Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس جمهور به دستگاه‌های اجرایی برای استفاده از محصولات دانش‌بنیان، خارج از کاغذبازی اداری، دستور ویژه داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آقای رئیسی در حاشیه بازدید از نمایشگاه مجموعه شرکت‌های دانش بنیان «پیشران» با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی، امسال را به عنوان سال تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین معرفی کرده‌اند، به ظرفیت‌های علمی کشور اشاره کرد و گفت: در ایران اقدامات فناورانه، نوآورانه و خلاقانه زیادی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای رئیسی، مدیریت آب و خاک را در بخش کشاورزی مهم و ضروری دانست و تصریح کرد: مشکلات کشاورزی با سخنرانی و بخشنامه حل نمی‌شود، بلکه باید ساز و کار ایجاد کشاورزی فناورانه مهیا شود.
رئیس جمهور با تاکید بر بومی‌سازی دانش آب‌رسانی زیرسطحی در کشور اظهار داشت: ضروری است این دانش قابل عرضه برای همه کشاورزان کشور باشد و دولت نیز در این زمینه خود را موظف به حمایت از اقدامات فناوری‌پایه و علم‌پایه می‌داند.
آقای رئیسی با ابراز خرسندی از بازدید از این نمایشگاه و تقدیر از تلاش متخصصین و صاحب نظران در حوزه‌های دانش بنیان، تصریح کرد: این اقدامات می‌تواند برای کشور در زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی و صنایع گره‌گشا باشد و محصولات و توانایی‌ آن‌ها در دستگاه‌های کشور مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
رئیس جمهور با طرح این پرسش که آیا این میزان استفاده از آب در کشاورزی ضرورت دارد و آیا می‌توانیم محصول کشاورزی ارائه دهیم که نیاز به استفاده از آب و هزینه کمتری داشته باشد، گفت: اقداماتی که محققان این مجموعه انجام داده‌اند، هزینه را کاهش و بهره‌وری را افزایش می‌دهد، ارزش افزوده زیادی ایجاد می‌کند و جلوی خام‌فروشی را می‌گیرد؛ ما مصمم به حمایت و استفاده از آن‌ها هستیم.
آقای رئیسی با تاکید بر حمایت دولت از فعالیت‌های دانش‌بنیان، اظهار داشت: نباید شرایط به گونه‌ای باشد که محقق و تولیدکننده‌ای بگوید برای محصول دانش بنیان خود که امکان تجاری‌سازی آن هم وجود دارد، بازاری ندارم، اما در عین حال دستگاه‌های مختلف همان محصول را از خارج از کشور وارد کنند؛ هرگز دستگاهی نباید این کار را انجام دهد.
رئیس جمهور گفت: چرا باید محصولی که در داخل با استاندارد‌های لازم تولید شده است، از خارج از کشور وارد شود؟ این جفا به تولید و تولیدکننده است، لذا با قدرت جلوی این نوع کارها را می‌گیریم.
آقای رئیسی تاکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی کشور با قدرت و توان و با کنار گذاشتن کاغذبازی اداری که عمدتا مانع است، کار را به نحوی دنبال کنند که هم متخصصان تشویق شوند و هم بتوانیم بهره‌وری را در کشور افزایش دهیم.
رئیس جمهور در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف این نمایشگاه که بیش از 3 ساعت به طول انجامید، در گفتگو با متخصصان، کارشناسان و مدیران مجموعه شرکت‌های دانش بنیان «پیشران» در جریان جزئیات فعالیت‌ها و تولیدات این نهاد نوآوری، فناوری و علم آفرینی کشور قرار گرفت.
بیش از 500 تن از نخبگان، متخصصان و اساتید دانشگاه‌های کشور در رشته‌های مختلف فنی و تجربی و در قالب بیش از 50 شرکت در مجموعه «پیشران» مشغول فعالیت هستند.
از مهم‌ترین دستاورد‌های آن‌ها می‌توان به بومی‌سازی فناوری‌های کشاورزی هوشمند و پیشتاز، سامانه سیلاژ علوفه و یونجه تَر، فناوری‌های حوزه پزشکی فرد محور از جمله کیت‌های تخصصی تعیین مسیر درمان سرطان بر اساس شبکه ژنی اختصاصی هر بیمار، آنتی بادی منوکلونال درمان سرطان، واکسن mRNA، غشا‌های تصفیه آب و فاضلاب و فناوری‌های نوین تولید مثل دام سبک و سنگین (IVF و IVM) اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانش بنیان دانش بنیان آقای رئیسی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۷۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان

یکی از فعالان حوزه کارآفرینی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور می‌داند که می‌توان در قالب پایان نامه‌های دانشگاهی اقدام به کارآفرینی در قشر دانشجویان کرد.

مهیار رفیعی فعال کارآفرینی کشور در حوزه‌های کشاورزی و زیست فناوری و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موضوع کارآفرینی و دانش بنیان از مهمترین رویکردهای حال حاضر کشور است که با در نظر گرفتن راهبردی بودن این حوزه، نیاز است تا چنین موضوعاتی مورد توجه سازمان‌های ذیربط و مراکز علمی قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان آن طور که باید از بحث کارآفرینی و دانش بنیان اطلاعی ندارند و بیشتر آنها از مراحل و روال صحیح ارائه ایده تا دانش بنیان شدن، ناآگاه هستند.

رفیعی یکی از راه حل‌های پیش رو برای گسترش و پیشرفت دانش بنیانی و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان را تشویق آنها به سمت نوآوری و ایده‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن نیازهای اساسی کشور دانست و یادآور شد: این امر باید از سوی دانشگاه‌ها و در قالب حمایت از پایان نامه‌ها صورت گیرد.

این فعال حوزه کارآفرینی تاکید کرد: از سوی دیگر برای ترویج کارآفرینی در کشور نیاز است تا ایجاد هسته‌های فناور خلاق و روال صحیح شکل گیری آنها به عنوان یکی از سنجه‌های مهم برای پایش وضعیت دانش بنیانی کشور مورد نظر قرار گیرد. عدم توجه به شکل گیری هسته‌های فناور و عدم حمایت آنها موجب خواهد شد که کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپی با موفقیت همراه نباشد.

وی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه‌های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در همین راستا باید تعاملات بین سازمانی بیشتر شود ضمن آنکه به دانشگاه‌ها به عنوان نیروی محرکه تولیدملی و دانش بنیان باید نگاه ویژه صورت گیرد تا شاهد رونق کارآفرینی و دانش بنیان در سطح کشور باشیم ضمن آنکه فعالیت هم راستا و همگام دستگاه‌های ذی‌ربط نیز می‌تواند نقش چشمگیری در اعتلا دانش بنیانی و رونق تولید ملی داشته باشد.

رفیعی تاکید کرد: بطور حتم حمایت از موضوع کارآفرینی و دانش بنیان موجب پیشرفت کشور در اکثر زمینه‌ها، رونق اقتصاد ملی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا