Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، منصورعلی زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با حضور در دفتر خبرگزاری فارس در ساری اظهار کرد: پیگیری برخی از مسائل اساسی استان نیازمند همراهی و هم‌افزایی است که در این زمینه نقش نمایندگان مجلس مهم است.

وی با بیان اینکه مجموعه استان برای کارهای بزرگ باید از ظرفیت‌های نمایندگان استفاده کنند، افزود: بعضا برخی نگاه کوتاهی دارند و فکر می‌کنند کار نمایندگان دخالت است و یا فکر می‌کنند ما کاری انجام می‌دهیم برای منافع شخصی است درحالی‌که وظیفه قانونی نماینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما وظیفه قانونی و ملی داریم در استان هم نمایندگان در حوزه انتخابیه خود تقسیم شده هستند به‌طور قطع یقین باید به مسائل حوزه انتخابیه خود بپردازند برخی از مسائل مشترک در همه شهرستان‌ها است ازجمله آب، زباله، جمع‌آوری آب سطحی موضوعات ملی بوده که باید از ظرفیت همه نمایندگان استفاده شود.

زارعی ادامه داد: در برخی استان‌ها حتی در حوزه اعتبارات ملی جلوتر است به‌عنوان نمونه در بحث قانون بودجه که همه ساله تصویب می‌شود که ۸۰درصد این قانون در قالب ردیف‌های ملی و در اختیار وزارت‌خانه‌ها است که هر استانی توانایی برخورداری از این اعتبارات را داشته باشد و زیرساخت‌ها را فراهم کند می‌تواند از این اعتبارات بیشتر استفاده کند.

*پروژه‌های ملی ۲۰ ساله در مازندران

وی یادآور شد: پروژه‌های عمرانی زیادی داریم که متاسفانه عمر احداث این پروژه‌های ملی در مازندران بیش از ۲۰ سال است که در ارتباط با اعتبارات ملی است و اگر هم‌افزایی وجود داشته باشد می‌توان خیلی بهتر در این زمینه عمل کرد که نیاز هماهنگی، هم‌افزایی، ارتباطات و پیگیری بیشتر داریم.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه ما یک استانی هستیم با اعتبارات استانی ولی خدمات ملی ارائه می‌دهیم ، تصریح کرد: متاسفانه نتوانستیم از این فضا استفاده کنیم و الان هم به‌صورت جدی در بحث اعتبارات ردیف ملی باید برویم و خیلی می‌توانیم از این ردیف‌ها استفاده کنیم که نیاز استان است.

*ضرورت یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مازندران

زارعی در ارتباط با واردات برنج، اظهار کرد: مصرف سالانه برنج در کشور ۳میلیون تن است که ۲میلیون و ۲۰۰ تن در کشور تولید می‌شود که ۴۴درصد توسط مازندران تولید می‌شود و رتبه اول تولید برنج را دارا است که نیازمند اجرای طرح جامع یکپارچه‌سازی اراضی است.

وی اضافه کرد: اگر بتوانیم یکپارچه‌سازی اراضی انجام دهیم به‌راحتی می‌توانیم ۵۰ درصد نیاز وارداتی را از خارج کمتر کنیم.

*هزینه تولید یک کیلو برنج ۸۵ تا ۱۰۰هزار تومان است

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: سوالی که در ذهن مردم است این بوده چرا قیمت برنج وارداتی از برنج تولیدی کمتر است که در پاسخ باید گفت هزینه تولید ما بالا بوده و باید ضریب بهره‌وری در سطح را بالا ببریم که خیلی مهم است.

زارعی ادامه داد: در حال حاضر هزینه تولید یک کیلو برنج برای کشاورز بین ۸۵ تا ۱۰۰هزار تومان است که لازم است به‌گونه‌ای باشد تا برای کشاورز مقرون به صرفه باشد.

*نامه به رئیس جمهور برای ممنوعیت واردات برنج

وی بیان کرد: در کشور قانونی داریم که واردات برنج از مرداد تا آبان ممنوع است ولی این موضوع رعایت نشد و با انتقادات جدی نمایندگان شمال و تذکرات روبه‌رو شد؛ نامه‌ای هم نمایندگان به رئیس‌جمهور نوشتیم و درخواست کردیم جلوی این کار گرفته شود؛ دولت هم با روش کشت قراردادی با کشاورزان به‌دنبال قیمت تضمینی است به‌نظر می‌رسد قیمت مناسبی تعیین شود.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: همه حرف ما به دولت این است که نکند در واردات برنج قربانی اول ما همین کشاورزان باشند؛ واسطه‌ها، واردکنندگان و دلالان که به دنبال واردات هستند و از اینکه ما به سمت خودکفایی برویم ناراحت می‌شوند؛ چراکه سودشان در این قضیه است.

زارعی یادآور شد: عملا در ۱۵ سال گذشته کمتر در قضیه تولید وارد شدیم و اینکه هزینه تولید ما بالاتر بود این نگاه باعث شده کمتر در بحث تولید ورود پیدا کنیم.

*خودکفایی در تولید برنج با تکیه بر دانش‌بنیان

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بحث تولید دانش‌بنیان را مطرح کردند، اظهار کرد: باید به این سمت سوق یابیم به‌طوری‌که طی سال‌های آینده ما می‌توانیم در بحث برنج خودکفا باشیم.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با عقب‌ماندگی مکانیزاسیون کشاورزی، تصریح کرد: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی در استان مازندران که استان کشاورزی است از انگشتان دست هم کمتر است که خیلی جای تاسف دارد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مجلس نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس خبرگزاری فارس ساری میاندورود نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی واردات برنج هزینه تولید دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۲۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی