Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول مرکز رشد و فناوری شهرستان ملایر از فعالیت ۲۵ واحد فناور و اشتغال ۹۰ نفر مستقیم در مرکز رشد ملایر خبر داد و گفت: این واحد‌ها در زمینه‌های کشاورزی، علوم انسانی و فنی و مهندسی فعالیت می‌کنند.
مظفر عسگری گفت: واحد‌های فناور مستقردر پارک علم و فناوری یا مراکز رشد از برخی معافیت‌های مالیاتی، گمرک و عوارض برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: حمایت از واحد‌های فناور علاوه بر عمل به شعار سال، اشتغال زایی، فناوری و ارزآوری را به هممراه دارد.
مسئول مرکز رشد و فناوری شهرستان ملایر به وعید‌های چند ساله در تامین فضای مورد نیاز برای استقرار واحد‌های فناور در این شهرستان اشاره کرد و گفت: صاحب یکی از طرح‌های نوآورانه ملایر به علت ناتوانی مرکز در تامین کارگاه مورد نیاز برای ادامه کار خود به اصفهان رفته است..
عسگری گفت:واحد‌های فناور به ناچار دفتر یا کارگاهی اجاره می‌کنند که در این صورت حمایت‌های مرکز شامل حال آن‌ها نخواهد شد چرا که واحد‌های فناور باید در پارک‌های علم و فناوری مستقر باشند تا از مالیات معاف شوند.
او تولید قیر خود ترمیم شونده، تولید شتاب دهنده صنایع هایتک خودرو و تولید داروی کرونا را از جمله محصول نوآورانه تولید شده در مرکز برشمرد.
مسئول مرکز رشد و فناوری شهرستان ملایر از تولید داروی کرونا و ضد سرطان در این مرکز خبر داد و گفت: این دارو‌ها در مرحله آزمایش حیوانی است.
عسگری از پرداخت تسهیلاتی تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان برای حمایت از واحد‌های فناور تا پارسال خبر داد گفت: هنوز مبلغ تسهیلات امسال مصوب نشده است، اما به احتمال زیاد، افزایش خواهد یافت.

منبع ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح های فناورانه مرکز رشد شهرستان ملایر واحد های فناور مرکز رشد واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند