Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به برنامه‌ریزی در استفاده از ظرفیت برگزاری جام جهانی فوتبال قطر گفت: در این راستا ۵ رویداد نمایشگاهی در دوحه پیش‌بینی شده است که از شهریور آغاز می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، فرزاد پیل‌تن ظهر امروز در جلسه میز ملی خرما در دشتستان با اشاره به ظرفیت مناسب صادراتی کشور در محصول خرما اظهار داشت: صادرات خرما در دستور کار دفاتر منطقه‌ای، رایزنان بازرگانی جمهوری اسلامی در دیگر کشورها به‌ویژه همسایگان از جمله قطر به عنوان بازار مناسب برای استان بوشهر فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صادرات خرما به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در دستور کار سازمان توسعه تجارت ایران قرار دارد افزود: جام جهانی فوتبال قطر 2022 یک فرصت مهم برای توسعه صادرات محسوب می‌‌شود که در این راستا برنامه‌ریزی ویژه‌ای شده است.

مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران از تشکیل نمایشگاه این سازمان در دوحه در راستای جام جهانی فوتبال 2022 قطر خبر داد و افزود: در این راستا 5 رویداد نمایشگاهی در دوحه پیش‌بینی شده است که از شهریور آغاز می‌شود.

پیل‌تن برنامه‌های سازمان توسعه تجارت ایران برای صادرات محصول خرما جمهوری اسلامی ایران را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: سازمان توسعه تجارت ایران صادرات محصول خرما ایران به بازار قطر و دیگر کشورهای منطقه در دستور کار دارد.

وی مشارکت در رویدادهای نمایشگاهی، اعزام و پذیرش هیئت‌های تجاری، استفاده از ظرفیت مراکز تجاری جمهوری اسلامی ایران در کشورهای دیگر از جمله قطر را از مهمترین راهکارهای توسعه صادرات دانست و افزود: ظرفیت‌های صادراتی خرما بسیار مناسب است و در این زمینه رایزنان اقتصادی در کشور‌های مختلف به ویژه کشورهای همسایه از جمله قطر برای گسترش بازار صادراتی خرما برنامه‌ریزی کرده‌اند.

وی با اشاره به حل مشکل فعالان تولید خرما خاطر نشان کرد: در این راستا تعریف و تدوین برنامه ملی توسعه و تحول در حوزه تولید و صادرات خرما با هدف پاسخ به همه دغدغه‌های تولید کنندگان ضروری است.

وزارت خارجه آماده کمک به توسعه صادرات خرما است

کارشناس حوزه معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه هم با اعلام آمادگی ستاد و نمایندگی‌های این وزارتخانه برای کمک به‎ گسترش بازار صادراتی خرما افزود: باید سریع‌تر از موانع تولید داخلی عبور کنیم تا قدرت رقابتی خود را در صادرات افزایش دهیم.

سعید کوزه‌چی با بیان اینکه در کشور‌های هدف صادراتی، رقابت با دیگر کشورها آسان نیست اضافه کرد: نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در کشور‌های هدف برای افزایش سهم خرما در بازار‌های جهانی کمک می‌کنند.

وی با بیان اینکه محصول خرما در اشتغال، ارزآوری و غلبه بر تحریم‌ها تأثیر مهمی دارد خاطر نشان کرد: محصول خرما می‌تواند سهم مهمی در صادرات غیرنفتی داشته باشد.

کارشناس حوزه معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه به نقش تحریم در مبادلات بانکی پرداخت و گفت: در وزارت خارجه تلاش می‌شود مبادلات پولی روان صورت گیرد این درحالی است که بازرگانان ایرانی در دوران تحریم تجارب خوبی به دست آورده‌اند.

معاون استاندار بوشهر: کمیته صادرات در میز ملی خرما تشکیل شودرئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر: تأسیس میز خرما ضروری استمیز ملی خرما در استان بوشهر آغاز به‌کار کرد + تصویر

کوزه‌چی تقویت شرکت‌های صادراتی خرما را یک ضرورت دانست و بیان کرد: برای گسترش بازار خرما ضمن تقویت شرکت‌های صادراتی باید در زمینه کیفیت محصول، بسته‌بندی و تبلیغات کار شود.

وی باتأکید بر برگزاری جشنواره خرما در کشورهای هدف صادراتی گفت: باید در کشور‌های هدف که ظرفیت دارند، جشنواره تخصصی خرما برگزار شود تا ضمن شناخت ذائقه بازار هدف محصول باکیفیت ارائه شود.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان توسعه تجارت ایران صادراتی خرما صادرات خرما محصول خرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۳۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران

در برنامه صف اول آقای علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

علی آبادی گفت: امروز اجلاس آفریقا را داشتیم و فردا بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالا‌هایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالا‌های قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشور‌های آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالا‌های ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملا مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد میرسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهمترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزار‌های مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می دهیم که صادرات محور و دانش بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تاسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​