Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه تجارت، نخستین هیات تجاری کشور موریس از روز جمعه (۲۱ مردادماه) به تهران سفر کردند، تا در زمان یک هفته‌ای اقامت خود، ضمن بازدید از امکانات و توانمندی‌های ایران، در دو حوزه سیاسی و اقتصادی، با مقامات و تجار کشورمان به بحث و تبادل نظر بپردازند.

در این هیات اعزامی، «سودش ساتکام کالیچورن» وزیر کار، توسعه منابع انسانی و آموزش و وزیر بازرگانی و حمایت از مصرف کننده، «دیلوم هیماندویال» دبیرکل وزارت امورخارجه، «همراج رامنیال» رئیس هیات مدیره شورای توسعه اقتصادی موریس و «گواری سانکارراداکریسنا» مشاور استراتژیک شورای توسعه اقتصادی، حضور دارند و در حوزه اقتصادی نیز هیات ۵۰ نفره‌ای از تجار، بازرگانان و تولید کنندگان به‌سرپرستی دبیرکل اتاق بازرگانی این کشور، به ایران سفر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیات تجاری کشور موریس در زمان اقامت‌شان در ایران، در زمینه‌های گردشگری، کشاورزی، شیلات، چرم و پوشاک، صنعتی، صنایع غذایی و محیط‌زیست با همتایان‌شان نشست‌های ویژه‌ای را برگزار می‌کنند. همچنین در این مدت، سفر ۲-۳ روزه‌ای هم به استان فارس خواهند داشت و در حوزه‌های گردشگری و اقتصادی با مسئول اتاق بازرگانی استان فارس و تجاری از این استان، دیدار و گفتگو خواهند کرد.

نخستین مجمع بزرگ اقتصادی فی‌مابین ایران و موریس، از ساعت ۱۴ روز یکشنبه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و با حضور وزرا و تجار اقتصادی دو کشور برگزار می‌شود و مجمع گردشگری نیز روز دوشنبه و با حضور مسئولان ذیربط طرفین انجام خواهد شد.

کشور موریس از دو منظر «توریسم گردشگری» و «خدمات مالی، بیمه و حمل و نقل دریایی» در میان کشورهای آفریقایی شهرت دارد که با تکیه بر بحث‌های B2B در بخش‌های دولتی و خصوصی، می‌توان همکاری‌های مطلوبی با این کشور را در این دو حوزه برنامه‌ریزی کرد؛ اتفاقاتی که تعامل با وزارت‌خانه و انجام هماهنگی‌های لازم از سوی علی بخشی کاردار ایران در ماداگاسکار و موریس امکان‌پذیر خواهد بود.

در این سفر همچنین قرار است «نخستین تفاهم نامه همکاری‌های تجاری و اقتصادی» میان سازمان توسعه تجارت ایران و شورای توسعه اقتصادی موریس امضا شود.

طبق این تفاهم‌نامه، تعاملات دو کشور در زمینه‌های «همکاری‌های تجاری»، «حمایت از شرکت در نمایشگاه‌های دو طرف در حوزه‌های تجاری و اقتصادی»، «زمینه‌سازی برای مشوق‌ها و تسهیلات هیات‌های تجاری» و «اطلاع‌رسانی و حمایت از تجار برای آغاز و توسعه تبادلات تجاری میان دور کشور»، «اشتراک‌گذاری دانش و تجربیات دو کشوری در زمینه‌های تجاری و اقتصادی» و «تلاش برای برطرف کردن موانع توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری» بهبود و افزایش خواهند یافت.

ضمن اینکه با توجه به موقعیت استراتژیک کشور موریس در جنوب و شرق قاره آفریقا، حضور فعال در اکثر پیمان‌های منطقه و داشتن اقتصادی رو به رشد و سرپا، همکاری با این کشور فرصت خوبی برای ایجاد و افزایش رابطه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی است زیرا در این کشور زیر ساخت‌ها و فضای اقتصادی خوبی وجود دارد.

موریس همچنین یکی از دروازه ورود به آفریقا محسوب می‌شود و با توجه به لغو روادید یک طرفه برای اتباع ایرانی، زمینه رفت و آمد هیات تجاری به این کشور مهیاتر شده است.

این کشور، به سنگاپور آفریقا نیز مشهور بوده و هاپ مناسبی برای خدمات مالی و تکنولوژی محسوب می‌شود، اتفاقی که برای ایران و تجار کشورمان بسیار مفید و موثر است.

کد خبر 5563256 روح اله صابرزاده

منبع: مهر

کلیدواژه: همکاری تجاری جمهوری موریس سازمان توسعه تجارت هیات تجاری نهضت ملی مسکن سازمان امور مالیاتی بانک مرکزی وزارت صنعت معدن و تجارت بورس رمز ارز وزارت جهاد کشاورزی مصرف برق رستم قاسمی پروازهای اربعین بازار سرمایه سازمان بنادر و دریانوردی تسهیلات بانکی اربعین 1401 تجاری و اقتصادی کشور موریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۹۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات دو سند همکاری با رئیس اماراتی این کمیسیون امضا کرد.

به گزارش ایسنا، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن دو سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تاسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه اولین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسئولیت وزارت صمت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، سومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات در شهر ابوظبی آغاز کرد که آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده و این نشست پس از گذشت ۱۰ سال؛ به‌منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار شده است.

در ابتدای این جلسه طرف اماراتی ضمن اعلام تمایل دولت امارات متحده عربی به توسعه روابط با ایران نکاتی درباره میزان حجم تجارت و مبادلات بین تهران و ابوظبی بیان کرد.

این در حالی است که مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث