Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@21:15:18 GMT

نمایندگان از توضیحات وزیر بهداشت قانع شدند

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۳۲۶۶

نمایندگان از توضیحات وزیر بهداشت قانع شدند

نمایندگان پس از استماع توضیحات وزیر بهداشت و درمان درباره عوارض ناشی از واکسیناسیون اجباری کرونا از پاسخ های عین‌اللهی قانع شدند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم، نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی سوال مهدی عسگری نماینده کرج  و 36 تن از نمایندگان از  بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان، پس از عدم اقناع نماینده مذکور و به رأی گذاشتن سوال، از پاسخ‌ های وزیر با 155 رأی موافق، 73 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 239 نماینده حاضر در جلسه از توضیحات وزیر قانع شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس متن گزارش را بدین شرح قرائت کرد:

باتوجه به هشدار رهبر حکیم انقلاب در اسفند98 مبنی بر احتمال حمله بیولوژیک در نامه به ستادکل نیروهای مسلح، چه تحقیق و تدبیری در روند مدیریت بیماری کرونا مبتنی بر این فرض داشته اید؟ با توجه به تاکید رهبری مبنی بر توجه به روشها و ظرفیت‌های بومی در درمان بیماری کرونا، چه اقدامات عملی تاکنون نسبت به این تذکر مهم داشته اید؟

علی رغم درخواست تعدادی از نمایندگان چرا آمار دقیق و مستندی از عوارض واکسیناسیون و تاثیر آن در امراضی همچون لخته خون و سکته و... ارائه نمی شود؟ آیا سازوکار دقیقی برای سنجش و ثبت عوارض  کوتاه مدت و بلند مدت واکسیناسیون وجود دارد؟ چه تحقیق و رسیدگی تا کنون نسبت به این عوارض انجام شده است؟ ارائه آمار کامل، دقیق و مستند در ارتباط و نسبت سنجی بین آمار مرگ و میر دوسال گذشته، بیماری کرونا، بیماری‌های زمینه‌ای، عوارض واکسیناسیون در سنین مختلف مورد انتظار است. میزان تاثیر داروهای تجویزی و عوارض آنها نیز به همین ترتیب. 

باتوجه به اینکه واکسن های موجود کرونا دوره‌های کارآزمایی بالینی را به طور کامل طی نکرده و همگی صرفا دارای مجوز اضطراری هستند و ‌طبق پروتکل‌های جهانی، واکسن‌هایی که دارای مجوز اضطراری هستند صرفا به صورت داوطلبانه قابل تجویز هستند لذا ایجاد محدودیت‌های اجتماعی با وضع جرائم سنگین بویژه در ایام تعطیلات عید، به چه استناد علمی و قانونی انجام می‌شود؟

چرا در عین اجبار اجتماعی بعضاً از مردم رضایتنامه برای تزریق واکسن و عوارض احتمالی دریافت می شود؟ بالاخره واکسن اجباری است یا اختیاری؟ چرا به دستور رئیس جمهور مبنی بر اقناعی بودن این فرایند، توجهی نمی‌شود؟

با توجه به ایجاد اجبار اجتماعی برای واکسیناسیون، ستاد کرونا و  وزارت بهداشت باید مسئولیت هرگونه عوارض و تبعات بعدی واکسیناسیون را به طور کامل بپذیرد، چه تدابیری برای بیمه کردن افراد مشمول و جبران هرگونه زیان مترتب بر عوارض واکسیناسیون اندیشیده شده است؟

باتوجه به اعلام اینکه اگر 75درصد مردم واکسینه شوند زنجیره کرونا قطع و ایمنی مدنظر حاصل می‌شود و طبق آمار اعلامی تا کنون حدود 85درصد جمعیت 2 دوز واکسن را دریافت کرده اند دلیل این اصرار و اجبار برای واکسینه کردن اقشاری که تمایلی به این موضوع ندارند چیست.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور