Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@23:18:09 GMT

بانک ژن گیاهان دارویی در خراسان جنوبی راه اندازی شود

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۸۴۹۶

بانک ژن گیاهان دارویی در خراسان جنوبی راه اندازی شود

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خواستار ایجاد بانک ژن گیاهان دارویی در استان با حمایت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی شد.

مهدی جعفری، چهارشنبه شب ۱۹ مرداد در نشست شورای تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان خراسان جنوبی که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: خراسان جنوبی ظرفیت‌های خوبی در حوزه گیاهان دارویی دارد که باید مورد توجه واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: اقدامات خوبی در حوزه دامی استان انجام شده اما در زمینه گیاهان هالوفیت باید توجه ویژه شود.

وی با تاکید بر اینکه آینده دامپروری استان به گیاهان شورپسند وابسته است، تصریح کرد: در حال حاضر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد دامی در استان وجود دارد که نژاد این منطقه خالص است و باید برای این ژن اقدامی صورت گیرد.

جعفری با بیان اینکه درخصوص‌ محصولات استراتژیک استان از جمله زرشک، عناب و زعفران باید کلکسیونی در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ایجاد و از ارقام مختلف برای ترویج استفاده شود، اظهار کرد: آزمایشگاه کشت بافت استان دارای یکسری تجهیزات و امکانات است، اما هنوز نیاز به برخی تجهیزات و حمایت در این زمینه داریم که با تجمیع نیروهای متخصص باید از این ظرفیت استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه با دانشگاه بیرجند در این خصوص وارد مذاکره شده‌ایم تا با کنار هم قرار دادن امکانات و تجهیزات از آزمایشگاه کشت بافت برخوردار شویم، بیان کرد: راه‌اندازی هنرستان شبانه‌روزی کشاورزی و استقرار دبیرخانه دائمی زرشک، زعفران و عناب در مجموعه استان و جهاد کشاورزی استان از انتظارات مهم استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به جمعیت ۳۷ هزار نفری شتر در استان، خاطرنشان کرد: هاب شتر و آزمایشگاه تخصصی در استان ایجاد شده و تا دهه فجر امسال این آزمایشگاه تجهیز می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گياهان دارويي دانشگاه بيرجند سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی سازمان تحقیقات گیاهان کم آب بر خراسان جنوبی جهاد کشاورزی رئیس سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۸۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان