Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق امروز در جمع سوگواران حسینی در مسجد صاحب الامر تبریز با اشاره به حادثه غدیر و اصرار پیامبر بر ابلاغ ماموریت و رسالت خویش از سوی پروردگار متعال، اظهار داشت: آن روز مردم نسبت به این موضوع بی اعتنایی کردند همچنان که حتی امروز در برخی محافل دانشگاهی این موضوع را مطرح می‌کنند که حادثه غدیر در مقطعی از تاریخ اتفاق افتاده و گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  با بیان اینکه تمام این موضوعات مبنی بر بی اعتنایی به حادثه غدیر از سوی دشمن مطرح می‌شود افزود: درحالی‌که حادثه غدیر و بحث امامت علاوه بر بحث تاریخی جنبه اعتقادی برای شیعیان دارد و مبنای زندگانی شیعیان بوده که متأسفانه امروز فراموش شده است.

او  ادامه داد: در طول ۶۰ سال همان افرادی که دوست دار پیامبر بودند در روز عاشورا در مقابل امام حسین (ع) ایستادند و تلاش کردند در آن مدت اهل‌بیت را منزوی کنند به‌طوری‌که بر اساس رساله مرحوم علامه طباطبایی در رابطه با علم امام، با وجود ۳۵ هزار روایت در باب مسائل فقهی حتی یک روایت وجود ندارد که از امام حسین یک مسئله شرعی پرسیده باشند این یعنی انزوا و کنارگذاشتن اهل‌بیت.

معاون اول قوه قضائیه   خاطرنشان کرد: پس از رحلت پیامبر اسلام به‌مرور به جایی رسیدند که گفتند حدیث نویسی ممنوع است و نباید سخنان علی را بنویسید به بهانه اینکه با قرآن خلط نشود، در کنار ممنوعیت نوشتن احادیث، گفتن فضایل حضرت علی (ع) را هم ممنوع کردند و حتی خطبا را مکلف کردند تا حضرت علی (ع) را در منابر لعن کنند.

حجت‌الاسلام مصدق ادامه داد: موضوع جداکردن اهل‌بیت از مردم و دین یکی از موضوعات اساسی است هرآنچه آن زمان اتفاق می‌افتاد امروز نیز اتفاق می‌افتد منبع این‌ها همان‌هایی بود که در زمان خلفا علیه ائمه معصومین مطرح می‌شد.

او  با اشاره به حوادث روز عاشورا خاطرنشان کرد: آنچه باعث شد تا ارزش‌های اسلامی تضعیف شود و وضعیت موجود در زمان پیامبر اسلام تبدیل شود به اینکه در روز عاشورا مقابل حضرت امام حسین (ع) بایستند موضوع شیوع فحشا و منکر در جامعه بود آن‌ها سعی کردند فحشا و منکر را در جامعه رواج دهند.

او  گفت: زمانی که به امام حسین (ع) گفتند با یزید بیعت کن، فرمودند کسانی همچون ما امکان ندارد با یزید بیعت کنند و شعار مهم ایشان در مسیر سفر به کربلا این بود که‌ای شمشیر‌ها مرا از بین ببرید، اما دین مان باقی بماند.

معاون اول قوه قضائیه   با بیان اینکه امام حسینی (ع) که در مکتب امام علی (ع) تربیت شده مگر می‌تواند با یزید بیعت کند، گفت: امام حسین (ع) در سال ۵۰ هجری به امامت رسید و تا سال ۶۰ چیزی نگفت، اما در سال ۶۰ بعد از مرگ معاویه و روی کار آمدن یزید دید اگر حرفی نزند دین از بین می‌رود.

حجت‌الاسلام مصدق خاطرنشان کرد: امروز اتاق فکر دشمن تلاش می‌کند وحدت و اتحاد مردمی را که نظام جمهوری اسلامی را بعد از چندین سال نگه داشته‌اند از بین ببرد و مهم‌ترین بحث عبارت است از اینکه مسائل سیاسی را با مسائل دینی خلط می‌کنند تا دین را از بین ببرند.

او ادامه داد: دشمنان مردم و نظام امروز تلاش می‌کنند تا نسبت به روحانیت در جامعه بدبینی ایجاد کنند و با بهانه‌های مختلف به دنبال تضعیف اعتقادات دینی مردم هستند.

او  اضافه کرد: متأسفانه برخی محافل حسینی را تبدیل به مجالسی کرده‌اند که در شأن حضرت امام حسین (ع) نیست.

معاون اول قوه قضائیه  گفت: خداوند را شکرگزار باشید که قدم‌های شما را به این محافل و مجالس سنتی باز کرده است که به اهل بیت (ع) احضار محبت و ارادت کنید.

در پایان سخنرانی معاون اول قوه قضاییه، مداحان دقایقی را در رثای سالار شهیدان به مرثیه سرایی پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امام حسین حادثه غدیر معاون اول قوه حادثه غدیر امام حسین اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۷۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان در جشنواره ملی امتنان از کارگران گروه‌های کار و واحدهای نمونه که صبح امروز برگزار شد گفت: تولیدات کارگران عزیز ما علی رغم همه تهدیدها و تحریم‌ها برای کشور نقش آفرین است.

وی‌افزود: همان طور که رهبری بر آن تاکید فرمودند، تلاش‌ها و اقدامات کارگران ما باید امید آفرین باشد و همان طور که در شعار امروز این جشنواره آمده است، «ما پای کار ایران هستیم» و این شعار نشان از روحیه جهادی و ارزشمند کارگران، مدیران و کارفرمایان ماست.

رئیس جمهور اظهار کرد: دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است و در عرصه اقتصادی هم ناکام خواهد ماند و تلاش و فعالیت‌های کارگران ایرانی به عنوان محور همه تلاش‌ها در عرصه تولید محسوب می شود و نقش کارگران در آن بی بدیل است، لذا باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر صورت بگیرد.

در حال تکمیل

کد خبر 6092960

دیگر خبرها

  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • حج تجلی وحدت و اقتدار امت اسلامی است
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • بورل: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم