Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب استان بوشهر گفت: با پیگیری‌های انجام شده از مجموع ۳۰ کانتینر بلاتکلیف رها شده در انبار‌های این بندر پس از مدت زمان طولانی مالک اسمی ۱۱ کانتینر از این شمار مشخص شده است.

به گزارش ایرنا، علی حسن‌پور افزود: با توجه به گذشت مدت زمان طولانی از ورود این کانتینر‌ها به اداره بندر بوشهر و مراجعه نکردن مالکان به منظور تعیین تکلیف آن‌ها این کالا‌ها به عنوان اموال اعراض شده تلقی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن پور اضافه کرد: در همین راستا این کالا‌ها به ستاد اجرایی فرمان امام تحویل می‌شود تا پیگیری‌های قانونی برای تملک آن از طریق دادگاه اصل ۴۹قانون اساسی به عمل آید.

وی گفت: این کالا‌ها شامل لوازم خانگی و وسایل دیگری است و یکی از کانتینر‌ها که حاوی برنج است بلحاظ گذشت زمان قابلیت مصرف نداشته و می‌بایست امحا شود.

دادستان بوشهر تاکید کرد: تعیین تکلیف کالا‌های رسوبی در انبار‌ها یکی از موضوع‌های مهم است که با جدیت دنبال و پیگیری می‌شود.

محمد شکیبی نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر روز گذشته در جریان عملیات فک پلمب ۳۰ دستگاه کانتینر کالای بدون صاحب در انبار این بندر با دستور رییس قوه قضاییه گفته بود: علت ثبت نشدن اطلاعات این کانتینر‌ها و کالا‌های موجود در آن‌ها در سامانه الکترونیکی ثبت کانتینری و کالای عمومی را از قلم افتادن آن‌ها در هنگام انتقال اطلاعات دستی و کاغذی به سامانه الکترونیکی و یا حذف شدن اطلاعات آن‌ها در جریان حمله سایبری ۲ سال پیش به سامانه‌های بندری این استان اعلام کرد.

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه ۶ مرداد ماه جاری در سفر یک روزه به استان بوشهر و بازدید از انبار‌های منطقه ویژه اقتصادی، اموال تملیکی و اداره بندر بوشهر با مشاهده ۳۰ کانتینر پلمب شده برضرورت تعیین تکلیف این کانتینر‌ها تاکید کرد در همین راستا روز گذشته چهارشنبه ۱۹ مرداد ماه در اداره بندر و دریانوردی بوشهر طبق قانون نسبت به فک پلمپ این کانتینر‌ها اقدام شد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کانتینر گمرک کانتینر ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟

به گزارش قدس آنلاین، مهم‌ترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می شود.

یکی از این اسامی، مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او، استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح الله زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده اند، سبب شده تا نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود بخصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی ترین گزینه های مدیریت باشگاه بود ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آن‌گونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملا امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • گل به خودی مالک شاو مقابل جنوا (میلان 3-3 جنوا)
  • ۴۵۰ ویژه برنامه دهه کرامت در سطح استان بوشهر اجرا می‌شود
  • خرید بیش از ۱۷۰۰۰۰۰ تن کالا در طرح فجرانه کالابرگ/ این طرح ادامه پیدا می‌کند؟
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت