Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@14:02:56 GMT

علت زود انزالی در مردان متاهل چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۵۴۳۱

 

 

زود انزالی به حالتی گفته می‌شود که شخص به‌صورت غیرمعمول و در شرایطی که هنوز رابطه جنسی به مدت‌زمان نرمال نرسیده است، ارضا خواهد شد. این اتفاق عموماً با کمی نزدیکی به وقوع پیوسته و البته نتایج منفی زیادی روی رابطه زناشویی خواهد داشت. عوامل زیادی موجب می‌شود که زود انزالی در مردان متأهل رخ دهد، البته فراتر از این موضوعات، باید به یاد داشته باشیم که بخش مهمی از این عوامل به‌صورت ژنتیکی، در اثر بیماری و یا مصرف داروها، عوارض بیماری‌ها و یا تغییرات در متابولیسم بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه قصد داریم ضمن بررسی زود انزالی در مردان متأهل، در خصوص این که چرا این اتفاق رخ می‌دهد و چگونه می‌توان از آن جلوگیری کرد صحبت کنیم. البته دقت داشته باشید که زود انزالی با نعوظ و ... متفاوت است. عدم نعوظ در واقع زمانی رخ می‌دهد که تحریک شدن به شکلی نباشد که خون موردنیاز به آلت مرد برسد، در نتیجه نعوظ انجام نمی‌شود و حالت فیزیکی آلت تناسلی در وضعیتی که مناسب رابطه جنسی نیست باقی می‌ماند.

زود انزالی در مردان متأهل چرا رخ می‌دهد؟ (علت انزال زودرس چیست؟)

عوامل فیزیکی، شیمیایی و عاطفی/روانی باعث انزال زودرس می‌شوند. ما ترجیح دادیم که هرکدام از این عوامل را در یک دسته‌بندی منحصر به خود قرار دهیم. البته تشخیص این که زمینه دقیق این اختلال چیست باید توسط پزشکان انجام شود. پزشکان متخصص زنان و زایمان نیز می‌توانند در مورد مشکلات عدم برقراری رابطه جنسی موفق در زنان توضیحات لازم را به زوجین ارائه دهند.

مشکلات فیزیکی و شیمیایی عبارت‌اند از:

تشخیص زمینه‌ای اختلال نعوظ

یک مشکل هورمونی در سطح اکسی‌توسین که در عملکرد جنسی مردان نقش دارد. سایر سطوح هورمونی که در عملکرد جنسی نقش دارند عبارت‌اند از هورمون لوتئینیزه کننده (LH)، پرولاکتین و هورمون محرک تیروئید (TSH).

سطوح پایین سروتونین یا دوپامین

مواد شیمیایی در مغز که در میل و هیجان جنسی نقش دارند. این موارد معمولاً در اثر کهولت سن، شرایط فیزیکی خاص، ایجاد زمینه بیماری‌های جدی مانند کووید 19 و... رخ می‌دهد. کسانی که از داروهای خاص بیهوشی استفاده می‌کنند نیز ممکن است تا مدتی پس از جراحی که انجام داده‌اند، احساسات جنسی مطلوبی نداشته و در نتیجه نتوانند به‌خوبی خودشان را در چرخه درمان قرار دهند. اضطراب در عملکرد نیز موضوع مهمی است که در اثر پایین بودن سطح دوپامین رخ می‌دهد. افراد سالم هم در حین رابطه جنسی ممکن است به دلیل پیشینه‌ای که دارند به درک درستی که از فواید رابطه جنسی یک لازمه است نرسند. این موارد تحت‌تأثیر اتفاقاتی خواهد بود که در فضای آموزش رخ نمی‌دهد و خلا آن احساس می‌شود.

خودارضایی عامل مهم و کلیدی!

یکی از عواملی که افراد از بیان کردن آن نزد پزشک دچار خجالت و شرمندگی می‌شوند، خودارضایی و تماشای ویدیوهای مستهجن می‌باشد. در این صورت ذهن با توجه ‌به شرایطی که در آن قرار می‌گیرد دچار مشکلات جدی می‌شود. این مشکلات به‌مرور ریشه در سیستم عملکرد دستگاه تناسلی ایجاد نموده که در مقابل شریک جنسی شما نیز ممکن است به‌هرحال تحت‌تأثیر این محتواها قرار بگیرد. یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین مشکلاتی که رخ می‌دهد این است که نگرش شریک جنسی شما نیز نسبت به شما در مورد رابطه‌ای که دارید منفی می‌شود.

مشکلات تغذیه

مشکلات تغذیه به‌اندازه هرکدام از عواملی که ذکر شد مهم است. به‌هرحال خوراکی‌هایی هستند که می‌توانند شما را در تقویت قوای جنسی و در مقابل جلوگیری از زود انزالی یاری کنند. البته که از نظر ما همیشه مصرف هر خوراکی به ارگانیک ترین شکل، می‌تواند بهترین و منطقی‌ترین راه‌حل باشد. دقت داشته باشید که وقتی در مورد خواص انبه در خصوص تقویت قوای جنسی صحبت می‌شود، منظور تهیه نوع طبیعی آن است و کنسانتره‌ها و آبمیوه‌های صنعتی خیلی نتیجه‌بخش نخواهند بود.

استرس

مشکل بعدی که گریبان بیشتر آقایان را می‌گیرد، عدم اعتمادبه‌نفس و همین‌طور استرس خواهد بود. در درجه اول لازم است که طرفین پیش از ایجاد رابطه جنسی در مورد آن با هم صحبت کنند سپس نسبت به این که ممکن است ترس و اضطراب در حین رابطه داشته باشند شفاف‌سازی‌های لازم را انجام دهند.

بهتر است که هر دو طرف بهداشت را رعایت کنند تا در این مورد نسبت به هم احساس شرمندگی نکنند؛ پس از آن در مورد قواعد و رفتارهایی که انتظار ندارند در حین رابطه مشاهده کنند نیز به‌خوبی گفتگو نموده و در نهایت این که چه اتفاقی می‌تواند دراین‌رابطه به آن‌ها کمک کنند نیز به هم توضیحاتی را ارائه دهند و همه چیز می‌تواند در توافق طرفین در بهترین حالت انجام شود.

دیگر عوامل

البته عوامل زیاد دیگری هم وجود دارند. مصرف بی‌رویه داروهای تقویت قوای جنسی، اختلالات ژنتیکی و ساختاری، عفونت‌های پروستات و مجاری ادراری، اعتیاد و مصرف مواد مخدر و دخانیات، احساس افسردگی، مشکلات هورمونی در دوره‌های خاص زندگی، قرارگرفتن در دوره چهل‌سالگی و افسردگی‌های پس از آن، عدم رسیدن به شرایط و بلوغ جنسی، تنش‌های روانی و از طرفی مسائلی که در کودکی تفکر افراد نسبت به این اتفاق مهم و حیاتی در زندگی نیز می‌تواند از جمله مهم‌ترین و کلیدی‌ترین مواردی باشد که باید به آن‌ها اشاره داشت.

زود انزالی چگونه تشخیص داده می‌شود؟

البته پیش‌ از این که دقیقاً در مورد این که یک فرد زود انزال است یا خیر صحبت کنیم، لازم است این موضوع بررسی گردد که آیا فقط خودش در ایجاد این مشکل دخالت دارد؟ گاهی عدم رضایت شریک جنسی، ناآرامی‌ها و استرس او نیز می‌تواند روی طرف مذکر تأثیر بگذارد. اگر زود انزالی به‌صورت مکرر است یا اگر زود انزالی باعث ایجاد اضطراب و افسردگی می‌شود، معمولاً لازم است که با یک متخصص اورولوژی ارتباط برقرار کرده و در مورد مشکل خود با او صحبت کنید.

اورولوژیست شما معاینه را با پرسش در مورد تجربیات جنسی شما آغاز می‌کند.

در نهایت ممکن است سؤالات زیر از شما پرسیده شود:

چه مدت است که با این مشکل مواجه شده‌اید و فکر می‌کنید چند ماه، روز و یا حتی سال است که این مشکل را دارید؟ در چه شرایطی اتفاق افتاده است؟ چند وقت یکبار اتفاق می‌افتد؟ آیا به‌صورت مکرر با این اختلال روبرو هستید؟ آیا انزال زودرس در هر تلاش جنسی اتفاق می‌افتد؟ آیا با هر بار رابطه‌ای که دارید سرانجامش همین مشکل خواهد بود؟ آیا با همه شرکا این اتفاق می‌افتد؟ آیا انزال زودرس هنگام خودارضایی اتفاق می‌افتد؟ آیا در حفظ نعوظ مشکل دارید؟ آیا در هنگام برقراری رابطه جنسی، مدام با این مشکل مواجه می‌شوید؟

لازم است که پیش از هر چیزی، نخست با یک مشاور باتجربه و یک پزشک متخصص در مورد روند درمان صحبت کنید.

منبع: TarkSari.ir

منبع: فردا

کلیدواژه: زود انزالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید

ترک کردن کسی که دوستش دارید، هرگز آسان نیست. اما گاهی اوقات، این کار برای سلامت عاطفی و رشد شخصی شما ضروری است.

به گزارش روزیاتو، به بررسی ۸ نشانه کلیدی می پردازیم که می گوید ممکن است لازم باشد کسی که دوستش دارید را ترک کنید. این کار تسلیم شدن نیست، بلکه حرکت رو به جلو است.

۱) منفی‌گرایی مداوم

عشق باید به شما کمک کند که رشد کنید. تجربه منفی گرایی مداوم در یک رابطه، نشانه روشنی است که چیزی باید تغییر کند. منفی‌گرایی مداوم ممکن است شامل مشاجره های مکرر، احساس خستگی یا کاهش عزت نفس شما باشد.

روابط نزدیک ما به طور ایده‌آل باید منشا حمایت، احساس مثبت و شادی باشند. اگر در عوض مدام در استرس هستید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که دوباره رابطه خود را ارزیابی کنید.

به یاد داشته باشید که این کار به معنای مقصر دانستن طرف مقابل نیست. بلکه شما باید تصمیم بگیرید که چه راهی برای سلامت عاطفی شما بهترین انتخاب است.

سخت است، اما گاهی اوقات رها کردن قدم شجاعانه ای است که باید برداشته شود.

۲) مسائل حل نشده

مشکلات در هر رابطه ای اجتناب‌ناپذیر هستند. اما نحوه برخورد ما با آنها مهم است.

مسائل حل‌نشده می توانند حتی در قوی ترین روابط شکاف ایجاد کنند. شاید بخواهید مسائل و مشکلات را نادیده بگیرید به این امید که خود به خود ناپدید شوند.

با این حال، مسائل حل نشده به مرور زمان منجر به رنجش و جدایی می شوند. آنها مانند یک سم آهسته عمل کرده و پیوند ما را ذره ذره از بین می برند؛ تا جایی که چیزی برای نجات نمانده باشد.

بنابراین، اگر در موقعیتی قرار گرفتید که در آن مسائل به جای رویارویی و حل و فصل کنار گذاشته می‌شوند، ممکن است نشانه‌ای از این باشد که زمان رها کردن آن رابطه فرا رسیده است.

این کار آسان نیست، اما سالم تر از حفظ رابطه ای پر از حرف های ناگفته و مسائل حل نشده است.

۳) در دسترس نبودن از لحاظ عاطفی

در دسترس بودن از نظر عاطفی، پیش‌نیاز هر رابطه سالم است. این به معنای پذیرا بودن احساسات شریک زندگی و همچنین ابراز احساسات خود است.

تحقیقات نشان داده که در دسترس نبودن از لحاظ عاطفی اغلب می تواند از تجربیات آسیب‌زا در گذشته یا مسائل عاطفی حل نشده ناشی شود.

اگر قادر به برقراری صمیمیت عاطفی با طرف مقابل نیستید، ممکن است نشانه‌ای از این باشد که او از نظر عاطفی در دسترس نیست. این موضوع می تواند در طول زمان به شدت برای شما خسته‌کننده باشد و منجر به احساس تنهایی و نارضایتی شود.

شناخت این نشانه بسیار مهم است. زیرا هیچ مقدار عشقی نمی تواند کمبود ارتباط عاطفی را جبران کند. به همین خاطر، گاهی اوقات رها کردن تنها گزینه پیش رو می شود.

۴) بی اعتمادی

اعتماد در هر رابطه ای حرف اول را می زند. در واقع اعتماد یک رشته نامرئی است که دو نفر را در کنار هم نگه می دارد، حتی زمانی که شرایط سخت باشد.

اما چه اتفاقی می‌افتد که آن نخ پاره شود؟

اگر دائماً به اعمال یا سخنان طرف مقابل شک می‌کنید یا او نشانه‌هایی از بی‌اعتمادی نسبت به شما نشان می‌دهد، ممکن است نشانه‌ای واضح از این باشد که چیزی در رابطه شما اشتباه است. هنگامی که اعتماد از دست می رود، بازسازی آن سخت است.

اصول روانشناسی بر اهمیت اعتماد در حفظ روابط سالم تاکید می کنند. بدون آن، سوءظن و ناامنی می تواند در رابطه رخنه کرده و زمینه ای برای درگیری و ناراحتی ایجاد کند.

گاهی اوقات، با وجود تلاش ما نمی توان اعتماد را دوباره به رابطه بازگرداند. در چنین مواردی، رها کردن و حرکت به جلو ممکن است سالم‌تر باشد.

۵) اهداف زندگی‌تان با هم هماهنگ نیستند

در مسیر عشق، دو نفر باید با هم به سوی رویاها و آرزوهای مشترک خود قدم بردارند.

اما اگر مسیرهای شما به جای همگرا شدن، واگرا شوند چه؟

اگر دائماً باید رویاهایتان را کنار بگذارید، یا اگر فرد مورد علاقه‌تان مایل نیست که آینده‌اش را با رویاهای شما هماهنگ کند، ممکن است وقت آن رسیده باشد که رابطه خود را دوباره ارزیابی کنید.

اصول روانشناسی بر اهمیت سازگاری در روابط طولانی‌مدت تاکید دارند. داشتن اهداف متفاوت می تواند منجر به رنجش، ناامیدی و احساس گیر افتادن در رابطه شود.

رشد در کنار یکدیگر در یک رابطه ضروری است، نه جدا از هم. گاهی اوقات، رها کردن تنها راه برای اطمینان از این است که هر دو نفر می توانند آزادانه راه خود را دنبال کنند.

۶) دیگر خوشحال نیستید

این مورد ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما اغلب نادیده گرفته می شود. شادی جوهره عشق و دلیل ایجاد پیوند ما با دیگران است.

غیرعادی نیست که خودمان را آنقدر درگیر پیچیدگی یک رابطه بیابیم که فراموش کنیم یک سوال ساده از خودمان بپرسیم: آیا من خوشحالم؟

اگر در رابطه خود دائماً ناراضی، مضطرب یا تحت استرس هستید، مجدداً رابطه‌تان را ارزیابی کنید. روابط ما باید شادی، آسایش و احساس تعلق به همراه داشته باشند.

سلامت عاطفی ما در درجه اول اهمیت قرار دارد. اشکالی ندارد که شادی خود را به جای رابطه ای که شما را بی انگیزه می کند، انتخاب کنید.

۷) همیشه برای توجیه رفتارهای طرف مقابل بهانه می آورید

آیا تا به حال متوجه شده اید که دائماً برای توجیه رفتارهای طرف مقابل بهانه می آورید؟

شاید همیشه اعمال و رفتارهای شریک زندگی خود را نه‌تنها برای دیگران، بلکه برای خودتان توجیه کنید.

اصول روانشناسی به ما هشدار می دهند که بهانه‌جویی مداوم می تواند نشانه انکار باشد. این کار راهی برای اجتناب از این واقعیت دردناک است که شما در یک رابطه سالم نیستید.

وقتی کسی را دوست دارید، می خواهید بهترین ویژگی ها و رفتارها را در او ببینید. اما باید به یاد داشته باشیم که عشق نباید ما را تا حدی کور کند که ارزش های خود را نادیده بگیریم.

اگر در موقعیتی قرار گرفتید که همیشه برای رفتار طرف مقابل بهانه می آورید، رها کردن رابطه اشکالی ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • کلنگ زنی دومین سرای دانشجویان متاهل در یاسوج
  • (ویدئو) روایت جالب فریدون زندی از مشکل داشتن علی پروین با او
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • ۴ هزار و ۱۹۳ نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟