردی و اجتماعی است و اینکه مردم دیگر ترسی از بیماری کرونا ندارند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند، ماسک نمی‌زنند و دخانیات مصرف می‌کنند؛ متاسفیم که بگوییم تعداد مصرف کنندگان سیگار و دخانیات نسبت به چهار دهه پیش بیشتر شده و به ویژه در زنان کشور گسترش بیشتری پیدا کرده است.

خسرونیا گفت: متأسفانه هر روز شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم و عوارض مصرف دخانیات، بیشتر از گذشته مشهود است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می‌شود ولی همچنان از این بابت کمبودهایی داریم، افزود: بیشتر این متخصصان برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند یا اینکه مهاجرت کرده و یا از گردونه درمان به دلایل مختلف خارج می‌شوند.

خسرونیا گفت: عده فراوانی از پزشکان فارغ التحصیل، متأسفانه به اقدامات زیبایی برای مراجعان مطب خود روی آوردند این در شرایطی است که وجود متخصص داخلی در مسیر درمان و رسیدگی به بیماران در سراسر کشور همیشه پر اهمیت بوده است.

وی افزود: امروزه همکاران جوان فارغ التحصیل به رشته‌هایی که درآمد بیشتری خواهد داشت مانند فوق تخصص گوارش و یا قلب و عروق گرایش پیدا کردند و متأسفانه به رشته‌های عفونی و خون کمتر توجه می‌شود و متقاضی کمتری دارد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ضمن ابراز نگرانی از اینکه مطب‌های متعددی تعطیل شده و بدین ترتیب در آینده نزدیک جایگزینی برای متخصصان و فوق تخصص‌هایی که از گردونه طبابت خارج شده و یا مهاجرت می‌کنند وجود نخواهد داشت، گفت: شاید در آینده‌ای نه چندان دور هموطنان برای درمان بیماری‌های صعب العلاج خود مجبور به خروج از کشور باشند.

خسرونیا ادامه داد: پزشکان از دیدگاه مردمی جز گروه‌های شغلی با درآمد خوب هستند ولی در واقع این‌طور نیست و فقط حدود ۱۰ درصد پزشکان درآمد خوبی دارند و از شغل خود راضی هستند؛ جالب اینکه تمامی مسئولان و سیاستگذاران کشور نیز برای درمان خود به همین ۱۰ درصد پزشک معروف و پردرآمد مراجعه می‌کنند و تصور می‌کنند همه مطب‌ها به همین اندازه شلوغ و پر مریض است.

رئیس سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: یکی از مشکلات عدیده جامعه پزشکی مربوط به تعرفه است، به همین خاطر نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت نوشتیم، مبنی بر اینکه متخصصین طب داخلی فقط نسخه نویس هستند و درآمد دیگری ندارند پس باید مورد حمایت تعرفه‌ای قرار بگیرند که در ابتدا موافقت‌هایی صورت گرفت ولی در عمل شاهد حمایت از همکاران متخصص داخلی در کشور نبودیم.

خسرونیا افزود: تعرفه اعلامی کنونی امکان پاسخگویی هزینه‌های اداره مطب و معیشت پزشکان را نخواهد داد به همین خاطر عده‌ای از همکاران ما به ناچار مجبور به خروج از گردونه درمان هستند، مهاجرت می‌کنند و یا به شغل‌های جانبی و خدمات زیبایی برای مراجعان می‌پردازند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی گفت: مالیات و درآمدهای دولت با میزان رشد تورم افزایش پیدا می‌کند، ولی متأسفانه تعرفه پزشکی از این روند تبعیت نمی‌کند و همیشه در محدوده ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش، ثابت و اصطلاحاً «فریز» شده است!

خسرونیا افزود: با تورم ۴۰ درصدی ولی سال گذشته تعرفه ۲۰ درصد افزایش یافت، امسال هم با وجود تورم و افزایش چند برابری هزینه‌های جاری زندگی و نگهداری مطب، مالیات، افزایش تعرفه ورود به محدوده طرح ترافیک و سایر مسائل، شاهد رشد چندانی در میزان تعرفه‌های پزشکی نیستیم؛ به خصوص پزشکان جوان که درآمد کمتری دارند مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت و موجب بی انگیزگی آنان خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی جامعه گفت: از سوی دیگر برخی برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی، جامعه پزشکی را به شیوه‌های مختلف مورد تمسخر قرار می‌دهد که این رفتار موجب توهین به این افراد خدوم و تحقیر جایگاه ارزشمند آنان در سلامت مردم خواهد شد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه هزینه برگزاری کنگره‌ها در کشور به طور عجیب و فزاینده افزایش یافته به طوری که برگزاری یک همایش علمی در فضای دانشگاهی هزینه چندین میلیاردی به همراه دارد، افزود: برای چهار روز اجاره سالن همایش، حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه دریافت می‌شود که با احتساب هزینه‌های جانبی دیگر مبلغ کلانی خواهد بود؛ به اعتقاد من دولت باید حمایت لازم را جهت برگزاری همایش‌های علمی انجام دهد در غیر این صورت شاهد تعطیلی برخی از همایش‌های علمی خواهیم بود چون با این مبالغ دریافتی از پزشکان بابت ثبت نام، امکان گرداندن همایش‌ها و کنگره‌های دوره‌ای مقدور نخواهد شد.

سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • ده‌روسی از تساوی مقابل ناپولی‌ راضی نیست!
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • ادین ترزیچ: نه تنها نتیجه، بلکه باید از سبک بازی‌مان نیز ناراضی باشیم
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول