Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای دویچه وله؛ اعضای مجلس های ایالتی و فدرال آلمان، افزون بر بررسی مجموعه گسترده ای از اقدامات برای صرفه جویی در مصرف انرژی از خاموش کردن چراغ های خیابان ها تا پائین آوردن دمای ساختمان ها، از شهروندان درخواست کرده اند که مصرف انرژی را در خانه ها کاهش دهند.

منجر شدن این تلاش ها به یکپارچی همگانی یا قیام اعتراضی تا هنگام فرارسیدن سرمای زمستان و صادر شدن قبض های بهای انرژی، مشخص نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوندستاگ (مجلس فدرال آلمان) از یک سو قانونی را برای حفظ آسیب پذیر ترین اقشار جامعه از تکانه های قیمتی تصویب کرده و از سوی دیگر سازمان ها و شرکت های ارایه دهنده خدمات عمومی مانند آب و برق تنها مجاز به دریافت بخشی از افزایش هزینه ها از مصرف کنندگان خواهند بود.

وزارت کشور فدرال آلمان به دویچه وله گفته که تظاهرات اعتراض آمیز در ابعادی مانند اعتراض به محدودیت های همه گیری، قابل پیش بینی است و گسترده ان به میزان فشار هزینه ها و عرضه انرژی بر جامعه بستگی خواهد داشت.

به گفته کارشناسان سیاسی اجتماعی، بی ثباتی در آلمان همیشه مفهوم منفی داشته، به گونه ای که درگیری های خونبار خیابانی در هنگام ابرتورم در دوره ویمار، به روی کار آمدن نازی ها انجامید.

براساس مدل های اقتصادی، تورم و بهای انرژی به صورت نامتناسبی بر آسیب پذیرترین شهروندان کشور تاثیر می گذارد و آنها را در برابر شعارهای ضدولتی به نسبت دیگر گروه های درامدی، حساس تر می کند.  

در پی آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) و تنش های پیامد آن در جهان و به ویژه اروپا، میزان صادرات گاز طبیعی روسیه به بسیاری از مشتریان اروپایی اش به شدت کاهش یافته و یا قطع شد که موجب بحران انرژی در این قاره شده است.

به گزارش رویترز؛ دولت آلمان اعلام کرده در ماه ژوئیه بالاترین نرخ تورم در این کشور ثبت شده است که عمده علت آن بیشتر از کاهش جریان گاز نگرانی از افزایش قبوض انرژی در این کشور بوده است.

کاهش جریان گاز روسیه در هفته‌های گذشته به آلمان و بیشتر کشورهای اروپایی، موجب بالا رفتن قیمت سوخت و مواد غذایی و میزان تورم به اندازه غیر منتظره و افزایش فشار بر خانوارهای کم درآمد شده است.

اداره آمار آلمان روز پنجشنبه گزارشی از میزان افزایش قبوض انرژی و قیمت سوخت برای مصرف‌کنندگان این کشور اعلام کرد که طی امسال ۸.۵ درصد افزایش یافته است. این اداره نرخ افزایش تورم را در کشورهای دیگر اروپایی نیز پیش‌بینی می‌کند.

آمارها حاکی از این است که در ۱۹ کشور اروپایی رشد قیمت‌ها و تورم تقریباً نزدیک به همین عدد است (۸.۶درصد) که عامل اصلی آن در کشورهای دیگر همان بالا رفتن قیمت مواد غذایی و سوخت است.

موسسه اروپایی ایفو (Ifo) نیز پیش از این اعلام کرده بود که در آلمان بالا رفتن قیمت سوخت و مواد غذایی احتمالاً باعث خواهد شد بیشتر شرکت‌های آلمانی مجبور شوند قیمت محصولات خود را بالا ببرند.

دولت آلمان در نظر دارد از ماه اکتبر مالیاتی را برای همه مصرف کنندگان گاز وضع کند تا تولیدکنندگان بتوانند از افزایش قیمت واردات گاز ناشی از کمبود عرضه گاز روسیه عبور کرده و از ورشکستگی نجات یابند.

اولاف شولتس صدراعظم آلمان نیز هفته گذشته وعده کمک بیشتر به خانوارهای کم درآمد این کشور را داد.

برچسب‌ها اوکراین سازمان ها روسیه تحریم انرژی برق نفت خام آلمان بندرعباس گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین سازمان ها روسیه اوکراین سازمان ها روسیه تحریم انرژی برق نفت خام آلمان بندرعباس گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۶۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ گزارش داد که بعد از نشست روز جمعه مقامات دفاعی ایران و روسیه در آستانه پایتخت قزاقستان و تاکید دو طرف بر تقویت همکاری‌های نظامی، رژیم صهیونیستی از تبعات گسترش روابط دفاعی میان مسکو و تهران در هراس است.

در این گزارش به نقل از شای هار تزیوی مسئول سابق وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی آمده است: به نظر می‌رسد روسیه قصد دارد جنگنده‌های سوخو س و-۳۵ و سیستم دفاع هوایی اس ۴۰۰ به ایران تحویل دهد. مسکو در زمینه‌های جنگ الکترونیک و تبادل اطلاعات نیز با تهران همکاری دارد.

وی اضافه کرد: روسیه دشمن تل آویو است چرا که از محوری که بر علیه ما می‌جنگد حمایت می‌کند. اهمیت نقش روسیه با افزایش این درگیری‌ها بیش از گذشته مشخص می‌شود.

عاموس گلعاد یکی از مسئولان سابق وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز گفت: روسیه و ایران بیش از هر زمان دیگری به هم نزدیک شده اند. روس‌ها می‌توانند به ایرانی‌ها تکنولوژی‌های مهمی ارائه دهند که توان آنها را افزایش می‌دهد.

پیش از این مقامات روسیه و چین در حاشیه نشست سازمان همکاری‌های شانگهای در قزاقستان بر آمادگی خود برای گسترش همکاری‌های نظامی با ایران تاکید کرده بودند.

کد خبر 6089642

دیگر خبرها

  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • نفت در مدار رشد؟
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!