Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در خصوص جبران خسارات سیل، گفت: لازم است اقدام فوری در این زمینه صورت گیرد که نیاز به نقدینگی برای جبران فوری خسارات‌ است تا مردم ناامید نشوند.

احمد راستینه ۱۵ مردادماه در جلسه ستاد مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری که با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری بام ایران با شرایط خاص توپوگرافی و یکی از استان‌هایی بوده که دارای شیب زیاد است و با کمترین بارش دچار آسیب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: مساله شهرداری‌ها و دهیاری‌ها یکی از موضوعاتی است که متاسفانه منابع پایدار ندارند، یعنی چهارمحال و بختیاری‌ جزو استان‌هایی است که شهرداری‌ها و دهیاری‌های فقیری دارد، بنابراین لازم است برای استان‌های کمتر برخوردار و برای منابع شهرداری‌ها و دهیاری‌ها فکری اندیشیده شود.

رئیس مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری گفت: ماشین‌آلات شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مشکل دیگر است که به دلیل نداشتن منابع پایدار ماشین‌آلات یا فرسوده و از دسترس خارج شده یا پاسخگوی نیاز آن‌ها نیست و باید برای این مسأله تمهیداتی اندیشیده شود، آنچه در توان است عنایت ویژه‌ای به استان صورت گیرد.

راستینه بیان کرد: چهارمحال و بختیاری می‌تواند در بحث توسعه آبخیزداری به عنوان استان نمونه آبخیزداری کشور به آن توجه شود، اگر بر این مسأله متمرکز شویم، می‌توان آبخوان‌ها را تقویت کرد، بنابراین اگر به توسعه آبخیزداری بپردازیم در مدیریت سیل و بهره‌برداری از آب برای تقویت آبخوان‌ها موفق عمل خواهیم کرد.

وی یادآور شد: در بسیاری از روستاها مسیل‌های روستایی بسیار پرخطر است این مسیل‌ها باید تکمیل شود، ولی دهیاری‌ها اعتباراتی ندارند، حتی اگر آن مسیل از سوی بنیاد مسکن ساخته شود با یک سیل خراب می‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در خصوص لایروبی قنوات، تصریح کرد: اکنون با این اتفاق حتما کشاورزی دچار آسیب می‌شود، بنابراین لازم است برای لایروبی قنوات اقدام عاجل و فوری صورت گیرد.

وی بیان کرد: باتوجه به اینکه چهارمحال و بختیاری استانی کوهستانی است، سریعا ماشین‌آلات راهداری از دسترس خارج می‌شود که نیاز به تعمیرات پیدا می‌کند، یعنی ماشین‌آلات منطقه کوهستانی با شرایط دیگر کاملا متفاوت است.

راستینه در خصوص جبران خسارات سیل، خاطرنشان کرد: لازم است اقدام فوری در این زمینه صورت گیرد که نیاز به نقدینگی برای جبران فوری خسارت‌هاست تا مردم ناامید نشوند، متاسفانه نهاده‌های دامی و آذوقه مردم از بین رفته اگر جبران آنی نشود در آینده مشکلات دوچندان می‌شود.

مهم‌ترین نیاز استان کمبود ماشین‌آلات راهداری و قیر است

در ادامه علی حیدری- سرپرست معاونت عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در سیل اخیر لایروبی ۴۰ کیلومتر رودخانه، آزادسازی دو هکتار از حریم رودخانه‌ها و قطع ۲۰۰۰ اصله درخت و حذف ۳۰ نقطه حادثه‌خیز انجام شد.

وی افزود: آب شرب ۱۶۹ روستا و هفت شهر در چهارمحال و بختیاری بر اثر سیلاب دچار قطعی و مشکل شد که ۹۴ شهر و روستا دچار قطعی کامل شدند و ۲۰ منبع تامین آب شامل چاه، قنات و ... دچار مشکل شد، ۸۰ کیلومتر شبکه توزیع آب آسیب دید و ۳۲ ایستگاه پمپاژ آب دچار آسیب شد که برای حل مشکل آبرسانی دو ایستگاه سیار آبرسانی در استان دایر کردیم.

حیدری با اشاره به اینکه در مجموع ۲۶۷ میلیارد در بخش برق به استان خسارت وارد شد، عنوان کرد: در بخش کشاورزی ۲۸۰۰ تن علوفه و نهاده، ۱۹۶۷ تن ماهی آماده عرضه به بازار، ۴۰۰۰ راس دام سبک، ۲۰ راس دام سنگین، بالغ بر ۵۲۰ هزار بچه ماهی از بین رفته است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در حوزه منابع طبیعی و محیط‌ زیست سیلاب خسارات فراوانی را وارد کرده است، ۱۰۵ سد خاکی استان بر اثر سیلاب مملو از گل و لای شده و نیازمند لایروبی خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه تعداد ۸۰ دستگاه ماشین‌الات راهداری در سیل اخیر به‌علت بالا بودن حجم عملیات آواربرداری و ... دچار آسیب شدند، گفت: ۸۰۰ کیلومتر جاده آسفالت و شنی در سیل دچار آسیب شدند و ۲۰۰ کیلومتر از جاده‌ها لایروبی شد.

حیدری افزود: در سیلاب ۱۴۰۰ ساختمان در بخش شهری و روستایی دچار تخریب شدند، همچنین ۳۱۳۰ ساختمان نیازمند تعمیر هستند، ۴۹۰۰ واحد مسکونی نیازمند کمک معیشتی بوده و در بخش تجاری و خدماتی بالغ بر ۲۰۰ واحد دچار خسارت شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده در سیل اخیر شاهد کاهش خسارت در بارندگی‌های روزهای بعدی بودیم، مهم‌ترین نیاز استان کمبود ماشین‌آلات راهداری و قیر است.

کمبود امکانات و تجهیزات در چهارمحال و بختیاری در حادثه سیل بسیار مشهود بود

در ادامه سردار علی‌محمد اکبری- فرمانده سپاه قمربنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری،  اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های مهم دولت سیزدهم این است که در شرایط سخت در کنار مردم هستند.

وی افزود: اقدامات ارزشمندی پیش از وقوع سیل در امر اطلاع‌رسانی صورت گرفت، اگر اطلاع‌رسانی انجام نشده بود قطعا خسارات سیل بیش از وضعیت فعلی بود.

اکبری گفت: چهارمحال و بختیاری استانی کوهستانی با شرایط خاص جغرافیایی است که متاسفانه از لحاظ تجهیزات و امکانات در مقابله با بحران پیش‌بینی مناسبی نشد و به این لحاظ کمبود امکانات و تجهیزات بسیار مشهود بود، از طرفی شیب‌دار بودن استان از جمله مشکلاتی است که با کمترین بارش سیل جاری می‌شود.

وی بیان کرد: بخشی از خسارات کاملا مشهود مشخص است، پیشنهاد می‌شود خسارات مشهود سریع‌تر جبران شود تا امیدآفرینی میان مردم ایجاد شود.

اکبری توضیح داد: در کنار مسئولان و مردم بیش از ۱۲۰ گروه جهادی شناسنامه‌دار وارد این عرصه شدند، در بحث کمک، معیشت، پزشکی و دامپزشکی بیش از ۱۰ میلیارد تومان خدمات گروه‌های جهادی به مردم سیل‌زده مخصوصا مناطق عشایری بود.

فرمانده سپاه قمربنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری یادآور شد: از همان ابتدا آمادگی سپاه گزارش شد که هر لحظه اعلام شود گروه‌های جهادی برای اقداماتی همچون بازسازی مناطق پای کار هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری سیل تابستانی جبران خسارت وزير کشور شهرداری ها و دهیاری ها چهارمحال و بختیاری ماشین آلات دچار آسیب صورت گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۸۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسمان چهارمحال و بختیاری کمی تا قسمتی ابری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ کارشناس هواشناسی استان گفت: تا اواسط هفته آسمان چهارمحال و بختیاری کمی تا قسمتی ابری همراه با وزش باد پیش بینی شده است.
قطره از ورود سامانه بارشی از اواخر هفته به استان خبر داد.

دیگر خبرها

  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • آسمان چهارمحال و بختیاری کمی تا قسمتی ابری
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • بلداجی خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است