Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان علی جهانی با اشاره به بروز برخی حوادث منجر به فوت برای اتباع بیگانه غیر مجاز در کشور و در لرستان ادامه داد: تبعات این حوادث بر عهده کارفرمایانی است که غیر قانونی این افراد را به کار گیری می‌کنند که برابر قانون ضمن برخورد قاطع و جریمه آنها به مجازات حبس از ۹۱ تا ۱۸۰ روز محکوم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان نسبت به پیامدهای به کار گرفتن اتباع بیگانه غیر مجاز در واحدهای اقتصادی استان هشدار داد و گفت: بر اساس بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمدهای دولت، هر کارفرمایی که از نیروی کار خارجی غیرمجاز استفاده و یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به پنج برابر حداقل دستمزد هر کارگر برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.

جهانی افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با همکاری دفاتر مشاوره و کاریابی‌های غیر دولتی و سایر نهادهای اجرایی استان به ویژه مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای آمادگی لازم را برای فراهم کردن انواع فرصت‌های شغلی دارد و کارفرمایان بخش خصوصی، موسسات دولتی و پیمانکاران فعال در بخش‌های مختلف می‌توانند با مراجعه به ادارات کار و یا مراکز کاریابی نیروی کار خود را درخواست یا در صورت ضرورت و موارد خاص از نیروی کار خارجی قانونی و دارنده کارت کار معتبر استفاده کنند.

وی با بیان اینکه امسال ۶ کارفرمای متخلف در این زمینه به مراجع قضائی استان معرفی شده است، عنوان کرد: با همکاری و هماهنگی نیروی انتظامی ۳۹ مورد گشت مشترک با بازرسان کار این اداره کل در چهار ماهه نخست امسال انجام شد و زمینه اخراج اتباع بیگانه غیر مجازی که در واحدهای اقتصادی مشغول به کار بودند فراهم شد.

جهانی رفع مشکل بیکاری جوانان، ایجاد فرصت‌های شغلی و همچنین صیانت از نیروی کار شاغل در کارگاه‌های استان را مهم‌ترین اولویت عنوان کرد و اظهار داشت: در چهار ماهه نخست امسال ۲۰ برگه جریمه با مبلغ بیش از ۲۶ میلیارد ریال برای کارفرمایانی که از تبعه بیگانه غیر مجاز استفاده کردند صادر شد و تعداد ۶۴ نفر از جوانان جویای کار در استان جایگزین این اتباع بیگانه در واحدهای اقتصادی شدند.

وی ادامه داد:  در چهار ماهه نخست سال جاری بازرسان کار ۲۸۴ بازرسی از واحدهای اقتصادی سطح استان انجام دادند که منجر به شناسایی و اخراج ۱۰۲ تبعه خارجی غیر مجاز شد.

برچسب‌ها اتباع غیر مجاز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتباع غیر مجاز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان اتباع غیر مجاز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان کار و رفاه اجتماعی لرستان واحدهای اقتصادی بیگانه غیر مجاز اتباع بیگانه نیروی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۶۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز

وزارت نیرو امسال برنامه نقره‌داغ کردن ماینرهای غیرمجاز را به طور جدی در دستور کار دارد، تا جایی که طبق اعلام سخنگوی صنعت برق قرار شده در صورت کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمز ارز، صاحبان دستگاه‌ها از زمانی که مشخص شود به صورت غیرمجاز از برق استفاده کرده‌اند، تا یکصد برابر تعرفه‌های برق مشمول جریمه شوند.

به‌گزارش ایسنا، تاکنون بیش از ۸۰۰۰ مرکز غیرمجاز شناسایی و از این مراکز بیش از ٣٠٠ هزار دستگاه ماینر گردآوری و تحویل مراکز قضایی شده است. آنطور که برآورد شده برای تامین برق این دستگاه‌های غیرمجاز باید نیروگاهی به بزرگی ١١٠٠ مگاوات احداث شود که عدد بالایی است.

درحال حاضر کار رصد، رهگیری و شناسایی ماینرهای غیرمجاز به صورت پیوسته در حال انجام است و آنطور که رجبی مشهدی - مدیرعامل توانیر اعلام کرده براساس قوانین جدید ماینرهای کشف شده، امحا خواهد شد.

وی با توصیه به علاقمندان این کسب و کار برای دریافت مجوزهای لازم، گفت: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ١٢ شب تا ٧ صبح بدون محدودیت نسبت به استخراج اقدام کنند.

در این بین دولت مشوق‌هایی را برای رمزارزهای مجاز درنظر گرفته،  شرکت توانیر از سرمایه گذاری‌های قانونی در این حوزه حمایت کرده و آمادگی دارد تا برق مورد نیاز مراکز استخراج رمز ارز مجاز را با تعرفه‌های مصوب تامین کند. با توجه به آثار هاویینگ، لازم است تا دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های مربوط به حوزه رمز ارز به روزرسانی شود و در این زمینه از نظرات و پیشنهادات کارشناسان و فعالان این حوزه استفاده خواهد شد.

بر اساس دستورالعمل‌های موجود سرمایه‌گذاران می‌توانند با سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر در حوزه تولید رمز ارز فعالیت کنند و این مساله می‌تواند به سود رمزارزهای مجاز باشد. این در حالی است که استخراج رمزارز غیرمجاز با استفاده از تعرفه‌های برق یارانه‌ای اعم از تعرفه برق خانگی، صنعتی، کشاورزی و تجاری در ایام اوج مصرف باعث افزایش احتمال خاموشی صنایع افت شاخص‌های کیفی برق و احتمال سوختن لوازم الکتریکی همسایگان می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • کارگران رکن تولید هستند
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ساماندهی اتباع در ۱۴۰۳ ادامه دارد
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز
  • عدم‌ پرداخت دستمزد و بیمه و نبود امنیت شغلی ظلم به کارگران است