Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحمزه مالمیر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با اشاره به اینکه برخی فعالان بازار سرمایه، صندوق‌های سرمایه گذاری را به عدم اجرای مقررات متهم می‌کنند، اظهار کرد: اخیراً محاسباتی توسط برخی افراد انجام و در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه صندوق‌های سرمایه‌گذاری حدنصاب سرمایه‌گذاری در سهام را رعایت نکرده‌اند؛ حال آن که در این محاسبات، سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری و گواهی سپرده کالایی که جزو حدنصاب سرمایه‌گذاری در سهام محسوب می‌شوند، لحاظ نشده و تعداد زیادی از صندوق‌ها حدنصاب مربوطه را رعایت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: از طرفی با توجه به وضعیت چند ماه اخیر و افت شدید شاخص بورس و قیمت سهام، این بخش از پرتفوی صندوق‌ها به میزان قابل توجهی کاهش داشته که همین امر باعث شد تا سرمایه‌گذاری در سهام بدون آن که سهامی واگذار شود، کوچک‌تر شود.

مالمیر گفت: اساساً این نصاب برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت اشتباه است و امیدواریم که سازمان بورس نسبت به اصلاح آن اقدام کند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: این‌گونه صندوق‌های سرمایه‌گذاری همان گونه که از نامشان پیداست باید بتوانند طی دوره از نوسانات بسیار کم و نهایتاً در زمان پرداخت سود نیز سود موردنظر را کسب و پرداخت کنند؛ در حالی‌که میزان حداقل ۱۵ درصد سهام، این صندوق‌ها را از نظر بازدهی و نیز نقدینگی با چالش مواجه کرده است.

 وی ادامه داد: با توجه به شرایط چند ماه اخیر بازار سرمایه‌، این صندوق‌ها حال خوشی ندارند و اصرار بر این نصاب می‌تواند اوضاع بازار را بدتر از این وضعیت فعلی کند.

 مالمیر در خصوص توصیه‌های منتشر شده از سوی فعالان بازار بیان کرد: به‌جای آنکه اتاق فکری صورت بگیرد و راهکارهای اساسی جهت برون‌رفت از این اوضاع ارائه شود؛ همیشه آسان‌ترین راه‌ها در وضعیت مثبت و منفی بازار در دستور کار قرار می‌گیرد.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: از جمله اقدامات مطرح شده این است که از طریق اجبار، صندوق‌های درآمد ثابت، بازارگردان‌ها و نیز حقوقی‌ها نسبت به خرید در بازار منفی و فروش در بازار مثبت اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: باید در نظر داشت که اکنون تعداد افراد حاضر در صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت به حدی است که می‌توان گفت با موضوع منافع عمومی روبرو هستیم، به همین دلیل نباید بار بازار سهام بر سرمایه‌گذاران بیش از اندازه و حد قابل تحمل باشد.

مالمیر به ارزندگی بازار سرمایه در وضعیت فعلی اشاره کرد و گفت: معتقدم مشکل این روزهای بازار سرمایه خود ما فعالان هستیم که با وجود ارزندگی بازار خصوصاً نسبت به بازارهای رقیب، توان تصمیم‌گیری خود را به دلیل به دلیل نوسانات شدید از دست داده‌ایم.

برچسب‌ها بازار سهام بورس سازمان بورس و اوراق بهادار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار سهام بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سهام بورس سازمان بورس و اوراق بهادار صندوق های سرمایه گذاری سرمایه گذاری در سهام بازار سرمایه صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۳۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود

عضو کمیسیون صنایع مجلس بر لزوم توجه به حقوق تولید کننده و سهامداران در رابطه با اصلاح قیمت پژو پارس تاکید کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش تسنیم، علی جدی نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بر لحاظ کردن حقوق تولید کننده و سهامداران در رابطه با اصلاح قیمت پژو پارس تاکید کرد و گفت:  اگر قیمت جدید پژو پارس بر اساس بهای تمام شده این محصول تعیین شده است سازمان حمایت باید در تصمیم گیری خود به نفع تولید کننده عمل کند. 

علی جدی اظهار داشت: قیمت تولید خودرو مانند هر کالای دیگری باید نزدیک به نرخ بازار باشد و در صنعت خودرو باید به سمت حذف اختلاف قیمت خودرو در کارخانه و بازار حرکت کنیم.  

وی در ادامه بیان کرد: همان طور که بارها تاکید کرده ایم تنها راه کاهش فاصله قیمت خودرو در کارخانه و بازار که موجب حذف دلالان از بازار خودرو نیز می شود، رشد تولیدات داخل و تامین کسری از طریق واردات است، در غیر این صورت این وضعیت همچنان ادامه خواهد داشت. 

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی همچنین بر لحاظ کردن حقوق تولید کننده و سهامداران در رابطه با افزایش قیمت پژو پارس تاکید کرد و گفت: اگر قیمت جدید پژو پارس بر اساس بهای تمام شده این محصول تعیین شده است سازمان حمایت باید در تصمیم گیری خود به نفع تولید کننده عمل کند و در صورت تفاوت فاحش قیمت تمام شده و نرخ جدید این محصول سازمان حمایت می تواند ورود کند.  

نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: کمیسیون صنایع مجلس بر اساس مستندات ارائه شده از سوی سازمان حمایت در حال پیگیری این موضوع است و با برگزاری جلسه ای در هفته آینده در این خصوص تصمیم گیری خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور