Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایمان سالاری صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین دلایل طولانی شدن مذاکرات هسته‌ای میان ایران و غرب، تلاش کشورهای غربی برای تضییع حقوق هسته‌ای ملت ایران است به طوری که آنها در دو دهه اخیر به هر شیوه مکارانه‌ای برای باقی ماندن پرونده ایران بر روی میز شورای حکام سازمان انرژی اتمی تلاش کرده و با ارائه اطلاعات ضد و نقیض و غلط، بدنبال آن هستند که ایران را از مسیر هسته‌ای شدن وا دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که اصلی‌ترین علت تلاش غرب برای جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران، نقش این شکل از انرژی در تأمین آینده بشر است، خاطرنشان کرد: تمامی آنهایی که شب و روز در مسیر پرونده هسته‌ای ایران سنگ‌اندازی می‌کنند، تاکنون یک بار به رژیم صهیونیستی بخاطر دارا بودن دهها کلاهک هسته‌ای تذکر و هشدار نداده‌اند و این رژیم حتی یک روز با بازرسان انرژی اتمی همکاری نداشته است.

تضمین کافی از آمریکایی‌ها

این کارشناس مسائل سیاسی با طرح این موضوع که در برجام، تضمین کافی از آمریکایی‌ها برای جلوگیری از خروج آنها از برجام اخذ نشده بود و به همین دلیل آنها به راحتی پس از انجام تعهدات از سوی ایران، از برجام خارج شدند، خاطرنشان کرد: اکنون نیز در صحنه بین الملل و در دور تازه‌ای توافقات هسته‌ای حاضر نیستند، تضمین درستی برای آینده ارائه کنند و کشورهای اروپایی نیز این نقض عهد آمریکا را قبول دارند اما چون با آمریکا همدست هستند، حرفی از آن نمی‌زنند.

سالاری تأکید کرد: اگر همین امروز توافق جدید با غرب امضا و ما دوباره یک توقف برنامه هسته‌ای در کشورمان ایجاد و اقتصاد کشورمان را به توافق گره زدیم و دوباره دو ماه دیگر آمریکایی‌ها بدون هیچ توضیحی از توافق خارج شدند، چه خواهد شد؟ آمریکایی‌ها در حقیقت نظام بین الملل را به تمسخر گرفته‌اند.

نقش عملیات روانی در مذاکرات هسته‌ای

وی با طرح این مطلب که آمریکایی‌ها و به طور کلی غربی‌ها در مذاکرات هسته‌ای اخیر نیز به دنبال عملیات روانی برای مجبور کردن ایران به امضای توافق هسته‌ای هستند، خاطرنشان کرد: هنوز هیچ توافقی بدست نیامده اما دیپلمات غربی حاضر در مذاکرات از نهایی شدن متن توافقات خبر می‌دهند تا پالسی به اقتصاد و جامعه ایران داده باشند که ما کار خودمان را کردیم و توپ در زمین شماست و این در حالی است که متنی بین دو طرف رد و بدل شده و دیپلمات‌های ایرانی نیز نسخه‌ای از آن را برای طرح و مشورت به کشورمان آورده‌اند تا در مورد آن بحث و تبادل نظر شود.

ایمان سالاری تأکید کرد: غرب از ابزار رسانه نیز در مذاکرات همواره به عنوان مستمسکی برای فریب افکار عمومی بهره جسته است و در این دور از مذاکرات نیز به دنبال همین مسأله است که به جامعه ایران القا کند که شکست مذاکرات و یا توفیق آن به ایران بستگی دارد در حالی که هنوز آمریکایی‌ها تضمین درستی برای جلوگیری از خروج آنها از توافق در آینده نداده‌اند.

آمریکا به توافق با ایران نیاز دارد

وی به صحنه داخلی سیاست در امریکا و نیاز دموکرات‌ها به توافق با ایران نیز اشاره و گفت: اگر چه رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور طی روزهای اخیر بمباران شدیدی را با دو موضوع «عدم نیاز ایران به دانش هسته‌ای» و «مهم نبودن توافق با ایران در صحنه سیاست داخلی امریکا» آغاز کرده‌اند اما آنها خودشان نیز می‌دانند که دستیابی ایران به دانش هسته‌ای یک امر ضروری برای ملت ایران بخصوص برای توسعه علم در داخل کشور و نیز برای تأمین انرژی در آینده ایران و نیز حق یک ملتی برای شکستن مرزهای علم در دنیا است.

در هسته‌ای کوتاه بیاییم بدنبال تضییع دیگر حقوق ملت ایران می‌روند

سالاری با طرح این موضوع که چطور دانش هسته‌ای برای ترکیه، عربستان، امارات، رژیم صهیونیستی و دیگر کشورهای منطقه مفید است اما برای ملت ایران مضر است، خاطرنشان کرد: در جنگ روایت‌ها بدنبال آن هستند که یک مسیری که دو دهه است که برای آن تلاش می‌کنیم را بیهوده جلوه داده و مسؤولان داخلی را عامل فشارهای اقتصادی و سیاسی بر ایران در این دو دهه معرفی کنند اما همه می‌دانیم که دانش هسته‌ای یک مستمسک برای غرب به منظور فشار آوردن بر ایران است و اگر در این میدان کوتاه بیاییم، آنها به سراغ برد موشک‌های ایران و حتی به سراغ ساخت اسلحه در ایران و حتی آنقدر جسور می‌شوند که بدنبال ساخت حتی یک فشنگ در ایران می‌آیند تا قدرت و مولفه‌ای قدرت را از ملت ایران بگیرند.

غرب مسؤول دو دهه فشار به ایران است

وی بیان داشت: دو دهه است که به بهانه‌های واهی در مسأله هسته‌ای، ایران را تحت فشار و تحریم قرار داده‌اند و آن چنان قیافه حق به جانب می‌گیرند که انگار ایران عامل تمامی ایران فشارها بوده است. غربی‌ها حتی در زمینه انتقال دارو و تجهیزات درمانی به ایران نیز اختلال ایجاد می‌کرده و می‌کنند و همان‌هایی که قیافه دلسوزی برای ملت ایران می‌گیرند، مانع از انتقال محموله‌های واکسن به کشورمان شدند.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: راه و رمز رسیدن به توافق نهایی در مذاکرات هسته‌ای آن است که غربی‌ها حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسند و تضمین‌های درست و واقعی ارائه دهند و الا اگر دو ماه دیگر آمریکا و یا کشور غربی دیگری از توافق خارج شد، مردم ما به دیپلمات‌های کشورمان خرده نمی‌گیرند که چطور در مذاکرات با غربی‌ها حداقل تضمینی اخذ نشد؟

ما در استفاده از رسانه مشکل داریم

سالاری در بخش دیگری از گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس عنوان کرد: متأسفانه در زمینه استفاده از رسانه بخصوص در سطح مسؤولان کشور و بخصوص مسؤولان سیاسی با یک لکنتی مواجه هستیم که باید رفع شود. لازم بود و لازم است تا تیمی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای مجرب در زمان مذاکرات هسته‌ای در کنار تیم مذاکره کننده کشورمان باشند و یا با رفتن به محل مذاکرات هسته‌ای در وین، ابعاد مختلف موضوعات مرتبط با توافق را به عنوان مطالبه رسانه‌ای مطرح و پیگیری کنند اما از همه رسانه‌های استکباری در وین خبرنگار وجود دارد اما به دلیل محدودیت‌های مالی رسانه‌های داخلی شاهد آن هستیم که کمتر خبرنگار ایران در این میدان حضور دارد.

وی تأکید کرد: مذاکره کنندگان باید هنر استفاده از رسانه را بدانند و از آن در مسیر خنثی سازی بازی‌های رسانه‌ای دشمن بهره بگیرند و الا دشمنان با بهره‌گیری منظم ازرسانه‌های خارجی هم شایعه سازی را رواج داده و هم سبب تغییر نوع نگرش مردم ما به مسائل مختلف می‌شوند.

گفت‌وگو: فهیمه شمسی

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ایمان سالاری کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان توافق هسته ای مذاکرات هسته ای ملت ایران دانش هسته ای آمریکایی ها غربی ها دو دهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد‌های اطلاعاتی گرانقیمت ایران پس از عملیات «وعده صادق»

به نقل از رای الیوم، «محمد الحسینی» سرتیپ بازنشسته لبنانی با اشاره به پاسخ تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی اعلام کرد: واکنش تهران در نتیجه کشمکش طولانی مدت با رژیم صهیونیستی است که از حدود چهار دهه قبل شروع شده است.

وی افزود: این واکنش به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق انجام شد که ایران آن را به مثابه تهدیدی برای امنیت ملی و نقض آشکار حاکمیت خود دانست. این پاسخ ایران به مثابه ضربه محدود به منظور ایجاد بازدارندگی راهبردی بود تا ترور دیپلمات‌های ایرانی تداوم نیابد، حملات به سفارتش تکرار نشود و نوعی بازدارندگی برای اقدامات رژیم اسرائیل در داخل ایران ایجاد شود.

الحسینی ادامه داد: تهران حمله را با صد‌ها پهپاد بسیار ارزان قیمت آغاز کرد و در مقابل، رژیم اشغالگر یک میلیارد و نیم برای سرنگونی این پهپاد‌ها متحمل شد. ایرانی‌ها از تکنولوژی جدیدی استفاده نکردند، بنابراین صهیونیست‌ها اطلاعات جدیدی نتوانستند به دست آورند، اما ایرانی‌ها اطلاعات زیادی درباره توان آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به دست آوردند.

این نظامی بازنشسته لبنانی اضافه کرد: در موج دوم، ایرانی موشک‌های کروز قدیمی را شلیک کرد و بازهم رژیم صهیونیستی و متحدانش با موشک‌های رهگیر گرانقیمت مقابله کردند و همه توان خود را به کار بستند تا ایرانی‌ها اطلاعات بیشتری به دست آورند. سپس تهران موشک‌های بالستیک شلیک کرد که دو پایگاه هوایی اساسی را در جنوب و شمال فلسطین اشغالی به طور مستقیم هدف قرار داد.

وی اظهار داشت: میان واکنش ایران و آنچه در جنوب لبنان و در نوار غزه از زمان عملیات طوفان الاقصی جریان دارد، جدایی وجود ندارد. این واکنش ایران تحولات راهبردی در سطح دنیا و درگیری در منطقه از جمله دو جبهه غزه و جنوب لبنان به شرح زیر ایجاد کرد.

نخست، ایران خود را به عنوان قدرت جهانی در عرصه بین المللی مطرح کرد که توان ورود به جنگ را در صورت ضرورت، بر خلاف تصور آمریکا و صهیونیست‌ها دارد. تصور آمریکا و رژیم صهیونیستی این بود که تحریم‌ها از حیث اقتصادی و سیاست داخلی، ایران را ناتوان از پاسخگویی می‌کند.

دوم، هراس و وحشتی که حمله ایران در محافل رسمی و میان صهیونیست‌ها ایجاد کرد.

سوم، آثار واکنش ایران علیه رژیم صهیونیستی بر جبهه لبنان با فلسطین اشغالی نمایان شد. قبل واکنش مانند پس از آن نیست، حزب الله پهپاد‌هایی به عمق ۱۵ کیلومتری دشمن ارسال و پادگان «شراگا» در شمال شهر عکا را در ۲۳ آوریل هدف قرار داد و این اولین بار پس از شروع جنگ بود؛ موضوعی که به دشمن فهماند اوضاع فرق کرده است. همچنین حزب الله در ۲۸ آوریل شهرک «میرون» و شهرک‌های اطراف آن را هدف قرار داد. این سبب می‌شود که رژیم غاصب در محاسبات و توهمات خود درباره ایران، تجدید نظر و این رژیم را وادار کند تا از توهمات خود درباره خنثی کردن نظامی ایران در تحولات منطقه دست بردارد.

چهارم، عدم واکنش فوری رژیم صهیونیستی و تلاش‌های واشنگتن برای آرامش، مرحله جدیدی را بنا نهاد و اینکه آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها توان مهار تنش در منطقه اگر تل آویو گستاخی علیه حزب الله یا ایران کند را ندارند.

پنجم، عملیات ایران هرچند به رژیم غاصب مجالی داد تا خود را باردیگر به عنوان قربانی در محافل بین المللی بنمایاند، اما تاثیر مثبت آن بر جنگ غزه بسیار زیاد بود و توان ایران را به رخ کشاند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • دستاورد‌های اطلاعاتی گرانقیمت ایران پس از عملیات «وعده صادق»
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • تضمین آتش بس دایمی رکن اساسی مذاکرات است
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ جنگ روانی حماس، تیتر روزنامه های عبری زبان
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت