Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایجاد کمیته سیاست‌گذاری امور بین‌الملل، تدوین اولویت برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی، ساماندهی سندهای همکاری و ایجاد میز همکاری بین‌المللی با ۴۵ کشور در حوزه مهارت یکی از مهم‌ترین اقدام دولت سیزدهم در حوزه مهارت‌آموزی است.

 سازمان فنی و حرفه‌ای متولی ارائه آموزش‌های مهارتی و تسهیل روابط با کشورهای سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در حوزه مهارت است تا از این طریق با تبادل اطلاعات و مهارت‌ها، کارآموزان سطح فنی و مهارتی خود را در سطح بین‌المللی ارتقا و آماده رقابت سازنده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان سهم مهمی در قدرت رقابت‌پذیری و رفاه در منطقه خاورمیانه، ارتقای صلح، مهارت‌ها و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به عهده دارد و می‌تواند به‌عنوان رابط توسعه دیپلماسی در منطقه کمک شایانی کند.

بر اساس گزارش این سازمان، اقداماتی از جمله تسهیل فرایند ایجاد آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد در خارج از کشور، تهیه و ارسال بروشور انگلیسی معرفی سازمان به سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، تهیه و ارسال پیش‌نویس برنامه و تفاهم‌نامه همکاری مشترک با کشورهای نیجر، تاجیکستان، سوریه، چین، روسیه، ژاپن، مالزی، صربستان، عمان، جمهوری موریس و عراق، تهیه و ارسال هشت طرح در حوزه زیرساخت‌های آموزش‌های مهارتی به کمیسیون اروپا و صندوق جمعیت ملل متحد جهت استفاده از کمک‌های توسعه‌ای تنها بخشی از برنامه‌های دیپلماسی مهارت است.

همچنین انعقاد قرارداد با UNDP برای آموزش ۸۰۰ نفر تکنسین رشته تهویه و تبرید و ۷۵ نفر از مربیان سازمان به مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و برنامه‌ریزی در خصوص جذب کارآموزان خارجی با تمرکز به کشورهای همسایه نیز در این دولت پیگیری می‌شود.

سازمان فنی و حرفه‌ای اقدام به برگزاری دوره آموزش مهارتی برای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اتباع خارجی و پناهندگان با مشارکت مالی مؤسسه‌های بین‌المللی و راه‌اندازی کارگاه تخصصی صنعت ساختمان ویژه پناهندگان در استان کرمان با مشارکت مؤسسه سکوای آلمان کرده است.

توسعه همکاری‌های ایران و ترکمنستان

در همین راستا و در جهت توسعه دیپلماسی مهارت و مشارکت در زمینه‌های تجارب همکاری و رفاه اجتماعی یادداشت تفاهم همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با وزارت کار و حمایت اجتماعی جمهوری ترکمنستان امضا شد.

در آئین امضای تفاهم‌نامه همکاری ایران و ترکمنستان، «محمدهادی زاهدی وفا» سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و «ساپار دوردی تولی‌یف» معاون رئیس کابینه وزرای جمهوری ترکمنستان حضور داشتند.

بر اساس این تفاهم‌نامه دو طرف در چارچوب اهداف مشترک، در زمینه‌های رفاه اجتماعی و توسعه تجارت همکاری‌هایی خواهند داشت.همچنین مقرر شد با هدف تبیین ظرفیت‌های دو کشور همسایه ایران و ترکمنستان، سمینارهای مشترکی میان دو طرف برگزار شود.

نشست هم‌اندیشی رؤسای فنی و حرفه‌ای ایران و چین

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور امسال در نشستی با رئیس انجمن دوستی ایران و چین در راستای توسعه دیپلماسی مهارت به دیدار و گفتگو پرداختند.

غلامحسین حسینی نیا با بیان اینکه شناسایی مشاغل جدید مهارتی دانش بنیان، آموزش‌های تقاضامحور متناسب با نیاز بازار کار و ... از اولویت‌های فعالیت سازمان در سال ۱۴۰۱ است، گفته است که حرفه های مادام‌العمر در حال ناپدید شدن هستند و اقتصاد دانش بنیان نیازمند مجموعه‌ای از مهارت ‌های جدید است که نسبت به مجموعه مهارت های موردنیاز اقتصاد صنعتی متفاوت و مشاغل نوین شامل مهارت هایی مانند خلاقیت، حل مسئله و رهبری است و این امر آینده مشاغل را متحول ساخته است.

به گفته وی، با توجه به سند برنامه جامع همکاری راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین در راستای توسعه زیرساخت بهره‌برداری از واحدهای صنعتی و معدنی و همکاری‌های بانکی و بیمه‌ای و ... سازمان آموزش فنی و حرفه ای آمادگی خود را به منظور توسعه همکاری های دوجانبه در تربیت نیروی انسانی ماهر، به روز رسانی مهارت های دانش بنیان مربیان و ... اعلام می دارد.

در ادامه این نشست، رییس انجمن دوستی ایران و چین با تأکید بر اهمیت تقویت همکاری های ایران و چین، اظهار داشت که با توجه به شرایط کنونی و جایگاه اقتصادی چین در جهان و ظرفیت های بی بدیل ایران در منطقه، تقویت همکاری های اقتصادی، آموزشی و فرهنگی ایران و چین از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

علاءالدین بروجردی با اشاره به سند برنامه جامع همکاری راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین و اعلام اجرایی شدن آن را یک فرصت مغتنم در مناسبات دو کشور در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و منطقه‌ای دانست و گفته است که در چارچوب این سند که بستر آن هم اکنون آماده شده است، ایران و چین می‌توانند در بخش‌های زیرساختی تکنولوژی‌های نوین و گسترش آموزش‌های متناسب با آن به موفقیت‌های زیادی دست یابند.

دیپلماسی مهارت با هدف توسعه همکارهای بین‌المللی با کشورها

دیپلماسی مهارت یکی از ظرفیت‌های جدید سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای

مدیرکل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امسال در چهارمین نشست علمی–تخصصی با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور درباره اهمیت «دیپلماسی مهارت» گفته است که دیپلماسی مهارت در صورتی محقق می‌شود که بتوان از تمامی ظرفیت‌های مراکز دولتی، خصوصی و مربیان فنی و حرفه‌ای به‌درستی استفاده کرد و تدبیر در این زمینه اقدام بسیار بزرگی است.

«حامد فروزان» تأکید دارد که «دیپلماسی مهارت» یکی از ظرفیت‌های جدید سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که باید جدی گرفته شود.

به گفته وی، فعالیت در حوزه دیپلماسی مهارت، باعث استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی در داخل کشور می‌شود و می‌توان تجربیات موفق جمهوری اسلامی را در موضوع مهارت‌آموزی فنی حرفه‌ای به کشورهای دیگر به‌ویژه منطقه ارائه کرد از این رو دیپلماسی مهارت در صورتی محقق می‌شود که بتوان از تمامی ظرفیت‌های مراکز دولتی، خصوصی و مربیان فنی و حرفه‌ای به‌درستی استفاده کرد و تدبیر در این زمینه اقدام بسیار بزرگی است.

 دولت سیزدهم رویکرد مهارت‌آموزی را مورد توجه قرار داده است و این امر در سازمان فنی و حرفه‌ای با جدیت پیگیری می‌شود تا از طریق روابط بین‌المللی و با به‌روزرسانی آموزش‌ها و مهارت‌ها بتوان به رقابت در عرصه جهانی پرداخت.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای دیپلماسی مهارت رفاه اجتماعی بین المللی ایران و چین حرفه ای آموزش ها مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۱۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند گفت: در سال ۱۴۰۲ هزار و ۵۰۰ بانوی بیرجندی در ۱۹ گروه هدف آموزشی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند، حداقل یک مهارت جدید فرا گرفتند.


خانم طالبی افزود: سال گذشته ۱۱۶ دوره آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند برگزار که در مجموع برای متقاضیان، ۱۹۲ هزار و ۱۴۶ نفر ساعت آموزش اجرا شد.


وی گفت: در این مرکز ۵ کارگاه آموزشی در حرفه‌های صنایع چوب، صنایع چرم، گوهر تراشی، هنر‌های تجسمی و هنر‌های نمایشی دایر است که در آن در مجموع بیش از ۳۰ حرفه‌ی آموزشی بنا به تقاضای مهارت آموزان اجرا می‌شود.


رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند افزود: در سال گذشته به ترتیب، دانش آموزان، متقاضیان مهارت آموزی و زنان خانه دار، بیشترین شرکت کننده در بین گروه‌های هدف مهارت آموزی بوده اند.


طالبی از راه اندازی فروشگاه و نمایشگاه دائمی مهرتاش در سال گذشته در این مرکز یاد کرد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولید شده کارگاه‌های آموزشی و همچنین محصولات کارآموزان مرکز که در خانه مشغول به تولید هستند عرضه می‌شود.


در این مکان علاوه بر فروش محصولات، سه غرفه در اختیار کارآموزان توانمند دوره‌های آموزشی قرار داده شده تا در تولید سفارشات تبصره ۷۵ این مرکز را همراهی کنند.

                                                                                     

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای