Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@02:25:42 GMT

متولیان نفیس ترین آثار میراثی کشور

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۰۳۹۸

متولیان نفیس ترین آثار میراثی کشور

معاونان و مدیران وزارتخانه و بیش از ۱۵ تن از مدیران پايگاه ها نیز در این همایش سخنرانی كردند.
مهندس ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری  و صنایع دستی درباره جایگاه و اهمیت پایگاه ها و لزوم بسیج همه امکانات برای خدمات شایسته به مردم و جلب رضایت آنان تأکید کرد.
آقای ضرغامی گفت: همه تلاش ما خدت به مردم، حفظ میراث فرهنگی و توسعه دیپلماسی عمومی با دنیا از راه میراث فرهنگی و جذب توریسم و گردشگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بنده به عنوان معاون میراث فرهنگی با اشاره به تاریخچه جنبش جهانی برای حفظ میراث فرهنگی و سیر تطور و تکوین تشکیلات میراث فرهنگی در ایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی تشکیل سازمان میراث فرهنگی و تصویب قوانین مترقی برای آن در دوران جنگ را یک شاهکار فرهنگی – هنری انقلاب اسلامی بر شمرد.
در حال حاضر ١٠٠ پایگاه ملی و ۲۶ اثر جهانی در ۵۳ پایگاه جهانی را در ۳۱ استان داراست. پایگاه های میراث ملی و جهانی نقش و جایگاه پر رنگی در زیست بوم و پیشران توسعه منطقه، اجتماعی سازی و جانشین پروری است. از مدیران پایگاه ها خواستم نهضت تولید محتوی و روایت گری را در اولویت خود قرار دهند و همه تلاش خود را برای معرفی بهتر و بیشتر میراث فرهنگی تمدن کهن ایرانی – اسلامی معطوف نمایند. 
پایگاه ها مشکلات جدی دارند از حقوق و مسائل رفاهی، ساختار و تشکیلات، جایگاه و منزلت سازمانی مقرر شد کارگروهی مرکب از چند نفر از مدیران پایگاه های ملی و جهانی و مدیران ستادی برای حل این مسائل برنامه ریزی و اقدام کنند . از مجلس شورای اسلامی و دولت چون گذشته یاری و معاضدت می طلبیم. انجمن ها، سمن ها، تشکل های غیر دولتی و رسانه ها حامیان اصلی میراث فرهنگی هستند.

منبع: الف

کلیدواژه: میراث فرهنگی پایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۰۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در حاشیه این نشست با بیان این که نشستِ حاضر به منظور هماهنگی برای برپایی نمایشگاه آثار نفیس موزه ایران باستان در استان‌ها برگزار می‌شود گفت: از طرف وزارت خانه، ۱۱ استان به عنوان استان هدف برای انتقال اموال نفیس موزه ایران باستان، انتخاب شده است و آذربایجان شرقی هم یکی از این استان هاست که اموال مربوط به منطقه آذربایجان به خصوص سکه‌های زرین ضرب تبریز و جینی‌های آبی و سفید که در موزه آذربایجان موجود نیست، از تهران به این موزه منتقل می‌شود و از روز ۲۹ اردیبهشت که روز جهانی موزه هاست، به نمایش گذاشته می‌شود.

حمزه زاده افزود: نمایش این آثار نفیس به مدت ۳ ماه در موزه آذربایجان ادامه خواهد داشت و هموطنان به خصوص هم استانی‌ها می‌توانند از این آثار دیدن کنند.

به گفته وی، در روز جهانی موزه ها، بازدید از همه موزه‌های استان رایگان است.

وی همچنین گفت: در کنار نمایشِ اموال انتقالی از موزه ایران باستان، یافته‌های جدید باستان شناسی استان به خصوص یافته‌های بسیار مهم مربوط به تپه چمن شهرستان لیلان به مدت ۳ ماه در موزه آذربایجان به نمایش گذاشته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان از موزه ها برای معلم ها و استادان دانشگاه
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد