Web Analytics Made Easy - Statcounter

محدثه عابدی بانویی که با دوخت مانتو با تلفیق گلیم و ترمه توانست ۲۰ نفر را به اشتغالزایی برساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ از جنس بانویی کارآفرین است اما ادعایی ندارد، خیلی علاقه ای به انجام مصاحبه نداشت و به سختی موافقت کرد.

با هم که هم کلام شدیم بیشتر به توانمندی های این بانوی البرزی پی بردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بانویی که توانسته از صفر کار خود را آغاز کند و شبکه  گسترده ای را با آموزش به اشتغالزایی رساند.   محدثه عابدی ۴۰ ساله است و دو فرزند دارد، کارش دوخت مانتو با گلیم و ترمه است.   این کار را با هدف اشتغالزایی بانوان کم برخودار آغاز می کند.   عابدی تحصیلاتش دیپلم علوم تجربی است اما تحصیلات به ارتقای حرفه اش هیچ کمکی نکرده است.   او اعتقاد دارد که اگر عقل اکنون خود را داشت هیچ گاه رشته تجربی را انتخاب نمی کرد و رشته خیاطی زیرشاخه کارو دانش را انتخاب می کرد.   محدثه عابدی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: ابتدا از یک آموزشگاه کوچک در کرج فعالیتم را آغاز کردم، برای آموزش و یادگیری به آموزشگاه مراجعه کردم و اینک ۱۵ سال است به کار دوخت پارچه با تکه های گلیم و ترمه مشغول هستم.   وی ادامه داد: در اوایل فروش چندانی نداشتیم چون این قالب لباس برای مردم همگانی نشده بود.   عابدی افزود: اما در سال های اخیر اقبال به سمت این نوع مانتوها افزایش یافته است و این ترکیب برای مخاطب جذاب است.   این کارآفرین تصریح کرد: در مسجد محل تبلیغی را چاپ کردم و از بانوان کم برخوردار محل دعوت کردم که اگر نیازمند به کار هستند با من تماس بگیرند.   وی بیان کرد: بانوان زیادی با من تماس گرفتم اما جامعه هدف من بانوان نیازمند بود که می خواستم با آموزش رایگان آنها را به اشتغالزایی برسانم.   عابدی ادامه داد: ۲۰ نفر از بانوان نیازمند را با تحقیق و راه های مختلف شناسایی کردم و آموزش ها را شروع کردم.   این کارآفرین با بیان اینکه هدف و نقشه راه را در آموزش ها به این بانوان منتقل کردم، افزود: بنابراین سر دو ماه بچه ها کارشان را بعد از آموزش آغاز کردند.   وی گفت: در ابتدای کار، برش کارها و طراحی به عهده خودم بود اما وقتی بچه ها وارد کار شدند و فوت و فن را یاد گرفتند، ۲ تا از بچه های خلاق تیم را سرپرست برش زنی و طراحی مانتوها شدند.   عابدی بیان کرد: فروش ما نیز در ابتدا به صورت دورن خانوادگی بود و بعد پیج اینستاگرام زدیم و اکنون نیز در طبقه پایین کارگاه یک فروشگاه برای تولیدات مان افتتاح کردیم.   این کارآفرین با اشاره به اینکه حمایت مهمترین مشکل کارآفرینان است، ادامه داد: ما از مسئولین حمایت مالی نمی خواهیم ، فقط نیازمند حمایت معنوی آنها هستیم.   وی در خاتمه خاطرنشان کرد: تخصص، علاقه و پشتکار؛ مثلث حیاتی کارآفرینان است زیرا در مسیر اشتغالزایی با انواع مشکلات بر می خورید و اگر این سه مولفه نباشد کم می آورید.  

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۶۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بانوان الگو و نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیت‌های صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان درعرصه‌های مدیریتی ضروری است.

خلیل‌احمد سلامی در نخستین جلسه کمیته بانوان و خانواده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان که با حضور مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای تکریم قشر‌های مختلف جامعه کار و تولید بعنوان جهادگران عرصه تلاش و خودکفایی است.
وی به نقش مهم بانوان در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: بدون مشارکت جدی بانوان در عرصه‌های مختلف، توسعه پایدار محقق نمی‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمینه‌های مشارکت بیشتر بانوان در تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فراهم است و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود از آنها حمایت می‌شود.
وی از حمایت مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان از بانوان کارآفرین خبر داد و افزود: زنان و دختران این استان بواسطه فرهنگ و پیشینه تاریخی مستحکم، از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد و حمایت شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار کرد: تشکیل هیات اندیشه ورز متشکل از بانوان عضو تشکل‌های کارگری و کارآفرینان می‌تواند در پیگیری مسائل این قشر پر تلاش و اثرگذار مهم باشد.
زهرا ابراهیمی گفت: در سال‌های اخیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تلاش کرده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت‌هایی را از بانوان این خطه انجام دهد.
وی افزود: حضور بانوان استان در نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین‌المللی، برگزاری همایش و نشست‌های تخصصی با زنان تاثیر گذار و تقویت کمیته‌های بانوان دستگاه‌های اجرایی از جمله برنامه‌های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • حمایت جمعی از بانوان اصفهانی از طرح نور
  • پلیس مکتبی پیشگام برای اجرای احکام الهی
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • اجتماع حمایتی مردم کرمانشاه از اجرای «طرح نور» برگزار شد
  • برگزاری تجمع مردم و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای «طرح نور»