Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد فتحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهرستان لنجان دارای امامزاده ها و بقاع متبرکه زیادی است که تعدادی از آنها ظرفیت خوبی به‌منظور ایجاد زائرسرا و پذیرش گردشگر مذهبی دارند.

وی به روستای "هاردنگ" از توابع بخش باغبهادران اشاره و اضافه کرد: امامزاده سید بهاءالدین(ع) ملقب به شاه‌خراسان در این روستا ثبت ملی شده است و با توجه به طبیعت بکر و زیبای اطراف آن ظرفیت زیادی برای ایجاد تاسیسات گردشگری و زائرسرا و اخذ پروانه بهره برداری زیر نظر اداره میراث فرهنگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پیش از این اقدامات جدی برای ایجاد زائرسرا با مجوز و نظارت میراث فرهنگی در شهرستان لنجان انجام نشده است، تصریح کرد: اگر سرمایه گذاران در این زمینه اقدام کنند می توانند از مزایایی مانند تسهیلات بانکی، بیمه و سایر امکاناتی که در اختیار تاسیسات گردشگری قرار می گیرد، استفاده کنند و درآمد پایدار برای آنها و همچنین دهیاران و شهرداری ها ایجاد می شود.

فتحی با بیان اینکه امامزاده های مستقر در شهرهای زاینده رود، باغبهادران و ورنامخواست نیز ظرفیت خوبی برای ایجاد زائرسرا دارند، خاطرنشان کرد: این موضوع در شهرستان لنجان مطرح و پیگیری شده و امید است هرچه زودتر به نتیجه برسد.

وی به رونمایی از قرآن در سعیدآباد که در ماه های محرم و رمضان برگزار می‌شود نیز اشاره و اضافه کرد: این کتاب قرآن بعنوان اثر منقول ثبت ملی شده و در محل خاصی نگهداری می‌شود که این موضوع نیز یکی از جاذبه های شهرستان برای ایجاد زائرسرا در این مکان است.

رییس میراث فرهنگی لنجان با اشاره به اینکه ثبت میراث فرهنگی ناملموس نیز به توسعه گردشگری مذهبی در این شهرستان کمک می کند، گفت: تاکنون آیین " شاق شاقو " یا سنگ زنی زرین شهر ثبت ملی شده و برای ثبت ملی ۲ آیین دیگر یعنی "سلام ظهر عاشورا " در شهر باغبادران و " نذر گلاب هفت محرم " در چم علیشاه نیز اقدام شده که در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه در برخی شهرها مانند فولادشهر نیز اقوام مختلفی زندگی می کنند و هر یک از آنها آیین های خاص مذهبی دارند، اظهار داشت: با توجه به جریان رودخانه زاینده رود در شهرستان لنجان می توان از این فرصت در کنار ظرفیت های معنوی و آیینی برای توسعه گردشگری مذهبی و طبیعی استفاده و تورهای گردشگری در این زمینه راه اندازی کرد.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان لنجان دارای ۱۱ اثر تاریخی و پنج میراث فرهنگی ناملموس ثبت ملی شده است.

شهرستان لنجان با حدود ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب غربی اصفهان قرار دارد و دارای سه بخش مرکزی، باغبادران و فولادشهر است؛ برنج لنجان به‌دلیل بو و طعم خوش بسیار معروف است.

تا کنون ۴۷۱ اثر از جاذبه های گردشگری مذهبی استان اصفهان مانند مسجدهای تاریخی، امامزاده ها، حسینیه ها، آرامگاه ها، بقاع متبرکه، زیارتگاه ها و کلیساها شناسایی شده و به ثبت ملی رسیده است.

برچسب‌ها گردشگری اصفهان لنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری اصفهان لنجان گردشگری اصفهان لنجان شهرستان لنجان گردشگری مذهبی ایجاد زائرسرا میراث فرهنگی ثبت ملی شده برای ایجاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت زائرسرا یکی از مطالبات بحق مردم چهارمحال و بختیاری است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد علی نکونام صبح چهارشنبه در جلسه هم اندیشی برای تکمیل زائر سرای چهارمحال و بختیاری در مشهد مقدس که با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین تشکیل شد، ساخت زائرسرا را یکی از مطالبات بحق مردم استان چهارمحال و بختیاری دانست که هدف اصلی خدمت رسانی به اقشار کم توان و نیازمند جامعه می باشد.

وی با اشاره به سفر رئیس سازمان بسیج مستضعفین در روز جاری به روستاهای صعب العبور شهرستان اردل، از اهتمام سپاه و بسیج برای حل مشکلات مردم این مناطق تشکر کرد و مطالبه مردم برای احداث جاده مطلوب را یک نیاز و ضرورت اساسی دانست.

غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری هم در این نشست دستورات لازم به مدیران استانی برای پیگیری امور مربوط به تکمیل زائرسرا را صادر کرد.

گزارش هیئت مدیره زائرسرا و شورای اسلامی از دیگر بخش های این نشست بود.

گفتنی است؛ زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد مقدس در زمینی به وسعت ۷۰۰ متر مربع با چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع زیربنا در هشت طبقه احداث می‌شود.

این زائر سرا ۳۷ سوئیت با ظرفیت ۱۶۵ نفر و در هشت طبقه ساخته می‌شود که به گفته مسئولان پروژه، تاکنون بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

لازم به ذکر است، در این نشست سردار علی محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام ، سردار زهرایی مسئول سازمان بسیج مستضعفین کشور نیز حضورداشتند.

کد خبر 6093748

دیگر خبرها

  • پایداری نظام به تقویت و در صحنه‌ بودن نیروی انسانی است
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • ساخت زائرسرا یکی از مطالبات بحق مردم چهارمحال و بختیاری است
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است