Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد خسروی با اشاره به اینکه طی یکی، ۲ سال اخیر بحث ساماندهی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی استان آغاز شده است، اظهار داشت: تاکنون ۲۷۸ فقره پرونده در این راستا در مراجع قضایی تشکیل شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان ضمن تاکید بر تداوم این رویه در شرکت‌شهرک‌ها؛ نتیجه تشکیل این پرونده‌ها را تعیین تکلیف زمین‌های صنعتی راکد بیان کرد و گفت: از این تعداد با همکاری مراجع قضایی ۸۵ فقره پرونده به دلیل عدم فعالیت متقاضی، خلع ید و فسخ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در نتیجه این اقدامات و فعالیت‌های انجام شده ۳۴ هکتار زمین صنعتی آزادسازی شده و آماده واگذاری به متقاضیان و سرمایه گذاران جدید است.

خسروی ادامه داد: یکی از مهمترین قطعات در شهرک صنعتی سقز با ۲.۷ هکتار بود که قرارداد آن فسخ، و با توجه به قطعه‌بندی جدید، در حال آماده‌سازی برای واگذاری به ۱۵ سرمایه‌گذار (که از سوی ستاد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به شرکت شهرک‌ها معرفی شده‌اند) هستیم و در کنار این ۱۵ واحد، هشت واحد ۲۰۰ متری هم برای احداث واحد‌های کارگاهی در سقز آماده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان از دیگر برنامه‌های این شرکت را ممانعت از تغییر کاربری فضای صنعتی در شهرک‌های صنعتی خواند و یادآور شد: دراین راستا برنامه منسجمی در استان با نظارت سازمان بازرسی و قوه قضائیه به اجرا درآمده که در نتیجه آن از هفته گذشته تاکنون ۴۳ مورد پرونده تشکیل شده است.

او اظهار داشت: ماهیت شهرک‌های صنعتی تولیدی است لذا هر فردی اقدام به کار غیرتولیدی در آن کند در ابتدا به او اخطار داده می‌شود تا سریع نسبت به جمع آوری فعالیت خود اقدام کند و سپس در صورت عدم تمکین از طریق مراجع قضایی وارد عمل می‌شویم.

خسروی از دیگر برنامه‌ها و فعالیت‌های این شهرک را تعیین تکلیف اسناد شهرک‌های صنعتی و انتقال آن به اسم شرکت شهرک‌های صنعتی استان خواند و گفت: تیرماه سال جاری ۲۷۶ هکتار از اراضی شهرک صنعتی چهار سنندج و قروه سه به نام شرکت شهرک‌های صنعتی صادر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک صنعتی زمین صنعتی سرمایه گذاری کردستان شرکت شهرک های صنعتی شرکت شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۹۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین‌های شهرک صنعتی فجر قشم
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم