Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-تا کنون 8 هزار و 500 پرونده برای افراد بدون شناسنامه تشکیل شده است که از این تعداد برای 7 هزار و 671 مورد شناسه تعریف و گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، هاشم کارگر افزود :‌ ثبت احوال هویت و موجودیت اشخاص را احراز، معرفی و از آن امانتداری می‌کند.
وی ادامه داد: هر چه در این مسیر دقیق‌تر، سریع‌تر و صحیح‌تر عمل کنیم شهروندان راحت‌تر، بهتر و با کیفیت مناسب‌تری به حقوق اجتماعی خود خواهند رسید، زیرا خدمات ثبت احوال، زیرساخت بسیاری از اقدامات سایر دستگاه‌های دیگر است و این نشان دهنده اهمیت بالای جایگاه این سازمان در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر کشور تصریح کرد: با توجه به اینکه اطلاعات سازمان ثبت احوال مبنای بسیاری از فعالیت‌ها، خدمات و اقداماتی است که بخش‌های دولتی و خصوصی به آن می‌پردازند، ضرورت تحول در این سازمان بسیار مهم‌تر و اساسی‌تر خود را نشان می‌دهد.
***حرکت در مسیر هویت هوشمند هدف اصلی سازمان ثبت احوال
وی هدف و برنامه اصلی سازمان ثبت احوال را حرکت به سمت هویت هوشمند و تحقق سازمانی تمام الکترونیک عنوان کرد و گفت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این زمینه در دستور کار است و می‌توان با یک برنامه عملیاتی منسجم و با تلاش همه بخش‌های سازمان این مهم را محقق کرد.
***شناسایی و تعیین تکلیف افراد بدون شناسنامه
معاون وزیر کشور با اشاره به ضرورت تعیین تکلیف افراد بدون شناسنامه در کشور تصریح کرد: براساس برنامه‌ها و سیاست‌های دولت سیزدهم در جهت ساماندهی افراد بدون شناسنامه و تاکیدات رییس جمهور و وزیر کشور در این خصوص، ضمن ایجاد زیرساخت‌های لازم برای شناسایی و ساماندهی این افراد، تاکنون 8 هزار و 500 پرونده برای فاقدین شناسنامه تشکیل شده است که از این تعداد برای 7 هزار و 671 مورد شناسه تعریف و اخذ شده است.
***تاکید رئیس جمهور بر سامان دادن مدارک هویتی
وی با اشاره به دغدغه‌های رئیس جمهور و وزیر کشور در خصوص ارتقای سطح امنیت و مسائل گوناگون نظیر مباحث فرهنگی و غیره با استفاده از سامان دادن مدارک هویتی افراد، ادامه داد: تعیین تکلیف هویت افراد یکی از نیازهای امروز کشور است که می‌تواند دولت انقلابی و مردمی را در جهت ارائه خدمات بهتر در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، رفاه شهروندان و ایجاد عدالت در خدماتی که دولت به آحاد جامعه ارائه می‌دهد، یاری کند.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه تعیین تکلیف تابعیت این افراد و سپس صدور شناسنامه برای آنان در دستور کار است، افزود: همه ایرانیان باید این سند هویتی را داشته باشند، از طرفی برخی افراد بالای 18 سال به ادارات ثبت احوال مراجعه می‌کنند در حالی که بدون شناسنامه یا سند هویتی هستند و ادعای ایرانی بودن دارند و تا زمان مراجعه به ثبت احوال به هر دلیل برای آنان سند هویتی تنظیم نشده است.
وی افزود: در راستای تعیین تابعیت و اعطای شناسنامه، این افراد باید به ادارات ثبت احوال محل سکونت خود مراجعه کرده و درخواست شناسنامه یا تنظیم سند هویتی را ارائه کنند، اداره ثبت احوال مربوطه برای این افراد تشکیل پرونده می‌دهد و در صورت تکمیل شدن پرونده آنها در هیات پنج نفره اداره کل استان مربوطه یا شورای تامین شهرستان‌های محل سکونت جهت بررسی هویت و تابعیت آنها طرح می‌شود.
کارگر گفت : پرونده‌های ارجاع شده در هیات پنج نفره بررسی می شود و در صورت تردید نداشتن در تابعیت آنها و تکمیل بودن پرونده، مدیرکل استان مجوز لازم را برای تنظیم سند هویتی و صدور شناسنامه صادر می‌کند.
وی افزود: در صورت تردید در تابعیت فرد پرونده وی به شورای تامین استان ارجاع می‌شود و شورای تامین در صورت تکمیل بودن پرونده تابعیت متقاضی را بررسی و نظر خود را در خصوص تابعیت وی به اداره ثبت احوال مربوطه اعلام می‌کند و چنانچه شورای تامین تابعیت متقاضی را تایید کرد، اداره ثبت احوال مربوطه نسبت به تنظیم سند هویتی و صدور شناسنامه برای وی اقدام می‌کند و چنانچه شورای تامین تابعیت فرد را تایید نکرد، وی می‌تواند نسبت به رأی شورای تامین از طریق مراجع قضایی اعتراض کند.
کارگر ادامه داد: با توجه به ایجاد سامانه و بانک اطلاعاتی مختص افراد بدون شناسنامه، کلیه اقدامات و مکاتبات در خصوص آنان ثبت و ضبط می‌شود.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور اضافه کرد: در این سامانه برای این افراد شناسه‌ای اختصاصی تعریف شده است و با اخذ اثر بیومتریک برای آنان کارت موقت مختص افراد فاقد شناسنامه صادر می‌شود.
وی افزود: تا هنگامی که فرد در وضعیت فاقد شناسنامه و بررسی پرونده در شورای تامین یا هیات پنج نفره به سر می‌برد این کارت معتبر است و می‌تواند با استفاده از آن از مزایای اجتماعی بهره‌مند شود و پس از تایید یا رد تابعیت آنان این کارت و شناسه مربوطه ابطال می‌شود و سایر مراحل مربوطه طی خواهد شد.
کارگر گفت: از تمامی افرادی که تابعیت آنان تعیین نشده و هم اکنون فاقد شناسنامه هستند، تقاضا داریم به ادارات ثبت احوال محل سکونت خود مراجعه کرده و نسبت به ارائه درخواست خود برای تعیین هویت و تابعیت اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شناسنامه افراد بدون شناسنامه سازمان ثبت احوال شورای تامین تعیین تکلیف وزیر کشور سند هویتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۳۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد

یلماز تونج گفت: «مقامات اسرائیلی که مرتکب جنایات جنگی، تجاوز، کشتار کودکان و نسل کشی شده اند، از جمله [بنیامین]نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، باید به دادگاه معرفی شوند.

به گزارش شبکه تی آر تی ترکیه، تونج گفت: نمی‌توان کشوری را که تصمیمات و قوانین سازمان‌های بین المللی را نادیده می‌گیرد، حقوق بشر را نقض می‌کند و به طور سیستماتیک این نقض‌ها را انجام می‌دهد، دولت نامید. اسرائیل تقریباً یک قرن است که مانند یک سازمان تروریستی عمل می‌کند. 

وی افزود که ترکیه به دفاع از ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی "در هر پلت فرم" ادامه خواهد داد.

پیشتر، متین کولونک، وکیل دادگستری و از وکلای حزب عدالت و توسعه ترکیه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما به عنوان نمایندگان شهروندان باوجدان جمهوری ترکیه در دادگاه کیفری بین المللی لاهه علیه هیتلر قرن بیست و یکم شکایت کردیم. نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، باید به خاطر نسل کشی که در نوار غزه و تمام جنایاتی که علیه بشریت مرتکب شده محاکمه شود.» 

نوار غزه پس از ۷ اکتبر شاهد حملات خشونت آمیز رژیم صهیونیستی بوده است. این حملات شهادت بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را به دنبال داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • عملیات وعده صادق سپاه هویت و شناسنامه ایران قوی است