Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیر گروه شرکت‌ها و مدیریت دارایی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: طبق برآورد بانک جهانی در سال 2015 رقم پیش بینی شده از مجموع سرمایه گذاری‌ها (دارایی‌های قابل اتکا به مولدسازی)‌ برابر 2 هزار میلیارد دلار است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل ازخبرگزاری صداوسیما، آقای علی افضلی مدیر گروه شرکت ها و مدیریت دارایی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: ‏طبق ماده 10 قانون برنامه ششم دستگاه باید اطلاعات اموال منقول و غیر منقول خود را در سامانه درون سازمانی (سادا) ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منظور از دستگاه در این قانون سازمان‌ها، موسسات دولتی و نهادعمومی غیر دولتی است.
او می گوید:‌ از زمان راه اندازی سامانه سادا حدود 500 هزار رکورد در این سامانه به ثبت رسیده است که معتقدیم این رقم قابل ارتقاء است. به شرطی که دو زیر ساخت ملزوم برای شفاف سازی دارایی ها فراهم شود. یکی از این زیرساخت ها وجود زیر ساخت اطلاعاتی و داده های دقیق از اموال و دارایی های دولت و نهادهاست. دومی وجود زیرساخت های مدیریتی درست که به مجموعه ها باز می گردد.
به گفته آقای افضلی، طبق آمار سال 1400 ارزش اموال ثبت شده در این سامانه حدود 6 هزار هزار میلیارد تومان بوده منتهی میزان ارزش گذاری این دارایی ها هنوز مشخص نیست و ما نمی دانیم که این اموال با تورم تعدیل شده یا نه.
مدیر گروه شرکت ها و مدیریت دارایی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: تمامی اموالی که در سامانه “سادا” ثبت شدند اموال مازاد نیستند و اغلب این اموال توسط دستگاه ها مورد استفاده قرار دارند.برای حساب باز کردن روی مولدسازی برای تامین منابع مالی برای دولت ها باید به روش‌ها اتکا کرد، طبق برآوردهای کارشناسی صورت گرفته اگر این اموال به صورت فروش یا اجاره قرار بگیرند دایره محدودتری برای مولدسازی خواهیم داشت اما اگر آن را در دایره اهرم سازی مثل شهرک های اداری هوشمند قرار دهیم قطعا استفاده گسترده تری از آن خواهیم داشت.
آقای افضلی می‌گوید: بانک جهانی در سال 2015 گزارشی را از نحوه ارزش گذاری دارایی‌ها منتشر کرده است که روش محاسبه این ارزش گذاری، جمع تمام سرمایه گذاری عمومی کشور به عنوان تخمین دارایی‌ها بوده است. این عدد درباره ایران در آن سال 2 هزار میلیارد دلار بوده که با نرخ دلار امروز عددی بالغ بر 50 هزار هزار میلیارد تومان خواهد بود.  
مدیر گروه شرکت ها و مدیریت دارایی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در پایان گفت:‌ در بودجه امسال نزدیک به 33 هزار میلیارد تومان مجموع منابع عمومی و اختصاصی از محل فروش و واگذاری اموال منقول و غیر منقول پیش بینی شده که این رقم در سال‌های گذشته نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان بوده، اما خب باید دید امسال این منابع محقق خواهد شد یا نه.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانک جهانی هزار میلیارد تومان دارایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار مشخصات بیش از ۸۵۰ قلم کالای مسروقه در سامانه نما

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حکمت الله شجاعی گفت: مشخصات بیش از ۸۵۰ قلم کالای مسروقه کشف شده استان برای شناسایی توسط مالباختگان در سامانه نما منتشر شد. این کالاها در سامانه نمای پلیس آگاهی برای اطلاع مالباختگان به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: بیش از ۱۰۰ درخواست جدید مالباختگان به پلیس آگاهی البرز برای شناسایی اموال مسروقه ارجاع شده است. مالباختگان تا پیش از راه اندازی سامانه نما برای شناسایی اموال مسروقه خود به پلیس آگاهی مراجعه می‌کردند که فعالیت این سامانه علاوه بر عدم مراجعه به مقر پلیس، دسترسی سریع به اطلاعات اموال کشف شده را آسان کرده است.

سرهنگ شجاعی بیان کرد: در این سامانه قسمتی از شماره سریال اموال مکشوفه با عکس کالای کشف شده بارگذاری شده و مالباختگان می‌توانند برای ورود به سامانه نما کد ملی خود را وارد کرده و پس از انتخاب استان مورد نظر سریال کالای سرقت شده را وارد کنند تا اصالت کالا مشخص شود.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز عنوان کرد: مالباختگان شماره سریال اموال به سرقت رفته خود را به این سامانه اعلام کنند تا به محض کشف آنها، اطلاع رسانی سریع انجام شود.

کد خبر 6089960

دیگر خبرها

  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • انتشار مشخصات بیش از ۸۵۰ قلم کالای مسروقه در سامانه نما
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • سهم ۶۰ هزار میلیاردی اصفهان در مولدسازی
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها