Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-  مراسم  افتتاحییه کلینیک  تخصصی دندان پزشکی  جهاد دانشگاهی نیشابور ر سالن همایش های جهاد دانشگاهی این شهر با حضور مسئولین استان و شهرستان  برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آریا در نیشابور ، میثم لعل عوض پور ریاست جهاد دانشگاهی نیشابور  اظهار کرد:  در ابتدای کار پس از 2الی 3 سال پیگیری صرفا کلینیک دندانپزشکی به مجموعه اضافه میشد که با مطالبه نمایندگان مردم نیشابور در مجلس امروز مرکز رادیولوژی دهان ، فک و صورت OPG  نیز افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه نیشابور نیز در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های امام حسین(ع) گفت: اولین ویژگی ایشان، صلحشان است. دومین امتیاز امام حسین(ع) شهادت ایشان است که تداوم حیات اسلام مرهون این مسئله است. محبت در دل انسان‌ها نیز سومین امتیاز امام حسین(ع) است.


ابوطالب جوان بیان کرد: چهارمین امتیاز ویژه امام حسین(ع) شفاعت و استجابت دعا در تربت ایشان است. پیامبر اعظم اسلام(ص) می‌فرمایند نام حسین(ع) در دل مومنین حرارت ایجاد می‌کند.


وی یادآور شد: ویژگی دیگر امام حسین(ع) معنا کردن عشق و فداکاری در راه خداست و برپایی مجالس عزاداری بعد از 1400 سال نشان از همین موضوع است.

احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور  ،فیروزه وزبرخان در مجلس شورای اسلامی از حضور جهاد دانشگاهی نیشابور احساس خرسندی نمود و عنوان کرد امروز جهاد دانشگاهی پس از 42 سال در تمام کشور حتی شهرهای کوچک شعبه دارد و درحال خدمت رسانی به آحاد مردم است.


هاجرچنارانی نماینده مردم نیشابور  ،فیروزه وزبرخان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد:  در تمام ادارات منجمله آموزش پرورش 50 درصد خیرین و  50 درصد اداره دولتی هزینه ها رو متقبل می شوند اما در جهاد دانشگاهی این درصد به صورت 10-90 و 20-80 می باشد یعنی 10 الی 20 درصد هزینه ها را خیرین و 80 الی 90 درصد جهاد دانشگاهی متقبل شده است.


 حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم یعقوبی امام جمعه نیشابور در افتتاحیه کلینیک دندانپزشکی جهاددانشگاهی نیشابور گفت: اصلاح همه بخش‌ها همچون مسائل علمی، اقتصادی و معیشتی، بهداشت و سلامت جامعه، اصلاح جامعه را به دنبال خواهد داشت.

وی تاکید کرد: یکی از درمان‌های پر هزینه امور مربوط به دندانپزشکی است و در حال حضار هیچ کسی نیست که نیاز به دندانپزشکی نداشته باشد و معمولا اقشار متوسط و کمتر برخوردار دسترسی به امکانات مجهز برای درمان دندان ندارند.



امام جمعه نیشابور خاطرنشان کرد: امیدواریم کلینیک دندانپزشکی جهاددانشگاهی نیشابور با تعرفه مناسب به اقشار متوسط و کمتر برخوردار خدمات ارائه نماید.

دکتر بیدخوری ریاست سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گزارش مختصری از مراکز جهاد دانشگاهی در خراسان رضوی بیان کرد: این کلینیک تخصصی دندانپزشکی با تجهیزات منحصر بفرد و پزشکانی حاذق، درمان‌هایی از قبیل اطفال، ترمیم، N2، ایمپلنت و خدمات ترمیمی تخصصی به پشتوانه کلینیک تخصصی دندانپزشکی مشهد را به شهروندان نیشابوری ارائه می‌دهدو با پیگیری‌های نمایندگان نیشابور در مجلس شورای اسلامی، مرکز تصویربرداری و رادیولوژی فک و صورت نیز در این کلینیک راه اندازی و به بهره برداری رسید.


 وی افزود: بیش از 220 متر مربع از فضای مجتمع پزشکی، آموزشی و تحقیقاتی جهاد دانشگاهی نیشابور به این کلینیک تخصصی اختصاص داده شده و برای بهره برداری از آن 3.5 میلیارد تومان هزینه شده است.


بیدخوری یادآورشد: تمام خدمات ارائه شده به شهروندان با تعرفه دولتی محاسبه می‌شود، پیش بینی کرد ماهیانه حدود 30 هزار شهروند نیشابوری از خدمات دندانپزشکی این مرکز بهره‌مند شوند.


گفتنی است این کلینیک همه روزه به جز روز‌های تعطیل از ساعت 7:30 صبح تا 19 بعدازظهر به شهروندان نیشابوری خدمت رسانی می‌کند.


سپس تفاهم نامه سه جانبه جهاد دانشگاهی ، شورا، شهرداری نیشابور با حضور روسای این ارگان ها امضا شد. پس از آن تفاهم نامه جهاد دانشگاهی و دانشگاه نیشابوربه امضا رسید و در آخر رونمایی از تابلو و برش ربان دندانپزشکی شهرستان نیشابو ر انجام گردید

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: افتتاح کلینیک تخصصی دندان پزشکی جهاد دانشگاهی نیشابور جهاد دانشگاهی نیشابور امام حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۹۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ علوفه شروع شده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

سیداحمدرضا سیدعلیان ۸ اردیبهشت ماه در بازدید از یک شرکت دامداری، استفاده از بقایای بخش کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره‌وری دانست و بر اهمیت و جایگاه آب در تولید تأکید کرد.

وی اظهار کرد: به جای کلمه ضایعات و زائدات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم، این بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد، افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه ضمن تأکید بر ایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری‌های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات‌دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات می‌تواند قدم مؤثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

احمد داوطلب زرقی گفت: پیش‌روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه برخی مشکلات وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در این بازدید با اشاره به اینکه نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام استان است، به تقدیر از خدمات ارزنده‌ تشکل‌های بخش دامی شهرستان پرداخت و گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار رأس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم را دارد.

علی مبارکی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل محدودکننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است، افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم که قسمت عمده آن یا سوزانده و یا دور ریخته می‌شود.

وی با بیان اینکه هر چند دور ریختن بقایا باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود اما از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور داریم، گفت: لازم است در خصوص صدور مجوزها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن و تأمین امنیت غذایی می‌شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند