Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دنیای فناوری، نام‌های زیادی که بزرگتر از سامسونگ باشند، وجود ندارند. این غول فناوری محصولات متنوعی از تلفن‌های هوشمند گرفته تا یخچال، تولید می‌کند اما نام سامسونگ از کجا آمده است و آیا معنای خاصی دارد؟

سامسونگی که ما اکنون می‌شناسیم به کلی از شرکتی که در ابتدا وجود داشت، متفاوت است. این شرکت در سال ۱۹۳۸ توسط لی بیونگ چول در کره جنوبی تاسیس شد و در ابتدا یک شرکت بازرگانی و فروشگاه مواد غذایی کوچک با حدود ۴۰ کارمند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامسونگ تا دهه ۱۹۶۰ وارد صنعت محصولات الکترونیکی نشد. چندین واحد محصولات الکترونیکی از جمله سامسونگ الکترونیکس تشکیل شد که اکنون اکثر افراد سامسونگ را به این نام می‌شناسند.

سامسونگ تا سال ۱۹۹۲ بزرگترین تولیدکننده تراشه حافظه جهان شد. ۱۰ سال بعد، این شرکت، بزرگترین تولیدکننده نمایشگر کریستال مایع در جهان شد. در سال ۲۰۱۲ سامسونگ، با سبقت از نوکیا، بزرگترین تولیدکننده تلفن همراه در جهان شد.

واحد سامسونگ الکترونیکس عامل حدود ۷۰ درصد از درآمد کلی سامسونگ است و تا سال ۲۰۱۹، دومین شرکت فناوری بزرگ جهان از نظر درآمد بود. تلفنهای هوشمند سامسونگ تا آوریل سال ۲۰۲۲ حدود ۲۳ درصد سهم از فروش جهانی تلفن هوشمند داشتند.


معنی نام سامسونگ

نام سامسونگ توسط لی بیونگ چول- بنیانگذار این شرکت- انتخاب شد و به معنای سه ستاره است. طبق سوابق رسمی سامسونگ، بنیانگذار سامسونگ می خواست این شرکت قدرتمند شده و مانند ستاره‌های آسمان جاودانی به نظر برسد.

سه ستاره در اولین لوگو و لوگوهای بعدی سامسونگ وجود داشت تا این که این شرکت لوگویی که امروز می‌شناسیم را در سال ۱۹۹۳ معرفی کرد.

بر اساس گزارش وب سایت howtogeek، این شرکت بیش از ۸۰ سال قدمت دارد و در بسیاری از حوزه‌ها، پرچمدار صنعت فناوری است. به نظر می‌رسد سامسونگ به هدف بنیانگذارش که قدرتمند و پردوام شدن بود، دست پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید:

سورپرایز اپل لو رفت / زمان رونمایی و قیمت آیفون ۱۴ مشخص شد

از سامسونگ تا شیائومی گوشی امروز چه قدر قیمت خورد؟

۲۱۷ ۲۵۶

کد خبر 1659967

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سامسونگ کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۲۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از آغاز برنامه تعمیرات اساسی سالانه ۳۷ سکوی گازی پارس جنوبی، به‌منظور تولید حداکثری گاز در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت نفت و گاز پارس، محمدحسین متجلی با بیان اینکه امسال برای نخستین‌ بار در طول دوره بهره‌برداری از میدان مشترک پارس جنوبی، برنامه تعمیرات سالانه برای ۳۷ سکوی در حال بهره‌برداری اجرا می‌شود، گفت: با توجه به بازرسی‌های انجام‌شده از سکوهای گازی و ضرورت افزایش ضریب ایمن‌سازی و تداوم تولید پایدار، افزون بر دستورکارهای تعمیراتی معمول سالانه، برنامه نصب، تعویض و تعمیر قطعات و تجهیزات فوق‌سنگین در تعدادی از سکوهای گازی در حال بهره‌برداری در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه مطابق پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، بالاترین رکورد تعمیرات اساسی در سکوهای پارس جنوبی با توجه به بیشترین تعداد سکو و پرحجم‌ترین دستورکارهای تعمیراتی، در سال جاری ثبت می‌شود، گفت: بسیاری از دستور کارهای تعمیراتی سنگین، ازجمله تعویض قطعات بزرگ چندتنی با وجود ضرورت اجرا در سال‌های گذشته، متوقف مانده بود که با همت کارکنان شرکت نفت و گاز پارس، بخشی از آن‌ها در تعمیرات اساسی سال گذشته محقق شد و موارد قابل توجهی نیز در برنامه تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۳ از سوی گروه‌های عملیاتی اجرا می‌شود.

 مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره جزئیات تعمیرات سالانه سکوهای گازی پارس جنوبی تصریح کرد: فعالیت‌های تعمیراتی مربوط به تجهیزات سایز بزرگ ازجمله تعویض خم ۳۲ اینچ خطوط لوله دریایی انتقال گاز هشت سکو و تعویض شیرهای عملگر موتوری (MOV) و شیرهای قطع اضطراری ۳۲ اینچ (ESDV) سکوها، از پیچیده‌ترین فعالیت‌های تعمیراتی امسال به شمار می‌رود که با وجود سختی کار در شرایط آب‌وهوایی نامساعد و رطوبت بالا، محدودیت محیطی و شرایط کار در دریا، انتظار داریم با تلاش‌های کارکنان توانمند و متخصص این شرکت، مطابق برنامه تعیین‌شده و در زمان‌ موردنظر به نتیجه برسند.

متجلی تعمیر و رفع نشتی داخلی شیرها، تعویض مبدل‌های سرد و گرم پکیج گلایکول، بازبینی و رفع عیوب مخازن، سرویس و کالیبراسیون شیرآلات، پایش سیستم‌های ایمنی و ابزار دقیق، و تعویض نوک مشعل (Flare Tip) را از دیگر برنامه‌های تعیین‌شده برشمرد و افزود: افزون بر این موارد، اسیدشویی صافی‌های سیستم تصفیه آب سکوی فاز یک (SPQ۱) و انجام تست‌های مربوطه، همچنین هم‌فشارسازی خروجی چاه‌ها، تعویض بوم جرثقیل سکوهای ۱۲A و ۱۲B و تعویض سیستم برق اضطراری (UPS) سکوی SPD۹ در برنامه تعمیرات اساسی امسال اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه براساس برنامه زمان‌بندی، تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۳ تا آبان‌ امسال پایان می‌یابد، بیان کرد: با توجه به اینکه شرکت نفت و گاز پارس با سهم تولید ۷۰درصدی، بزرگ‌ترین تولیدکننده گاز کشور به شمار می‌آید، تلاش می‌کنیم با درنظرداشتن همه الزام‌های ایمنی، تعمیرات موردنظر تا پیش از فصل سرما خاتمه یابد و با آمادگی کامل برای تأمین گاز مورد نیاز مردم، صنایع و نیروگاه‌ها، به پیشواز فصل زمستان برویم.

دیگر خبرها

  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!