Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رضا سامه مدیرکل دفتر پایگاه‌های میراث ملی و جهانی امروز یکشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ در پنجمین همایش سراسری افق تحول که با حضور مدیران پایگاه‌های میراث ملی و جهانی در محل سالن آمفی تئاتر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد، اظهار کرد: مدیران پایگاه‌های میراث ملی و جهانی در تمام این سال‌ها با وجود اعتبارات اندک کار را به خوبی انجام دادند و تهدیدها را به فرصت تبدیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش بی‌رویه بدون آمایش، رهاشدن در موجی از مأموریت‌های غیر هدفمند و … آسیب‌هایی است که پایگاه‌ها را تهدید می‌کند این درحالی است که پایگاه‌ها از کمبود نیروی تخصصی نیز رنج می‌برند.

سامه ادامه داد: از آنجایی که تخصصی‌ترین کارها از سوی پایگاه‌ها ارائه می‌شود باید حقوقی را برای پایگاه‌ها در نظر گرفت تا به صورت تخصصی مدیران پایگاه‌ها فعالیت‌های خود را انجام دهند. مدیران پایگاه‌ها سال‌ها با کمترین امکانات با شوق و علاقه مأموریت‌های خود را به انجام رساندند.

در ادامه عاطفه رشنویی مدیر پایگاه جهانی چغازنبیل و پایگاه ملی هفت تپه گفت: گاهی تصویب طرح‌های توسعه‌ای مشکلاتی را ایجاد می‌کنند برخی تبلیغات منفی نیز میراث فرهنگی و مردم را در تقابل هم قرار می‌دهد. عرصه و حریم خطوط تخصصی هستند که برای حفاظت از آثار تاریخی ایجاد شده اند. بنابراین نمی‌توان بر اساس سلیقه و برنامه‌ریزی آنها را جابجا کنیم. بهتر است نوع نگاه مان را به توسعه تغییر دهیم لازم است که با نمایش درست؛ ظرفیت‌های مناسب را بسنجیم.

وی گفت: پیشنهاد می‌کنم در مجلس شورای اسلامی با همکاران در این زمینه گفتگو کنید که حریم میراث فرهنگی را جزو اراضی ملی و زمین‌های آماده برای ایجاد کارخانه نبینید بلکه جزو زمین‌هایی بدانید که از این آثار حفاظت می‌کنند. از مدیران و مسؤولان می‌خواهیم نیروهای با سابقه پایگاه‌ها تعیین تکلیف شوند من از پایگاهی آمده‌ام که نیروی ۲۰ ساله با کارت کارگری داریم اگر چه گفته شده وضعیت شغلی افراد ساماندهی می‌شود اما امنیت شغلی این افراد نیاز به نوع نگاه ویژه دارد. همچنین اعتبار زمانی اختصاص داده می‌شود که فصل کاری از بین رفته است اگر بتوانید به این نکته توجه کنید و اعتبارات را به سمتی مدیریت کنید که بتوانیم در فصول مناسب اعتبار بگیریم می‌توانیم موفق تر از قبل باشیم.

در ادامه این نشست محمدرضا دشتی اردکانی رئیس فراکسیون گردشگری و میراث فرهنگی مجلس گفت: متأسفانه دیدگاه مدیران ما در حوزه میراث فرهنگی باید تغییر کند خیلی‌ها اعتقادی به حریم آثار تاریخی ندارند موضوع حریم مورد اعتراض برخی از مدیران است. در حالی که یکی از راه‌های نجات کشورمان موضوع میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی است.

وی با بیان اینکه باید از برنامه هفتم توسعه استفاده شود گفت: نظراتتان را به وزارت میراث فرهنگی بدهید ما دو ماده بیشتر نمی‌توانیم در برنامه توسعه بیاوریم ۱۴۰۰ نفر در پایگاه‌های ما بلاتکلیف هستند آنها با چه شوقی باید فعالیت کنند. هر زمان نمایندگان از مشکلات با خبر شده و توجیه شوند تصمیمات خوبی می‌گیرند بنابراین ارتباط تان را با نمایندگان قطع نکنید شاید برخی از آنها اطلاعی نداشته باشند نمایندگان در حوزه کاری مسئله‌های زیادی دارند ولی این را هم باید بدانیم باید خشت خشت میراث فرهنگی کشور خط قرمز نظام باشد.

کد خبر 5563021 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا دشتی اردکانی میراث فرهنگی برنامه هفتم توسعه مجلس شورای اسلامی شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شورای شهر آتش نشانی میراث فرهنگی شهر تهران سازمان محیط زیست بهزیستی آلودگی هوا اربعین حسینی گردشگری شرکت کنترل کیفیت هوای تهران سند تحول بنیادین آموزش و پرورش پایگاه های میراث مدیران پایگاه ها میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند

شهردار الوند گفت: امیدواریم مدیران نگاه عابر بانکی خود از شهرداری‌ها را بردارند تا شهرداری‌ها بتوانند در مسیر خدمت به مردم موفق‌تر از گذشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، جواد خلج‌طایفه عصر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه شورای اداری شهرستان البرز که در دارالقرآن شهر محمدیه برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری‌های این شهرستان با ۱,۱۵۰ میلیارد تومان بودجه توانسته‌اند ۲۰۰ طرح بزرگ و کوچک شهری را برای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شهری این شهرستان اجرایی کنند.

وی اضافه کرد: برای تحقق فرمایشات رهبری و ایجاد مشارکت مردمی باید بتوانیم مسیر خدمت را با سرعت بیشتری هموار کنیم و در توسعه شهرها مؤثر باشیم. در این میان شهرداری‌های این شهرستان هشت نیاز اساسی دارند.

نماینده شهرداران شهرستان البرز تخصیص قیر رایگان و یارانه‌ای برای روکش آسفالت معابر خاکی را نخستین نیاز اساسی این شهرداری‌ها برشمرد و گفت: یکی از نیازهای اساسی شهرداری‌ها تخصیص قیر رایگان و یارانه‌ای برای روکش آسفالت معابر خاکی است که امیدواریم تأمین شود.

خلج‌طایفه اختصاص ماشین‌آلات عمرانی و خودروهای حمل‌ونقل عمومی به شهرداری‌ها را از دیگر نیازهای اساسی دانست و ادامه داد: در حال حاضر ماشین‌آلات عمرانی و خودروهای حمل‌ونقل عمومی فرسوده شدند و باید این نیاز شهرداری‌های شهرستان البرز هم تأمین شود.

وی اجرای بند ۲ ماده ۲ و ماده ۱۰۳ قانون جامع درآمدهای پایدار را خواستار شد و گفت: همچنین اجرای تبصره ۳ ماده ۶ قانون شهرداری‌های برای انجام وظایف دستگاه‌های خدمات‌رسان و همکاری با شهرداری‌ها و تخصیص اعتبارات بازآفرینی از دیگر نیازهای مهم شهرداری‌ها محسوب می‌شود.

شهردار الوند بر لزوم اجرای طرح‌های تفضیلی و جامع شهرها تأکید کرد و افزود: همچنین صدور مجوز حفر چاه برای آبیاری فضای سبز و قطع استفاده از آب شرب برای آبیاری از نیازهای دیگر شهرداری‌ها به شمار می‌آید.

خلج‌طایفه همچنین از نگاه عابربانکی سایر دستگاه‌ها به شهرداری‌ها انتقاد کرد و گفت: امیدواریم مدیران نگاه عابر بانکی خود از شهرداری‌ها را بردارند تا شهرداری‌ها بتوانند در مسیر خدمت به مردم موفق‌تر از گذشته باشند.

کد خبر 748492

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان از موزه ها برای معلم ها و استادان دانشگاه
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد