Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تلاش ما جهت تسهیلگری و حمایت از ایده های نو در مسیر تبدیل شدن به محصول، به عنوان حلقه ای از زنجیره توسعه اقتصادی مبتنی بر فناوری در جنوب شرق کشور است .

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان ، عاطفه صحرایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با هدف نهادینه سازی و گسترش تفکر فناورانه و اقتصاد دانش بنیان راه اندازی شده و می کوشد تا با تقویت واحدهای نوآور و فناور و تسهیل فرآیندهای زایشی در بخش های مختلف حوزه سلامت، نقش خود را به عنوان یک حامی و حلقه ای از زنجیره توسعه اقتصادی مبتنی بر فناوری ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص ضرورت ایجاد این زیست بوم فناورانه در جنوب شرق کشور اظهار کرد: ظرفیت های فراوان سیستان و بلوچستان در حوزه های مختلف فناوری های مربوط به سلامت ایجاب می کرد تا ما با جدیت پیگیر دریافت مجوز راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت شویم که خوشبختانه در نهایت با اعتماد وزیر محترم بهداشت و حمایت و پیگیری استاندار و سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مجوز قطعی راه اندازی آن در استان از طرف وزارت بهداشت صادر شد.

وی اظهار کرد: بی تردید راه اندازی و توسعه این فضا که فعالیت های درونی آن به طور مشخص جنبه تکنولوژیک دارد تا آکادمیک در محیطی مثل دانشگاه، علاوه بر اینکه از مهاجرت نخبگان و خروج ارز از کشور جلوگیری می کند، می تواند در رشد و توسعه فناوری های خاص، استفاده از اکتشافات علمی جدید و تجاری سازی نتایج تحقیقات، کمک به خلق ثروت در جامعه از طریق توسعه اقتصاد دانش بنیان و رونق کسب و کارهای کوچک و اشتغالزایی در استان نیز بسیار تاثیرگذار باشد.

رییس مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ادامه به مزایای حضور واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان اشاره و تصریح کرد: از جمله مهم ترین مزایای استقرار در این پهنه علمی و فناورانه می توان به قرار گرفتن در محیطی تخصصی و همجواری با موسسات تحقیقاتی و واحدهای فناوری، کاهش قابل توجه هزینه های جاری شرکت ها، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و زیرساخت های مشترک، معافیت های مالیاتی، عوارض گمرک و ... اشاره کرد. 

وی افزود: مضاف بر این، واحدهای فعال در این مجموعه از حمایت و پشتیبانی دستگاه های متولی بویژه معاونت علمی ریاست جمهوری و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز برخوردار خواهند بود.

صحرایی در پایان با تاکید بر اینکه رویکرد پارک سلامت زاهدان تسهیل کنندگی و حمایت برای تبدیل ایده های نو به محصول است خاطرنشان کرد: کلیه شرکت ها و مؤسسات حائز هویت حقوقی مستقل و ثبت شده که ایده، طرح، محصول و یا خدمت فناورانه و نوآورانه ای برای ارائه داشته باشند می توانند پس از طی مراحل پذیرش، از خدمات متنوع این مجموعه اعم از خدمات عمومی، مالی و اعتباری، فنی و تخصصی، امکانات آزمایشگاهی، برنامه های مشاوره ای و آموزشی و ... استفاده کنند.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پارک سلامت زاهدان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۳۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، سجاد محمد علی نژاد امروز در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: شرکت های دانش بنیان نمونه عینی مشارکت مردم در اقتصاد هستند چون این شرکت ها عموما توسط دانش آموختگان و نخبگان ایجاد می شوند.

محمد علی نژاد، ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فناوری را کلیدی‌ترین رکن در ایجاد رشد پایداری اقتصادی دانست و گفت: از این رو قطعا ورود کسب و کارهای دانش‌بنیان موجب خواهد شد تا ارزش افزوده جدیدی به زنجیره تامین کشور اضافه شود.

وی اعلام کرد: تاکنون ۵۶ پارک فناوری در کشور راه‌اندازی شده است که در این موسسات تعداد ۲۵۰۰ شرکت فناور مستقر است و ۲۵۰۰ از این شرکت ها دانش بنیان هستند و وظیفه اصلی آنها توسعه فناوری است.

معاون نوآوری و فناوری وزیر علوم ادامه داد: امسال برنامه‌هایی را در حوزه توسعه و رشد اقتصاد دانش‌بنیان اتخاذ کرده‌ایم که یکی از آنها انتخاب برخی از پارک‌های فناوری به عنوان متولی توسعه زنجیره ارزش تامین راهبردی در حوزه های مشخص براساس آمایش سرزمین است.

وی تاکید کرد: با فعال شدن شرکت های دانش بنیان در زنجیره تامین محصولات و خدمات در استانها، جریان اقتصادی رونق خواهد گرفت و شرکت های جدیدی نیز ایجاد خواهد شد.

محمدعلی نژاد خاطرنشان کرد: همچنین رسوخ فناوری به صنایع سنتی از دیگر اقدامات در دستور کار ما است که در این راستا ۱۰ پارک علم و فناوری مامور این کار شده اند تا بازدهی بیشتر این صنایع و رشد دانش بنیان آنها را رقم بزنند.

وی با اشاره به برگزاری هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این رویداد گامی در جهت توسعه و تقویت کسب‌وکارهای دانش‌بنیان است.

اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.

کد خبر 6100392

دیگر خبرها

  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز