Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: مطالبات بیمارستان‌های استان برای بیماران سرپایی تا تیر و برای بیماران بستری تا اردیبهشت پرداخت شده است.

داراب بارگاهی روز پنجشنبه به مناسبت هفته خبرنگار در بازدید از خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: افراد فاقد هرگونه پوشش بیمه درمانی پایه می‌توانند بدون شرکت در آزمون وسع خود را بدون پرداخت هزینه به مدت سه ماه به صورت رایگان بیمه کرده و از مزایای بیمه سلامت همگانی برخودار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای طرح دارویار و افزایش قیمت دارو در کشور و استفاده مردم از خدمات بیمه سلامت رایگان، تصریح کرد: با بیمه شدن افراد و پرداخت سهم ارز ترجیحی از سوی بیمه سلامت به داروخانه ها، بیمه شدگان با قیمت قبلی داروی مورد نیاز خود را تامین کرده و مشمول افزایش قیمت دارو نخواهند شد.

بارگاهی با بیان اینکه با اجرای طرح دارویار قیمت داروها برای بیمه شدگان افزایشی نیافته است، اضافه کرد: در این طرح در واقع ارز ترجیحی دارو به جای شرکت های وارد کننده به بیمه پایه درمانی داده می شود و بیمه ها متعهد به پرداخت آن به داروخانه ها شده اند.

وی بابیان ایکه  افراد فاقد بیمه می‌توانند برای دریافت آن به دفاتر پیشخوان دولت یا سایت سازمان بیمه سلامت مراجعه کنند، خاطر نشان کرد: افراد در صورت قرار گرفتن در دهک‌های یک تا سه رایگان بیمه می‌شوند و با قرار گرفتن در دهک چهار با ۹۰ درصد تخفیف، پنج و  شش ۷۵ درصد و هفت و هشت ۵۰ درصد تخفیف زیر چتر حمایتی بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

پرداخت به‌موقع مطالبات موسسه های تشخیصی درمانی بوشهر

بارگاهی بابیان اینکه مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد این بیمه در استان بوشهر تا پایان تیر پرداخت شده است، افزود: مطالبات بیمارستان‌های استان نیز برای بیماران سرپایی تا تیر و برای بیماران بستری تا اردیبهشت پرداخت شده است.

این مقام مسئول بابیان اینکه در زمان حاضر استان بوشهر هیچ بدهی معوقه‌ای در این زمینه ندارد، اظهار کرد: تامین به موقع اعتبار و پرداخت مطالبات موسسه های تشخیصی درمانی موجب تامین نقدینگی مراکز و انگیزه آنها برای ارتقای کیفیت خدمات می شود و تلاش برای پرداخت به موقع مطالبات مراکز درمانی از مهمترین برنامه‌های بیمه سلامت است.

۸۰ درصد بوشهری‌ها تحت پوشش بیمه صندوق‌های روستایی و همگانی

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر یادآور شد: اکنون حدود ۴۹۰ هزار نفر در استان بوشهر پوشش بیمه‌ای سلامت دارند که از این شمار ۸۰ درصد در قالب صندوق‌های روستایی و همگانی به صورت رایگان بیمه شده‌اند.

بارگاهی گفت: طبق قانون بودجه ۱۴۰۱ سه دهک پایین درآمدی رایگان تحت پوشش بیمه پایه قرار می‌گیرند و حق بیمه این افراد را دولت متقبل می‌شود و این سه دهک را دولت در بودجه ۱۴۰۱ پیش بینی کرده است و به سازمان بیمه سلامت پرداخت می‌کند.

وی عنوان کرد: طبق قانون جوانی جمعیت، مادران فاقد پوشش بیمه‌ای نیز در طول دوران بارداری و شیردهی رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و همچنین کودکانی که متولد می‌شوند تا پایان ۵ سالگی رایگان تحت پوشش بیمه پایه هستند.

ایسنا، الگوی مناسبی در آگاهی‌بخشی به سلامت ذهن جامعه

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر بابیان اینکه خبرگزاری دانشجویان(ایسنا) با اطلاع‌رسانی همراه با صحت و دقت خود، الگوی مناسبی در آگاهی‌بخشی جامعه به‌ویژه در حوزه سلامت ذهن به شمار می‌رود، تاکید کرد: حضور موثر قشر زحمتکش و بی‌ادعای خبرنگار را در تقویت و تحکیم ارتباطات با مخاطبان و آحاد مردم و مسئولان تصمیم‌ساز ضرورتی انکار ناپذیر است.

بارگاهی با بیان اینکه رشد و توسعه فرهنگی جامعه  مستلزم عزم جدی خبرنگاران و اصحاب رسانه در اطلاع‌رسانی درست به مردم است، گفت: خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان در دست یابی مدیران و دستگاه های اجرایی به اهداف مورد نظر نقش بسزایی دارند.

رئیس‌جهاددانشگاهی استان بوشهر نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات ارزشمند بیمه سلامت در سالهای اخیر گفت: صدور نسخ پزشکی به صورت الکترونیکی، طرح تحول نظام سلامت، بیمه روستاییان را تابلوی درخشان خدمات نظام جمهوی اسلامی ایران در حوزه سلامت است.

"رویان" تا ۹۰درصد مشکلات ناباروری را حل می‌کند

علی احمدی‌زاده ادامه داد: با اطلاع‌رسانی درست رسانه در زمینه اجرای نسخه نویسی الکترونیکی، خوشبختانه درک درستی از اجرای آن در بین مردم ایجاد شده است و اکنون این طرح با موفقیت در حال انجام است.

وی بیان کرد: حدود ۲۰ درصد زوجین به فراخور استان‌های مختلف درگیر مشکلات ناباروری هستند و امروزه پیشرفت تکنولوژی در ایران همسو با دنیا شرایطی را فراهم کرده است که زوجین بتوانند به خدمات به روز دسترسی داشته باشند؛  پژوهشگاه"رویان" زیرمجموعه جهاددانشگاهی با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی امکان درمان تا ۹۰درصد این مشکل را دارد.

رئیس‌جهاددانشگاهی استان بوشهر با بیان اینکه اطلاع رسانی عملکرد دستگاه‌های اجرایی از وظایف ایسنا است، افزود: دولت در حوزه سلامت میلیاردها تومان هزینه می‌کند و مردم باید از آن مطلع شوند و رسانه باید آن را منتشر کند تا بازخورد آن در جامعه منعکس شود که این امر امیدواری و دلگرمی مردم به دولت و نظام را در بر خواهد داشت.

دستاوردهای حوزه سلامت روزگاری سوژه گزارش خبرنگاران بودند

سردبیر خبرگزاری ایسنا نیز در این دیدار اظهار کرد: اگر دستگاه‌ها و سازمان‌ها عملکرد خود را برای مردم بازگو کنند، این امر سبب امیدبخشی در بین مردم می‌شود، لذا این نگاه باید از طریق رسانه که از شرایط و فعالیت دستگاه‌ها اطلاع دارد صورت گیرد تا امیدآفرینی و نشاط در بین مردم ایجاد شود.

مژده پاینده بیان کرد: اگرچه همچنان مشکلات بسیاری در حوزه سلامت و درمان جامعه وجود دارد اما بسیاری از اقدامات و دستاوردهای این حوزه از حذف نسخه کاغذی تا برخورداری آحاد مردم از بیمه سلامت روزگاری سوژه گزارش خبرنگاران دغدغه‌مند بودند و اصحاب رسانه‌ تا پایان مشکلات استوار در مسیر اهداف خود حرکت خواهد کرد.

انتهای یپام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيمه سلامت طرح تحول نظام سلامت رویان طرح دارویار استان بوشهر بیمه سلامت تحت پوشش بیمه برای بیماران استان بوشهر اطلاع رسانی حوزه سلامت دستگاه ها بین مردم بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است.

به گزارش تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وقتی تلفنی کلاهت را برمی‌دارند! انهدام دومین باند کلاهبرداری از همراهان بیمار در بیمارستان‌ های تهران

دیگر خبرها

  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول در سال ۱۴۰۳
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود