Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@09:54:40 GMT

فعال سازی مجدد کشتارگاه دام تعطیل اسدآباد منتفی است

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۲۰۸۵۰

فعال سازی مجدد کشتارگاه دام تعطیل اسدآباد منتفی است

ایسنا/همدان رئیس اداره دامپزشکی اسدآباد با اشاره به تعطیلی کشتارگاه دام شهرستان از سال ۹۵ تاکنون، گفت:کشتارگاه دام اسدآباد برای فعال سازی مجدد شرایط لازم را نداشته و وارد چرخه شدن دوباره آن منتفی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، حسین وثوقی کیا پنجشنبه ۲۰ مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: احداث کشتارگاه دام صنعتی به دلیل عدم مقرون به صرفه بودن در شهرستان توجیه اقتصادی نداشته و برای ایجاد کشتارگاه مناسب برای شهرستان نیازمند جذب سرمایه گذار بخش خصوصی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از راه اندازی کشتارگاه صنعتی طیور این شهرستان در آینده نزدیک پس از ۱۴ سال انتظار خبر داد و افزود: این طرح با پیگیری‌های انجام شده دستگاه‌های متولی براساس پیش بینی‌ها تا پاییز امسال وارد چرخه تولید و فعالیت خواهد شد.

وثوقی کیا در ادامه تصریح کرد:۱۶۵ واحد در سطح شهرستان در قسمت نظارت بر مواد غذایی با منشاء دامی تحت نظر دامپزشکی شهرستان بوده که از این تعداد واحد ۲۴ واحد به واحدهای مرغ و ماهی و آلایش مرغ،۱۴ واحد قصابی،۲۰ واحد لبنیاتی،۳۴ واحد رستوران و مراکز طبخ،۱۴ واحد فروشگاه زنجیره‌ای و ۴ واحد قطعه بندی و بسته بندی گوشت مرغ،یک واحد تولید خوراک دام اختصاص دارد.

معدوم سازی ۳ تن مواد خام دامی غیرقابل مصرف 


وی با اشاره به  اینکه از ابتدای سال تاکنون ۲۶۵۰ مورد بازدید توسط دامپزشکی  از این‌تعداد واحدها انجام شده ،بیان کرد:در این بازدیدها ۶۱۵ مورد تخلف ثبت و ۳ تن مواد خام  دامی  فاسد و غیر مصرف انسانی از چرخه مصرف حذف شده اند.

وثوقی کیا با بیان اینکه از ۶۱۵ مورد تخلف شناسایی شده تعداد ۳۰ مورد از تخلفات به مراجع قضایی و تعزیرات و دادگاه معرفی شدند،خاطر نشان کرد:از ابتدای سال تاکنون در رابطه با واکسیناسیون جمعیت دام روستاها و عشایر و مبارزه بر علیه بیماری‌های واگیردار مشترک بین انسان و دام توسط  اکیپ های دامپزشکی شهرستان  ۵۵۴ هزار و ۱۹۰ سر نوبت واکسیناسیون انجام شده که این نوع از واکسن‌ها جزو واکسن‌های مهم و استراتژیک چون،هاری تب برفکی،تب مالت ،آبله، طاعون نشخوارکنندگان کوچک PPR بوده است.

وی یاد آور شد:از این میزان سر نوبت واکسن تزریق شده ۴۷۴ سر نوبت از واکسیناسیون‌ها به صورت رایگان و یا خرید خدمت توسط بخش خصوصی بوده است.

رئیس دامپزشکی اسدآباد همچنین با بیان اینکه به دلیل مرزی بودن شهرستان اسدآباد با شهرستان‌های استان‌های دیگر در سال جاری با رایزنی های لازم موفق به جذب ۳ برابری سهمیه واکسن تب کریمه کنگو به نسبت هر سال برای شهرستان  شدیم که  با جذب این میزان واکسن نسبت به سم پاشی واکسیناسیون چهار روستای با جمعیت و تراکم  بالای دام  خاکریز،دهنوش،حسام آباد و بادخوره شامل ۶۸۰۰ راس دام سنگین،۲۰ هزار ۵۰۰ راس دام سبک و ۸۶ هزار متر مربع جایگاه و اماکن دام اقدام شد.

وثوقی کیا در ادامه با اشاره به فعالیت ۱۳ باشگاه نگهداری و پرورش اسب تحت نظارت دامپزشکی  در شهرستان تصریح کرد: این واحدها هر شش ماه رصد و پایش می‌شوند که در همین رابطه در نوبت اول امسال ۱۵۰ راس اسب تست شد و خوشبختانه تاکنون موردی از بیماری مشمشه در بین اسب‌های سطح شهرستان مشاهده نشده است.

وی همچنین با بین اینکه موردی از بیماری سل و بروسلوز در بین جمعیت دام صنعتی شهرستان در نمونه گیری های انجام شده نداشته ایم‌، گفت: شهرستان اسدآباد دارای دو واحد خوراک دام و نیز انبار زرین سیلو گندم بوده که از ابتدای سال تاکنون ۲ هزار مجوز حمل نهاده به مقصد سایر شهرستانها برای این دو واحد  توسط دامپزشکی صادر شده است.

در پایان از خبرنگاران فعال عرصه دامپزشکی این شهرستان تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها دامپزشكي واکسیناسیون دام كشتارگاه صنعتي طيور بیماری مشترک دام و انسان کشتارگاه دام وثوقی کیا انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۰۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود  ناپلی به بوشهر ممنوع شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، عقیل امینی در نشست کمیته فنی آبزی پروری استان بوشهر اظهار داشت: موضوع استفاده از مولدین پژوهشکده میگو در مراکز تکثیر استان، در کمیته فنی اداره کل دامپزشکی بررسی شده و پس از بررسی در صورت موافقت اداره کل دامپزشکی، پایش‌های لازم انجام می‌شود.

وی افزود: در صورت داشتن تاییده‌های لازم از مراجع مذکور و بر اساس پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های دامپزشکی در مراکز تکثیر میگوی استان از این مولدین استفاده و وارد فاز تولید شود.

مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: رعایت دستورالعمل‌های فنی و بهداشتی در آماده سازی مزارع پرورش میگو به دقت بررسی و مجوز‌های لازم برای ذخیره سازی صادر شود.

امینی ادامه داد: اتحادیه‌های سایتی نظارت و دقت کامل در خصوص آماده سازی مزارع داشته باشند و در صورت آماده سازی مناسب مزرعه، جهت صدور مجوز ذخیره سازی به اداره کل شیلات دامپزشکی معرفی شوند.

ناپلی یکی از منابع تغذیه لارو ماهی و میگو به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • دستگیری سارق احشام و کشف ۴۸ رأس دام سرقتی در اسدآباد
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • تجلیل از باستانی کاران شهرستان اسدآباد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • ورود  ناپلی به بوشهر ممنوع شد