Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، جواد اسماعیلی، رئیس شبکه دامپزشکی فردوس امروز به رسانه‌های گروهی اعلام کرد: انگل‌های خارجی در تمام گونه‌های جانوری وجود داشته و خسارات فراوانی به دام‌ها از نظر کاهش تولید، لاغری، انتقال بیماری‌های ویروسی، باکتریایی و انگلهای خونی و ... وارد می‌کنند.

وی با بیان اینکه انگل‌های خارجی عمدتاً شامل انواع کنه، جرب، شپش و انواع مگس‌ها و لارو آن‌ها هستند، افزود: کنه‌ها مهم‌ترین ناقلین انگلهای تک یاخته‌ای خونی، ویروسها و باکتریها است؛ پس از فصل سرما (آغاز فعالیت کنه برای یافتن میزبان، یعنی زمانی که درجه حرارت به ۲۰ درجه سانتیگراد می‌رسد)، می‌توان نخستین نوبت حمام دام را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عمده‌ترین روش پیشگیری از بیماری‌های انگلی رعایت بهداشت، استفاده مناسب از محل نگهداری دام و سمپاشی اماکن دامی و یا شعله دادن است.

رئیس شبکه دامپزشکی فردوس با اشاره به حمام دادن دام‌ها که بیشتر در دام سبک انجام می‌شود، بیان کرد: این عمل باید در فصل مناسب و در هوای گرم و محیط باز انجام و بلافاصله بعد از پشم چینی صورت نگیرد.

وی گفت: از ابتدای سال جاری حدود ۱۰۰ لیتر سموم ضدانگل‌های خارجی بصورت رایگان بین دامداران توزیع شده که با توجه به وضعیت خشکسالی و گرمای هوا و افزایش انگل‌های خارجی بدن دام و توان اقتصادی دامداران به هیچ وجه پاسخگوی نیاز دامداران نبوده و نیاز به توجه بیشتر در این خصوص است.

انتهای پیام/۳۶۳۵

منبع: فارس

کلیدواژه: دام فردوس انگل انگل های خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • کورت انگل: فکر می‌کردم راک برگشته تا کمربند را از رومن رینز بگیرد/ اخبار WWE
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران به شرقی و غربی در دست بررسی است
  • وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • کورت انگل برای بازگشت به WWE اعلام آمادگی کرد
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران