Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@14:10:24 GMT

ایجاد ۱۰۰ صندوق قرض الحسنه مردم یار در روستاهای ملایر

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۲۵۷۱

ایجاد ۱۰۰ صندوق قرض الحسنه مردم یار در روستاهای ملایر

ایسنا/همدان مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر از ایجاد ۱۰۰ صندوق قرض الحسنه مردم یار در سطح روستاهای شهرستان طی شش ماه گذشته خبر داد و گفت: در این مدت، ۱۴۰۸ مورد وام بدون نیاز به ضامن به متقاضیان پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا سرهنگ پاسدار حمیدرضا آقابیگی روز چهارشنبه ۲۶ مرداد ماه در جمع خبرنگاران ایجاد صندوق‌های قرض الحسنه در مناطق روستایی را یکی از شاخص‌ترین اقدامات سازمان بسیج سازندگی ملایر طی شش ماه اخیر برشمرد و اظهار کرد: تا قبل از آن بدلیل عدم معرفی مناسب این صندوق‌ها، مردم اقبال خوبی نسبت به آن‌ها نشان نمی‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقابیگی از ایجاد ۱۰۰ صندوق قرض الحسنه طی مدت یاد شده خبر داد و گفت: با سرمایه گذاری خیرین در این صندوق‌ها، مردم می‌توانند از وجوه آن ها تسهیلات دریافت کنند.

وی با اشاره به نقش موثر این صندوق‌ها در اشتغال زایی، مطرح کرد: طی شش ماه گذشته ۱۴۰۸ مورد وام بدون نیاز به ضامن، به متقاضیان پرداخت شده است.

آقابیگی مبلغ تسهیلات پرداخت شده طی این مدت را دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان دانست و افزود: در حال حاضر موجودی کل این صندوق‌های قرض الحسنه مردم یار در سطح روستاهای شهرستان سه میلیارد تومان است.

وی تصریح کرد: به برکت ایجاد این صندوق ها طی شش ماه گذشته، ۳۵ کارگاه اشتغال‌زایی و ۱۲ تعاونی از جمله قالیبافی، ریسندگی، صنایع تبدیلی و گردشگری ایجاد شده که به طور میانگین در هر کارگاه ۱۰ نفر و در هر تعاونی حدود ۱۰۰ نفر مشغول به کار هستند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر با اشاره به سود دهی بالای این تعاونی‌ها، بیان کرد: تصمیم داریم تعداد صندوق‌های قرض الحسنه مردم یار را افزایش دهیم بطوریکه در هر روستا حداقل یک صندوق ایجاد شود.

آقابیگی در بخش دیگری احداث منازل مسکونی برای نیازمندان توسط گروه‌های جهادی را یکی از قدم‌های مثبت بسیج سازندگی دانست و گفت: ۲۰ منزل در روستاها و مناطق حاشیه شهر طی شش ماه گذشته افتتاح شده که زمین این منازل توسط خیرین واگذار و به همت گروه‌های جهادی احداث شده است.

این مقام مسئول به انعقاد تفاهم‌نامه‌ بین سپاه ناحیه ملایر، کمیته امداد و بنیاد مسکن برای احداث ۱۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد توسط بسیج سازندگی اشاره و خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۰ واحد از این منازل، ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملیات اجرایی ۳۰ واحد دیگر نیز به زودی آغاز خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به بحران خشکسالی و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی شهرستان، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵ روستا در سطح شهرستان فاقد آب آشامیدنی هستند و با تانکر آبرسانی می‌شوند.

آقابیگی ادامه داد: طی جلسه ای در فرمانداری مقرر شد با کمک گروه‌های جهادی قنوات ۱۲ روستای بزرگ شهرستان لایروبی شود.

مسئول بسیج سازندگی ملایر با بیان اینکه بسیج سازندگی در سال گذشته لایروبی پنج قنات را انجام داده است، افزود: همچنین امسال ۵۰ سرویس جهیزیه کامل و ۱۰۰ سری کمک جهیزیه به همت خیرین و مردم توسط بسیج سازندگی جمع آوری و تحویل نوعروسان نیازمند شد.

وی از شناسایی بیماران نیازمند و تامین داروی آن‌ها توسط گروه‌های جهادی خبر داد و گفت: اقشار مختلف بسیج در زمینه های مختلف تخصصی از جمله کشاورزی، مهندسی، حقوقی و پزشکی بصورت رایگان خدمات ارائه می دهند.

آقابیگی با بیان اینکه در مجموع ۱۸۰ گروه جهادی فعال در سطح شهرستان داریم، خاطرنشان کرد: بسیج جامعه پزشکی برنامه ویزیت رایگان را بصورت هفتگی در مناطق محروم و روستاها اجرا می کند.

مسئول بسیج سازندگی ملایر یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون حدود شش میلیارد تومان تسهیلات از طرف بسیج سازندگی در راستای اشتغال زایی به محرومان پرداخت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بسيج سازندگي گروه های جهادی بسیج سازندگی اشتغالزايي لايروبي ساخت مسکن محرومان قرض الحسنه مردم یار مسئول بسیج سازندگی طی شش ماه گذشته گروه های جهادی صندوق ها پرداخت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۲۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق

علی عاشوری در نشستی خبری با بیان اینکه سال ۱۳۹۵ با تصویب بانک مرکزی فعالیت صندوق امداد ولایت آغاز شد، گفت: از سال ۱۳۹۶ کار صندوق آغاز شد و درحال حاضر ۳۴ شعبه فعال در ۳۱ استان به صورت مستقل خدمات ارائه می‌دهند و در دفاتر کمیته امداد نیز یکی از همکاران به عنوان عامل صندوق خدمات تسهیلات پرداخت و سایر خدمات را به سپرده‌گذاران ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: قرض الحسنه در جامعه ما مظلوم واقع شده و اگر فعالیت قرض الحسنه که سفارش دین ماست، پیاده سازی شود بسیاری از مشکلاتی که اکنون در سیستم بانکی کشور مردم با آن دست به گریبان هستند از طریق همین موضوع رفع خواهد شد. ما سعی کردیم در کنار اینکه به عنوان مجموعه خدمات مالی و بانکی فعالیت می‌کنیم، مروج قرض الحسنه باشیم و در بسط و گسترش فرهنگ‌سازی آن نقش داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در مجموعه ما باتوجه به اینکه خدمت ما صد درصد خدمت قرض‌الحسنه است و جامعه هدف، جامعه هدف خاصی است سعی شده تسهیلات بیشتر ارائه کنیم و نگاه بیشتر حمایتی است، بر همین مبنا کمیته امداد حمایت‌هایی انجام می‌دهد.

عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط در صندوق امداد ولایت

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با اشاره به اینکه تسهیلات صندوق مطابق روال سنوات قبل تا ۱۰ میلیون تومان هیچ‌گونه کارمزدی اخذ نمی‌شود، گفت: برای تسهیلات بالای ۱۰ میلیون تومان ۳ درصد، یکبار به عنوان کارمزد دریافت می‌کنیم. اگر حمایت‌های کمیته امداد نبود شاید ارائه این خدمت به راحتی امکان پذیر نبود. همچنین عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط همچنان در سیستم ما جاری است و ما هیچگونه جریمه‌ای از بابت دیرکرد اقساط دریافت نمی‌کنیم.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود به سیستم شبکه شتاب صندوق اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه طبق ضابطه بانک مرکزی صندوق‌ها نمی‌توانند سوییچ مستقل داشته باشند، ما همچنان از یکی از سوییچ‌های بانک‌های رسمی کشور استفاده و تلاش می‌کنیم بتوانیم به عنوان مجموعه بزرگ قرض الحسنه در کشور، در صورت مساعدت بانک مرکزی سوییچ مستقل داشته باشیم.

سپرده‌گذاری ۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت 

وی در ادامه باتوجه به توسعه خدمات امداد و تغییر و تحول جامعه هدف امداد، توضیح داد: در سیاست‌های امداد، نگهداشت مددجو را نداریم و مددجو باید در چرخه حمایتی قرار گیرد و یا از تسهیلات قرض الحسنه استفاده و خودکفا شود و از چرخه حمایت خارج شود.

وی اعلام کرد که در سال ۱۴۰۲، در میزان سپرده‌گذاران افزایش داشتیم و در حال حاضر در مجموع حدود ۱۰ میلیون نفر به عنوان سپرده‌گذار در صندوق حساب دارند و از خدمات صندوق استفاده می‌کنند.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت یادآور شد: باتوجه به اینکه بزرگترین صندوق قرض‌الحسنه را در کشور داریم و علاوه بر اینکه شعبات در کل کشور خدمات را ارائه می‌دهند همچنان این استقبال در موضوع خدمات صندوق وجود دارد، علاوه بر اینکه خدمات را به صورت حضوری به جامعه هدف ارائه می‌دهیم، یکی از سیاست‌های ما این است که بتوانیم خدمات الکترونیکی را توسعه دهیم. امید است در سال جاری بتوانیم خدمات جدیدی اضافه کنیم.

عاشوری، یکی از کار‌هایی که در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت انجام می‌شود را ارسال پیامک برای مشتریان عنوان کرد و گفت: پیامک‌هایی که برای مشتریان ارسال می‌شود از طریق سرشماره شماره تلفن مجموعه صورت می‌گیرد و این عاملی شده بود که گاهی از اعتماد مردم سواستفاده می‌کردند که راهکاری دارد، باتوجه به طیف بزرگ مشتریان و باتوجه به تلاش همکاران این کار انجام شد و اکنون همه پیامک‌ها از طریق سرشماری sqev ارسال می‌شود. همچنین در راستای ترویج فرهنگ قرض الحسنه علاوه بر برپایی همایش‌ها، در نمایشگاه‌های بانکداری هم شرکت خواهیم کرد.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به ارائه عملکرد سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: در حوزه دریافت تضامین، تسهیلگری صورت گرفت و خوشبختانه سال گذشته درصد معوقات به زیر یک درصد کاهش پیدا کرد، به‌گونه‌ای که در پایان سال گذشته میزان معوقات به ۰/۰۸ درصد کاهش یافت.

پرداخت تسهیلات به ۲۷۰ هزار تن در سال گذشته

عاشوری ادامه داد: طبق بودجه سال ۱۴۰۲ باید ۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کردیم که با تلاش صورت گرفته، با افزایش منابع حدود هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم و همین عامل باعث شد بتوانیم بیشتر از سقف تعهد در سال گذشته تهسلات پرداخت کنیم.

وی میزان کل تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته را حدود ۵۳۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۲۷۰ هزار فقره اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات در حوزه تسهیلات کارگشایی بوده است که حوزه‌های درمانی و جهیزیه و سایر امورات کارگشایی در این طبقه بندی قرار می‌گیرد. بیشترین میزان پرداخت تسهیلات ۳۷۵۶ میلیارد تومان به تعداد ۲۱۵ هزار و ۸۰۶ فقره در سرفصل تسهیلات کارگشایی پرداخت شد و رتبه دوم تسهیلات مربوط به تسهیلات اشتغال است.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از ابتدای فعالیت صندوق تا سال گذشته کل تسهیلات پرداخت شده بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به تعداد دو میلیون و ۲۵۰ هزار فقره است. همچنان بیشترین میزان تسهیلات پرداخت شده در حوزه کارگشایی با ۱۳ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان به تعداد یک میلیون و ۸۰۶ هزار فقره است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان