Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقوع طوفان در شرق آمریکا همزمان با بازگشت مسافران از سفرهای تابستانی که پس از رفع محدودیت های دوران همه گیری کرونا با کمبود خدمه فرودگاه های این کشور همراه است، منجر به لغو بیش از ۱۴۰۰ پرواز و سرگردانی مسافران شد.

به گزارش خبرگزاری برنا، تارنمای خبری هیل با انتشار این خبر نوشت: درحالی که خطوط هوایی آمریکا همچنان با مشکل انجام به موقع پروازها در آمریکا دست به گریبان هستند، تنها در روز جمعه ( ۱۴ مردادماه ) یک هزار و ۴۸۲پرواز لغو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تارنمای این رسانه آمریکایی نوشت: در کنار پروازهای لغو شده خطوط هوایی آمریکا در روز جمعه، همچنین  هفت هزار پرواز ورودی و یا خروجی به آمریکا نیز با تاخیر انجام شد.

هیل نوشت: لغو و یا تاخیر پروازها از سوی خطوط هوایی آمریکا درحالی رخ می دهند که صنعت هوانوردی این کشور با توجه به کاهش محدودیت و نگرانی های ناشی از همه گیری کرونا به حالت عادی خود بازگشته و اکنون شمار بیشتری از مردم باردیگر تصمیم  به سفرهای هوایی گرفته اند.

بنابراین گزارش درمیان خطوط هوایی آمریکا، شرکت هواپیمایی «امریکن ایرلاینز» با ۲۶۳ مورد لغو پرواز بیشترین تعداد لغو پروازها را به خود اختصاص داد و پس از آن خطوط هوایی «ساوث وست»  با ۱۹۳ مورد لغو پرواز در مرتبه بعدی قرار گرفت.

درهمین حال تارنمای شبکه  « ساعت خبری پی بی اس» نیز ضمن پوشش این خبر نوشت: بیشتر تاخیر پروازها به علت وقوع توفان در سواحل شرقی آمریکا بوده، درمنطقه شهر نیویورک، سه فرودگاه اصلی و خارج از واشنگتن دی.سی این وضعیت موجب اعمال بیشترین لغو پروازها تا بعداز ظهر روز جمعه (روز گذشته به وقت محلی) شد.

میزان لغو و یا تاخیر پرواز در فرودگاه های آمریکا به حدی رسیده است که اکنون کنگره آمریکا به آن واکنش نشان داده و سناتور ایالت ماساچوست،  «اد مارکی»  در بیانیه ای نسبت به این معضل و مشکلات بازپس گرفتن پول بلیط پروازهای لغو شده واکنش نشان داد، وی دراین بیانیه اعلام کرد؛ «بس است: مسافران از هدر دادن وقت ارزشمند خود در تقلا  با خطوط هوایی برای دریافت بازپرداخت هزینه قانونی سفر خود، درمانده شده‌اند».

صنعت هوانوردی نه تنها در آمریکا بلکه در اروپا درحالی سیر تحول و خروج از محدودیت‌های دوران همه گیری کرونا را طی می‌کنند که شرکت‌های هواپیمایی و فرودگاه‌ها  دراین کشورها با کمبود جدی نیرو مواجه بوده  و این مساله منجر به لغو گسترده پروازها و نارضایتی فزاینده مسافران شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوشش کنگره آمریکا مسافران مشکلات مسافران تابستانی لغو هواپیما خطوط هوایی آمریکا لغو پرواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۳۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد

مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت، واشنگتن حاضر نیست خطر تضعیف امنیت خود را به جان بخرد، اما به طور شبانه‌روزی تلاش می‌کند تا اتحادیه اروپا، ناتو و سایر شرکای خود را تحت فشار قرار دهد تا توانمندی‌های دفاع هوایی خود را با کی‌یف به اشتراک بگذارند.

به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در جریان سخنرانی در نشست مجازی موسوم به گروه تماس دفاعی اوکراین درخواست دست‌کم هفت آتشبار پاتریوت را از اهداکنندگان مطرح کرد، اما گفته می‌شود که حامی اصلی کی‌یف که همان آمریکا باشد، هیچ پاتریوتی به اوکراین نمی‌دهد.

به نقل از شبکه خبری راشا تودی، کاخ سفید گفته بود ممکن است سامانه‌های پدافند هوایی و موشکی پاتریوت بیشتری را در اختیار اوکراین قرار دهد، آن هم در صورتی که آنها از سایت‌های استقرار فعلی خود از جمله در غرب آسیا به دست آمریکا برسند و در آن وضعیت، به اوکراین ارسال می‌شوند.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز در واکنش به این درخواست از سوی زلنسکی گفت: «سیستم‌های پاتریوت آمریکا اکنون در سراسر جهان مستقر هستند که شامل خاورمیانه می‌شود و این‌ها با هدف دفاع و پشتیبانی از نیروهای آمریکایی استقرار یافته‌اند.»

وی به شبکه خبری ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت: « اگر بتوانیم آتشبارهای آمریکایی پاتریوت بیشتری را برای آنها می‌فرستیم. اما آتشبارهای ما در سراسر جهان مستقر هستند. تلاش می‌کنیم تا با شرکای اروپایی و متحدانمان در بخش‌های دیگر جهان به تامین این ظرفیت‌های دفاع هوایی برای اوکراین بپردازیم.»

پنتاگون در واقع متعهد شده که مهمات پاتریوت بیشتری را به عنوان بخشی از بسته کمکی ۶ میلیارد دلاری که به‌تازگی اعلام شد، برای اوکراین تامین کند. با این حال، تحویل این سامانه‌های دفاع هوایی ممکن است ماه‌ها یا حتی سال‌ها طول بکشد، چون این پاتریوت‌ها از زرادخانه موجود پنتاگون به اوکراین ارسال نمی‌شوند و این اعلامیه «بازگوکننده آغاز فرآیند قرارداد» با صنایع دفاعی ایالات متحده به شمار می‌رود.

یک آتشبار MIM-۱۰۴ پاتریوت که توسط کمپانی تسلیحاتی آمریکایی ریتون ساخته شده، بیش از یک میلیارد دلار قیمت دارد و از چندین واحد نصب شده روی کامیون تشکیل شده است.

ایالات متحده بیش از ۱۱۰۰ پرتابگر پاتریوت را در طول سال‌ها تولید کرده و تخمین زده می‌شود که صدها پرتابگر پاتریوت فعال و ذخیره‌سازی شده باشد اما تنها یک آتشبار را به اوکراین فرستاده است. دو آتشبار کامل دیگر توسط آلمان اهدا شده، در حالی که هلند دو پرتابگر جداگانه را به اوکراین ارسال کرده است.

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز جمعه پس از نشست دیگری در گروه تماس دفاعی اوکراین گفت که غرب تلاش خواهد کرد تا سامانه‌های پاتریوت بیشتری را به اوکراین بفرستد، اما این موضوع باید مشخص شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • پرواز مشهد به تهران با ۵۰۰ دقیقه تاخیر انجام شد
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد از امروز
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲