Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@15:09:34 GMT

بومی‌سازی دستگاه برش دقیق توسط دانش‌بنیان‌ها

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۸۱۹۷

بومی‌سازی دستگاه برش دقیق توسط دانش‌بنیان‌ها

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی مهدی‌پورآقاباقر مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه فناوری ماشین ابزار و اتوماسیون صدرا فن گستر با اشاره به نقش و اهمیت بالای دستگاه‌های برش دقیق در صنایع گفت: ماشین‌های طراحی و ساخت CNC از جمله ماشین آلات پیچده، مادر و حیاتی در اغلب صنایع محسوب می‌شوند و تقریباً هیچ صنعتی نیست که در مرحله‌ای از کار به این ماشین آلات نیاز نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش کردیم تا فعالیت‌های خود در این بخش را گسترش دهیم و محصولات دانش‌بنیان ایران‌ساخت را تولید کنیم.

بسیاری از قالب‌ها و قطعات صنعتی یا مدل که در صنایع مختلف مورد نیاز است، ابتدا درون نرم‌افزار به صورت سه بعدی طراحی می‌شد و سپس به وسیله دستگاه CNC  تولید می‌شود. شرکت دانش‌بنیان توسعه فناوری ماشین ابزار و اتوماسیون صدرا فن گستر از جمله شرکت‌های است که در تولید انواع دستگاه‌های CNC مورد نیاز کشور فعال است. یکی از انواع تولیدات این شرکت، دستگاه‌های CNC است که در محیط‌های دانشگاهی مورد نیاز است.

این مجموعه دانش‌بنیان با تولید این دستگاه‌ها توانسته است، محصولات خود را به ده‌ها دانشگاه معتبر کشور از جمله صنعتی اصفعان، علم و صنعت و تربیت مدرس، عرضه کند. مهندسان جوان در این دانشگاه‌ها می‌توانند با توجه به انطباق این محصولات دانش‌بنیان با استانداردهای بین‌المللی، فنون کار با آنها را بیاموزند و بعد از فارغ‌التحصیلی در واحدهای صنعتی مشغول به کار شوند.

این شرکت علاوه بر خود دستگاه CNC نرم‌افزارها و کنترلرهای الکترونیکی مربوط با آنها را نیز در کشور تولید می‌کند.

دستگاه‌های صنعتی تولید شده در این شرکت نیز در مقیاس کوچک و متوسط هستند و برای تولید انواع قالب‌های صنعتی، مدل‌ها، کارهای هنری، حکاکی و قطعه‌سازی ظریف مورد استفاده قرار می‌گیرند. به گفته مسئولین این شرکت، یکی دیگر از موارد استفاده از تجهیزات CNC  این شرکت حوزه پزشکی و دندانپزشکی است.

در دندانپزشکی برای تولید تاج دندان یا ایمپلنت‌ها به یک نمونه دستگاه CNC نیاز است که توانایی نرم‌افزاری  مکانیکی این کار ظریف را داشته باشد. در حال حاضر نمونه‌های وارداتی این دستگاه با نرخ 2 و نیم تا 3 میلیارد تومان به فروش می رسد، اما این شرکت اعلام آمادگی کرده است که نمونه داخلی را با قیمتی کمتر و کارایی عالی تولید کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دستگاه برش ایرانی دانش بنیان دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی