Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@05:35:04 GMT

اعلام جزئیات نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۵۱۹۲

اعلام جزئیات نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سازمان اداری و استخدامی با صدور اطلاعیه‌ای درباره پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام کرد:

پذیرفته‌شدگان مکلفند به منظور طی سایر مراحل قبل از استخدام (بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش، گواهی عدم سوء پیشینه، آزمایشات و معاینات پزشکی، تشکیل پرونده استخدامی و آمادگی جهت شرکت در دوره‌های مهارت‌آموزی) به شرح زیر اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوطلبانی که در خصوص نتایج نهایی آزمون سؤالاتی دارند می‌توانند حداکثر ۱۰ روز پس از اعلام نتایج در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش از طریق بخش پاسخگویی سازمان به نشانی www.sanjesh.org اقدام یا با شماره ۰۲۱۴۲۱۶۳ در ساعات اداری در میان بگذارند.

مطابق بند د صفحه ۱۰ دفترچه آزمون پس از برگزاری مصاحبه استخدامی، معرفی افراد به گزینش براساس مجموعه نمره کل نهایی آنان با وزن ۷۰ درصد برای آزمون‌های کتبی و ۳۰ درصد برای مصاحبه استخدامی و با در نظر گرفتن سهمیه‌های قانونی به تعداد یک برابر ظرفیت پذیرش بوده است، بنابراین داشتن نمره کتبی بالاتر در مرحله معرفی به بررسی اسناد و مدارک خوداظهاری و انجام مصاحبه استخدامی ملاک قبولی فرد تلقی نمی‌شود.

شرط قبولی در ظرفیت تعیین شده برای سهمیه مربوط داشتن نمره کل نهایی بالاتر نسبت به سایر داوطلبان است.

نمره کل نهایی- ۷۰ درصد نمره آزمون‌های کتبی + ۳۰ درصد امتیاز مصاحبه استخدامی

قبول شدگان یک برابر ظرفیت جهت پیگیری امور مربوط به ادامه فرآیند استخدام، تشکیل پرونده استخدامی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و شرکت در دوره مهارت‌آموزی که به صورت همزمان صورت می‌پذیرد باید اقدامات زیر را انجام دهند:

تشکیل پرونده استخدامی

برای تشکیل پرونده استخدامی انجام معاینات پزشکی، آزمایشات پاراکلینیکی و اخذ معرفی نامه برای گواهی عدم سوء پیشینه و اطلاع از سایر مراحل و مدارک لازم در روز بعد از اعلام نتایج به اداره کل آموزش و پرورش استان سهمیه خدمت مراجعه و راهنمایی لازم را دریافت کنند. پذیرفته شدگان برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه اطلاع‌رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان مربوط مراجعه کنند.

بررسی صلاحیت‌های عمومی هسته گزینش اداره کل آموزش و پرورش استان محل استخدام

در صورت عدم تحویل فرم اطلاعات فردی و مدارک درخواست شده در مرحله مصاحبه استخدامی ضرورت دارد پس از چاپ فرم اطلاعات فردی از سایت دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش به نشانی www.gozinesh.medu.ir نسبت به تکمیل دقیق فرم و اصلاح یک قطعه عکس اقدام و به همراه تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی و کارنامه نهایی آزمون استخدامی حداکثر به مدت ۴۸ ساعت از تاریخ انتشار اسامی به وسیله پشت پیشتاز به آدرس هسته گزینش استان محل خدمت خود ارسال یا به صورت حضوری تحویل دهند.

عدم تکمیل فرم مربوط به هسته گزینش استان محل خدمت در مصاحبه گزینش به منزله انصراف از استخدام تلقی می‌شود.

شرکت در دوره مهارت‌آموزی در دانشگاه فرهنگیان و رجایی

بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده و زمانبندی پیش بینی شده دوره مهارت‌آموزی قبول شدگان آزمون مذکور همزمان با بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و انجام سایر مراحل استخدامی بر اساس رشته شغلی به شرح جدول زیر از طریق دانشگاه مجری دوره صورت می‌گیرد لذا شایسته است داوطلبان پذیرفته شده در این مرحله جهت ثبت نام و حضور در دوره مزبور مطابق ضوابط و مقررات دانشگاه مجری اقدام نمایند.

مصاحبه استخدامی فرایندی قانونی برای ارزیابی صلاحیت‌های تخصصی و حرفه‌ای در ویژگی‌های شخصیتی، انگیزه، علاقه و میزان شناخت و انتظارات داوطلبان حرفه معلمی به منظور انتخاب و پذیرش افراد اصلح است که بر اساس معیارهای تعیین شده در وقت مقرر در چهارچوب شرایط و ضوابط اعلام شده در دفترچه آزمون و شیوه‌نامه مصاحبه استخدامی اجرا می‌شود.

رعایت موارد زیر در اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی الزامی است:

تقاضای بررسی و رسیدگی مجدد به نتایج مصاحبه استخدامی بعد از اعلام قطعی نتایج آزمون استخدامی و صدور کارنامه نهایی برای هر یک از داوطلبان بعد از اعلام نتایج آزمون، صرفاً از طریق اداره کل آموزش و پرورش استان محل مصاحبه انجام می‌گیرد.

رسیدگی مجدد به اعتراض مصاحبه استخدامی مستلزم مراجعه داوطلب به اداره کل آموزش و پرورش استان محل مصاحبه و ارائه و ثبت درخواست کتبی در مهلت مقرر خواهد بود حداکثر تا یک ماه بعد از اعلام نتایج قطعی.

در بررسی اعتراضات، شرایط و ضوابط مندرج در آگهی آزمون استخدامی ملاک عمل خواهد بود بنابراین به منظور صیانت از حقوق سایر داوطلبان آزمون استخدامی اعتراضات مربوط به برخورداری از شرایط و ضوابط مزبور قابل بررسی نیستند.

داوطلبانی که بنا به دلایل متفاوت (حداکثر سن مجاز برای آزمون، تاریخ اخذ مدرک دانشگاه، شرط سنی، نداشتن کارت پایان خدمت) معترض باشند با توجه به شرایط و ضوابط اعلام شده در دفترچه آزمون استخدامی موضوع قابل رسیدگی است.

متن کامل اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی

کد خبر: 1150751 برچسب‌ها آزمون استخدامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آزمون استخدامی اداره کل آموزش و پرورش استان بررسی صلاحیت های عمومی تشکیل پرونده استخدامی مصاحبه استخدامی آزمون استخدامی اعلام نتایج شرایط و ضوابط بعد از اعلام مهارت آموزی استان محل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان

ایسنا/خوزستان سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه رشد بیسوادی یکی از تبعات بازماندگی از تحصیل است، گفت: با انسداد مبادی بیسوادی و بازماندگی از تحصیل، بسیاری از مشکلات فرهنگی، اقتصادی و بهداشتی که ریشه در جهل و بیسوادی دارد، از بین می‌رود.

عبدالله حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای تحقق مدیریت بازماندگی از تحصیل، برنامه انسداد مبادی بیسوادی با تاکید بر شناسایی، جذب، آموزش و نگهداشت کودکان بازمانده از تحصیل گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال و تکمیل پوشش تحصیلی دانش‌آموزان این دوره با محوریت سامانه شهید محمودوند به منظور شناسایی چهره به چهره کودکان بازمانده از تحصیل، در دستور کار این استان خوزستان قرار گرفته است.

وی افزود: این سامانه ذیل سامانه سیدا، استقرار یافته و فرآیند اجرایی آن نیز طبق بخشنامه ضمیمه به دستورالعمل و راهنمای سامانه، برای اجرا به ادارات کل آموزش و پرورش ابلاغ شده است.

حبیبی بیان کرد: بر این اساس روند شناسایی بازماندگان از تحصیل توسط استان‌ها با تخصیص پیگیری‌کننده که غالبا فردی جهادی و از کارکنان رسمی آموزش‌ و پرورش است به هر یک از کودکان بازمانده از تحصیل آغاز می‌شود و فرد پیگیری‌کننده بر اساس آدرس و چک‌لیست پیش‌بینی‌شده، نسبت به شناسایی و تعیین وضعیت فعلی کودکان با استفاده از ظرفیت نیروهای محلی، اقدام می‌کند، به گونه‌ای که این عملکرد در سامانه و در سطوح مختلف توسط منطقه، استان و کشور قابل رصد است.

وی افزود: این سامانه وضعیت بازماندگان از تحصیل را در دو مولفه‌ فاقد پیگیری‌کننده و دارای پیگیری‌کننده اعم از شناسایی نشده، در حال پیگیری، در انتظار تایید و پیگیری شده و همچنین علت بازماندگی از تحصیل کودکان را در ۲۰ گویه به ‌منظور پایش و برنامه‌ریزی و اتخاذ تدابیر لازم، مورد بررسی قرار می‌دهد.

لزوم انسداد مبادی بیسوادی

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به پیگیری هدف برگرداندن بازماندگان از تحصیل به درس و تاثیرگذاری آن در جامعه گفت: مهم‎ترین رسالت آموزش و پرورش ابتدایی، افزایش عدالت آموزشی در دو محور کمی و کیفی است که با انسداد مبادی بیسوادی و پیشگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان و .... محقق می‌شود.

وی بیان کرد: طبعا با انسداد مبادی بی‌سوادی و بازماندگی از تحصیل، بسیاری از مشکلات فرهنگی، اقتصادی و بهداشتی که ریشه در جهل و بیسوادی دارد، از بین می‌رود.

حبیبی با اشاره به تبعات بازماندگی از تحصیل تصریح کرد: طبعا اگر کودک در سنی که لازم‌التعلیم است به مدرسه نرود، از فرصت یادگیری مسائل آموزشی و تربیتی در کنار گروه همسالان محروم می‌ماند و بیشتر در معرض خطراتی مانند بزهکاری، عدم رشد تربیتی و اخلاقی و ... قرار می‌گیرد و یکی از بزرگ ترین تبعات این مساله رشد بیسوادی است.

راهکارهایی برای کاهش آمار بازماندگان از تحصیل

وی بیان کرد: تشکیل کارگروه استانی و طراحی و برنامه‌ریزی برای شناسایی، جذب و نگهداشت کودکان لازم التعلیم بازمانده از تحصیل استان خوزستان، طرح موضوع در شورای آموزش و پرورش استان،‌ تشکیل کارگروه متناظر در ادارات آموزش و پرورش سطح استان و صدور ابلاغ برای اعضای کارگروه برخی از راهکارهای کاهش آمار بازماندگی از تحصیل هستند. استفاده از ظرفیت سایر نهادها برای جذب کودکان بازمانده و رفع علل بازماندگی از تحصیل، انعقاد قرارداد همکاری با سازمان بسیج دانش‌آموزی و برقرای ارتباط (تماس تلفنی و حضوری) با والدین کودکان بازمانده از تحصیل نیز از دیگر راهکارها در این خصوص است.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: شناسایی موانع آموزشی و علل بازماندگی دانش‌آموزان طبق لیست ارسالی از سوی وزارت آموزش و پرورش، تسهیل شرایط ثبت‌نام و ایجاد قوانین لازم در انعطاف زمان و مکان و محتوای آموزشی و ارزشیابی تحصیلی، مشارکت در تعیین سازمان و نهاد مسئول برای پیگیری وضعیت هر یک از بازماندگان از تحصیل شناسایی‌شده بر اساس دلیل بازماندگی نیز در این خصوص باید پیگیری شود.

وی افزود: برگزاری جلسه با مدیران مدارس ابتدایی به صورت مجزا در نواحی و مناطق از سوی معاونت آموزش ابتدایی استان خوزستان با هدف انجام اقدامات لازم توسط مدیران مدارس برای پوشش حداکثری و جذب کودکان بازمانده به ویژه کودکان بازمانده از پایه اول، و تشکیل تیم‌های ارائه خدمات درمان و بهبود مشکلات یادگیری برای دانش‌آموزان جذب‌شده در طول سال تحصیلی با همکاری مراکز اختلالات یادگیری در استان نیز از دیگر راهکارها هستند.

حبیبی عنوان کرد: در ادامه روند پیشگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان، برگزاری کلاس‌های آموزش خانواده برای والدین کودکان جذب‌شده و فرهنگ‌سازی با هدف آگاهی از فواید ادامه تحصیل و اشتغال در آینده،‌ اجرای فعالیت‌های جبرانی و رفع نواقص یادگیری کودکان جذب‌شده با استفاده از ظرفیت دانشجومعلمان و معلمان داوطلب،‌ ارائه خدمات مشاوره‌ای سازشی و تحصیلی تخصصی به دانش‌آموزان و والدین آنان در هسته‌های مشاوره،‌ حمایت و اعطای هزینه کمک تحصیلی به دانش‌آموزان با توجه به علل بازماندگی از تحصیلی و تهیه و توزیع بسته‌های آموزشی بین دانش‌آموزانی که به دلیل عدم دسترسی به فضای مجازی از آموزش دور مانده‌اند،‌ پیگیری می‌شود.

وی افزود: انجام مشاوره تلفنی و حضوری با والدین دانش‌آموزان بازمانده  و معرفی مدارس برای ثبت‌نام،‌ هماهنگی با واحد امور بانوان اداره‌کل و ادارات آموزش و پرورش برای ارائه خدمات،‌ تهیه برنامه و کلیپ‌هایی برای آموزش و اطلاع‌رسانی به والدین در مورد جذب بازماندگان از تحصیل و پخش از طریق صدا و سیمای مرکز استان خوزستان و پیگیری اقدامات انجام‌شده در نواحی و مناطق برای جذب کودکان بازمانده از تحصیل نیز دیگر راهکارهای کاهش آمار بازماندگان از تحصیل هستند.

عوامل بازماندگی از تحصیل در خوزستان

وی گفت: ازدواج، فوت، مهاجرت به خارج یا داخل کشور، کوچ‌نشینی ویژه عشایر، اشتغال به کار کودک، نبود مدرسه یا دوری مدرسه، فقر مالی خانواده، بیماری صعب‌العلاج، شرایط استثنایی کودک مانند معلولیت شدید ذهنی و جسمی و ...، بدسرپرستی و بی‌سرپرستی کودک با عواملی مانند طلاق، اعتیاد و ... از عمده عوامل بازماندگی از تحصیل در خوزستان است.

حبیبی گفت: اشتباه بودن مشخصات سجلی، ضعیف بودن جثه کودک و صبر والدین برای تحصیل در سال‌های آینده، مشکلات فرهنگی و ممانعت اولیا از تحصیل، ترس از مدرسه و وابستگی به اولیا، کبر سن کودک، بیماری اولیا، مفقودی کودک، الزام قانونی مبنی بر عدم ارائه‌ خدمات، عدم تمایل کودک به مدرسه و نیاز به مشاوره و تحصیل در مراکز غیرمجاز و فاقد مجوز رسمی از دیگر علل بازماندگی از تحصیل در خوزستان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • مسابقات ورزشی کارکنان دولت استان کرمان در ایستگاه آخر
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری» + مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری»
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»/ مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • ثبت‌ مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • ثبت مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش