Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در پارک علم و فناوری یزد، ضمن بازدید از نمایشگاه دستاوردهای ایران‌ساخت ۱۵ شرکت‌ دانش بنیان و خلاق مستقر در پارک، از ۱۲ محصول رونمایی کرد و با فعالان فناور و خلاق این شرکت‌ها به گفت‌وگو نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصولات ایران‌ساخت در حوزه‌های نانو مکانیک، مکاالکترونیک، پدافند هوایی، هوش مصنوعی شیمی و حوزه‌های دیگر بود.

دستگاه جوش با سوخت آب، دبی سنجی شبکه فاضلاب، دستگاه‌های عیب‌یاب و درجه‌بندی کاشی دستگاه تشخیص سایز و قوس کاشی، کربومور نوعی پودر بند آورنده خون، ایزونانائیک اسید، ضدعفونی کننده‌های نوین زیست سازگار با گرید غذایی، ژل‌ها و کرم‌های آرایشی و بهداشتی بر پایه‌ی لیپوزوم، خشک‌کن سریع، تولید کیسه نمک احیاکننده رزین و فرآیندهای تبادل یونی، دستگاه‌ کارت‌خوان سامانه سوخت، درایور روشنایی شهری و چادر اصلاح سطح شده با نانو سامانه فایتو زوم محصولات رونمایی شده است.

افتتاح ساختمان‌های خدمات فناوری دانشگاه یزد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ساختمان خدمات فناوری و فناوری شماره ۳ را افتتاح و با جمعی از فناوران مستقر در واحدهای این مجموعه در نمایشگاهی که در فضای کار اشتراکی ایجاد شده بود گفت‌وگو کرد.

دانشگاه یزد ساختمان های فناوری شماره ۱ تا ۳، خدمات فناوری، فضای کار اشتراکی و کارگاه‌های خود را با حمایت معاونت علمی بازسازی کرده است تا اعضای هیئت علمی دانشگاه، نخبگان و دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی بتوانند ایده‌های نوآورانه خود را تجاری سازی و به محصولات ایران‌ساخت تبدیل کنند.

ساختمان خدمات فناوری یزد، بخشی از مجموعه ساختمان‌ها و بسترهای ارایه خدمات برای تبدیل ایده به محصول و خدمات نوآورانه به شمار می رود و امروز ساختمان‌ فناوری شماره ۳، ساختمان خدمات فناوری و فضای کار اشتراکی اقبال مورد بازدید قرار گرفت.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری همچنین  کلنگ آغاز احداث این مجموعه را به زمین زد تا شرکت‌ها و واحدهای پژوهشی، فناوری و خدمات تخصصی و مراکز نوآوری که افراد حقیقی و حقوقی دانشگاهی شامل استادان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه به منظور ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت، بهره‌وری، کارآفرینی و اشتغال فضاهای اداری و کارگاهی، واحدهای فناور و خلاق خود را در آن احداث کنند.

همچنین واحدهای تحقیق و توسعه صنایع بزرگ می توانند ساختمانهای خود را در این پردیس احداث کنند.

در مجموع ساختمان های پردیس فناوری و صنعتی در مجموع ۵۵ واحد فناور استقرار دارند که بنیان‌گذاران و توسعه دهندگان محصولات و خدمات این واحدها، از دانش آموختگان، اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و پژوهشگران هستند.

ساختمان فناوری ۳ دانشگاه یزد در ۲۲۰۰ متر مربع احداث شده و در ۶ طبقه، بستری برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان و خلاق فراهم کرده است.

افتتاح مرکز نوآوری مد و پوشاک دانشگاه آزاد اسلامی یزد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین از خط تولید پروه استارتر لبنی که توسط شرکت دانش بنیان آغازگران سبز رایکا ایساتیس راه اندازی شده بازدید کرد.

افتتاح مرکز نوآوری مد و پوشاک دانشگاه آزاد اسلامی یزد، افتتاح مرکز پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز در بیمارستان شهید صدوقی، بازدید از پژوهشکده علوم تولید مثل و حضور در نشست جهش تولید دانش بنیان استان یزد از دیگر برنامه‌های سفر امروز ستاری به یزد است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رونمایی یزد معاون علمی و فناوری رییس جمهوری خدمات فناوری ساختمان ها دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۷۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال