Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، نخستین جلسه کارگروه ارزیابی و نظارت بر اشتغال نیروهای بومی در صنایع و همچنین پیگیری اشتغال فرزندان شاهد و ایثار گر با دستور استاندار و به ریاست دکتر خاکی نهاد معاون توسعه مدیریت و منابع در استانداری برگزار شد. 

محسن خاکی نهاد در این نشست با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و دغدغه دولت در خصوص اشتغال  نیروهای بومی یادآور شد: براساس منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسیری باید حرکت کرد که اعتماد مردم احیا شود و یکی از این مسیرها در هرمزگان موضوع اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار یادآور شد: نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در مراسم معارفه استاندار هرمزگان فقر و بیکاری را دو معضل اصلی استان بیان و اعلام کردند و تا زمینه اشتغال ایجاد نشود فقر از بین نمی رود. 

وی، حس تبعیض مردم نسبت به بنگاه های بزرگ را دردی مهمتر از اشتغال در صنایع دانست و تصریح کرد: باید با ابزارهای قانونی با اینگونه تبعیض ها برخورد شود. 

رئیس کارگروه نظارت و ارزیابی اشتغال بومیان در صنایع افزود: سیاسیون استان و نمایندگان هم دغدغه اشتغال دارند و در این زمینه اقداماتی آغاز شده است که می توان به اخذ مصوبه مهمی پیشنهادی معاونت توسعه مدیریت استانداری به هیأت وزیران در سفر به هرمزگان اشاره کرد که منجر به تصویب اختصاص ۱۰۰ درصدی اشتغال بومیان در مشاغل عمومی و ۵۰ درصدی در مشاغل  تخصصی بود. 

دکتر خاکی نهاد با بیان اینکه این مصوبه نباید بر زمین بماند تاکید کرد: عزم دولت و استاندار جدی است و این مهم باید عملیاتی شود.

وی به ضرورت تشکیل کارگروه اختصاصی ویژه اشتغال بومیان و فرزندان شاهد و ایثارگر اشاره کرد و گفت: این کارگروه به دستور استاندار با تفویض اختیار پیش خواهد رفت و مصوبات آن لازم الاجراست.

با ترک فعل‌کنندگان در جذب نیروهای هرمزگان در صنایع برخورد می‌شود

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان تاکید کرد: با ترک فعل کنندگان در جذب نیروهای هرمزگان و کسانی که در حوزه اشتغال سنگ اندازی می کنند به شدت برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه آمارهای اشتغال شایسته استانی مثل هرمزگان نیست تصریح کرد: وعده دادیم در اشتغال تحرکات  خوبی رقم بخورد و در سفرهای هفتگی شورای اداری یکی از اقدامات رفع موانع اشتغال است که در پروژه های رشد و پیشران به دلیل اشتغالزا بودن در اولویت قرار دارد.

فرهنگ اشتغال باید تغییر کند/ اکنون در مزارع میگو کار هست اما استقبال نمی‌شود

رئیس کارگروه نظارت و ارزیابی اشتغال بومیان در صنایع خاطرنشان کرد: از سوی دیگر فرهنگ اشتغال هم باید تغییر کند چرا که کار فقط پشت میز نشستن نیست به طور مثال اکنون در مزارع پرورش میگو فرصت اشتغال فراهم اما کمتر استقبال شده است.  

وی سامانه رصد را بسیار مهم ارزیابی و تاکید کرد: با کسانی که در مسیر اشتغال جوانان بومی خللی ایجاد کنند برخورد حاکمیتی می‌شود. 

خاکی نهاد با اشاره برخی ابهامات غبارآلود بودن آمارهای اشتغال بومیان در صنایع و شرکت های مستقر در بنادر تصریح کرد: به وضعیت بی قانونی کار در مناطق ویژه اقتصادی پایان دهید. 

هیچ توجیهی ندارد برای یک کار ساده مدیرپروازی در صنایع داشته باشیم

معاون استاندار با انتقاد از حضور مدیران پروازی در سطوح میانی اظهار کرد: هیچ توجیهی ندارد برای یک کار ساده مدیر پروازی در صنایع داشته باشیم و از اداره کار و بازرسی و دستگاه های نظارتی میخواهیم پس از بررسی اقدامات قانونی انجام دهند. 

خاکی نهاد تاکید کرد: همه دستگاه ها باید از اداره کار جهت فراهم کردن رفع موانع اشتغال بومیان در صنایع و شرکت ها حمایت کنند.

در این نشست مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از عدم همکاری صنایع و شرکت ها در ارایه آمارهای صحیح، عدم جذب نیروهای بومی متخصص در سطح مدیریتی، عدم جذب معلولین و خانواده ایثارگران علیرغم الزامات قانونی به بهانه خصوصی بودن، مدیران میانی پروازی و بازنشستگان نجومی بگیر تحت عنوان مشاور که در استان نیستند به شدت انتقاد کرد و خواستار ورود دستگاه های حاکمیتی و نظارتی به این موضوع شد. 

مدیر کل بنیاد شهید هرمزگان هم خواستار الزامات قانونی جذب ۲۵ درصدی سهمیه فرزندان شاهد و ایثارگر در صنایع شد و گفت: باید برخورد قانونی با این صنایع صورت پذیرد.

انتهای پیام/ 3728

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون استاندار هرمزگان برخورد با مدیران صنایع اشتغال نیروهای بومی خاکی نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۰۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم

استاندار هرمزگان نگرانی مهمی که در مسیر توسعه وجود دارد را لطمه دیدن فرهنگ و هویت تاریخی و بومی استان برشمرد و گفت: نگران هستیم که توسعه صنعتی خدشه‌ای به هویت، فرهنگ و معماری بومی و در کنار آن به محیط زیست استان وارد کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان ظهر امروز در دیدار با معتمدان و فعالان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بندر کنگ با شمردن زیبایی‌های بصری و تاریخی این شهر اظهار داشت: بندر کنگ نماد و تبلور زیبایی و هنر سنتی مردم هرمزگان است و تصویری که از این بندر و مردمان شریف آن به ذهن می رسد همدلی، انصاف، تعادل، زیبایی و تاریخ عمیق منطقه است. 

وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان به سرعت در مسیر صنعتی شدن و توسعه قرار گرفته است، افزود: در استان طرح‌های صنعتی و پالایشگاهی متنوعی از جمله در حوزه فولاد آغاز شده که در سالیان آتی سبب توسعه صنعتی استان خواهد شد. 

استاندار هرمزگان نگرانی مهمی که در مسیر توسعه وجود دارد را لطمه دیدن فرهنگ و هویت تاریخی و بومی استان برشمرد و افزود: نگران هستیم که توسعه صنعتی خدشه‌ای به هویت، فرهنگ و معماری بومی و در کنار آن به محیط زیست استان وارد کند که سعی داریم با طرح‌های درختکاری، کنترل و ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب شهر بندرعباس در مسیر صیانت از محیط زیست گام برداریم.

وی تربیت نیروی انسانی را وجه مهم توسعه پایدار دانست و گفت: احداث دانشکده پزشکی درشرق و غرب، راه‌اندازی28 هنرستان جوار صنایع و هنرستان انرژی اتمی در حوزه صیانت از نیروی انسانی اجرا شده تا نگرانی‌ها در این حوزه‌ها کاهش یابد. 

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، هویت و فرهنگ را شاخص غالب در خلق مزیت‌ها برشمرد و گفت: در هر مسئله‌ای مردم پای‌کار بوده‌اند اتفاقات مهمی رقم خورده و شما مردم فهیم بندر کنگ از فرهنگ و معماری خاص منطقه صیانت کرده‌ و عاشقانه هوای هویت و معماری بومی را داشته‌اید که بسیار قابل تقدیر است و لازم است که در فرهنگ و معماری بندرکنگ بعنوان «نماد» معرفی شود.

وی بر ایجاد کمیته تخصصی برای بندر کنگ تاکید کرد و اظهار داشت: موارد مطرح شده شما بررسی و در خرداد ماه جلسه‌ای به منظور تصمیم‌گیری در بندرکنگ برگزار می کنیم تا بتوانیم نقشه راه توسعه را شهر ترسیم و بر مزیت‌هایی همچون گردشگری، تجارت و شیلات شهر تمرکز کرده و زنجیره‌های ارزش بر روی این مزیت‌ها تعریف کنیم. 

 دوستی با تاکید بر اینکه نیاز است از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه سرمایه گذاری در این شهر استفاده شود افزود: پیشنهاد می کنم همایش سرمایه گذاری ویژه بندرکنگ برگزار و در آن از سرمایه گذاران و علاقمندان به فعالیت در حوزه‌های مختلف اقتصادی دعوت شود تا با مزیت‌های نسبی و ظرفیت‌های منطقه بهتر آشنا شوند. 

استاندار هرمزگان در پایان با قدردانی از زحمات ایوب زارعی و همه دغدغه ‌مندان بندرکنگ، گفت: برای طرح بندرگاه چندمنظوره ارائه شده منابع مالی و تسهیلات در نظر گرفته می شود. 

گفتنی است در این جلسه جمعی از معتمدان و فعالان حوزه‌های مختلف سیاسی ،اقتصادی و اجتماعی بندرکنگ در کنار مسئولان شهرستان بندرلنگه در سخنانی مطالبات و درخواست‌های مردم از استاندار هرمزگان را مطرح کردند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • استاندار هرمزگان: خلیج فارس خانه ایرانی‌ها‌ست
  • روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می‌کند
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم