Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@11:44:18 GMT

کاهش چشمگیر تخلفات در ماه محرم

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۳۷۸۳

کاهش چشمگیر تخلفات در ماه محرم

به گزارش ایران آنلاین،  معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به کاهش چشمگیر جرایم و تخلفات در کشور در ماه محرم بر ضرورت تقویت این موضوع در قالب یک الگوی موثر فرهنگی و اخلاقی تاکید کرد.

به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، اصغر جهانگیر روز سه شنبه در جمع  کارشناسان و مدیران مرتبط با حوزه پیشگیری از جرایم افزود: ارزیابی‌ها و بررسی‌ها حاکی از آن است که جرائم و تخلفات کشور در ماه محرم و به خصوص در دهه اول محرم حسینی به طرز چشمگیری کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای عالی پیشگیری از جرم تصریح کرد: موضوع کاهش جرائم در ماه محرم باید به عنوان یک الگوی موفق و موثر مورد بهره‌برداری قرار بگیرد و از این الگو در جامعه و در دیگر ماه‌ها نیز به عنوان یک سبک زندگی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر بازدارندگی کیفری، نیازمند پیشگیری‌های فرهنگی و اخلاقی در جامعه هستیم، تاکید کرد: وقتی منحنی جرائم در ماه محرم سیر نزولی پیدا می‌کند این بدان معناست که عنصر ایمان و اخلاق و نگاه به ارزش‌ها در جامعه بالنده شده است و باور جامعه در حرکت به سمت همدلی، احسان، رعایت اخلاقیات و دستگیری از همدیگر تقویت شده است. همچنانکه شاهد هستیم در همه ادیان نگاه ویژه‌ای به امام‌حسین(ع) است و حتی اقلیت‌های دینی حضور پررنگی در عزاداری‌ها دارند و برای ماه محرم احترام ویژه‌ای قائل هستند و از طریق نذورات و عرض ادب خود زمینه‌های همدلی را در جامعه ایجاد می‌کنند. این همان تاثیر فرهنگ عاشورایی است که آثار اصلاحی و معنوی آن شامل حال همه شهروندان جامعه می‌‎شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اظهار کرد: ماه محرم یک سبک زندگی و یک زیست ناب است که نه تنها جرائم را در این ماه کاهش می‌دهد بلکه آثار تربیتی و اخلاقی این ماه در تربیت یک نسل اخلاقی و دلباخته امام‌حسین(ع) و اهل بیت(ع)، یک نعمت بی‌بدیل برای جامعه اسلامی است.

وی در ادامه به حدیث شریف: «ان‌الحسین مصباح الهدی و سفینه‌النجاه» اشاره کرد که آثار هدایت، افراد و جامعه را بیمه می‌کند.

جهانگیر با اشاره به اینکه تاکید بر تقویت الگوی کاهش جرائم در ماه محرم نافی اقدامات نظارتی و نظارت بیرونی و سیستماتیک نیست، گفت: باید بیش از پیش نقش فرهنگ‌سازی و رویکردهای فرهنگی، اخلاقی و دینی در جامعه تقویت شود و در اینجا همه نهادها و دستگاه‌ها تکلیف دارند و باید سهم خودشان را در پیشگیری فرهنگی برای کاهش جرائم انجام بدهند.

وی بیان کرد: ماه محرم فرصت مناسب و گران‌قیمتی است که همه خادمان، مداحان و سخنرانان بر موضوع تربیت در تراز جامعه اسلامی تکیه داشته باشند چراکه بسیاری از جرائم و تخلفات زیبنده جامعه اسلامی نیست. هر چقدر تربیت اسلامی مبتنی بر آموزه‌ها و باورهای دینی تقویت و شایع شود بدون شک جامعه از آفت‌ها، آسیب‌ها تا جرائم و تخلفات به دور خواهد بود.

جهانگیر خواستار دغدغه ویژه نهادهای فرهنگی و اجرایی در زمینه پیشگیری از جرائم شد و تاکید کرد: همه باید کمک کنند تا سازوکارهای پیشگیری از فساد و جرم در جامعه نهادینه و عملیاتی شود.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ماه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر