Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، جلیل سالاری بعدازظهر امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: 14 هزار کیلومتر خط لوله در انتقال نفت و فرآورده در کشور داریم، 57 درصد مسیر حمل و نقل و تامین سوخت کشور با شعاع 500 کیلومتری از طریق ناوگان نفتکش تامین می‌کنیم.

وی با اشاره به تکالیف تبصره 14 در موضوع هوشمندسازی و استفاده از شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد: خط لوله تابش در شرق کشور از محل منابع بانکی و ظرفیت ماده 12 اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* امسال تولید بنزین نسبت به پارسال 8 دهم درصد رشد دارد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اضافه کرد: سالی 800 هزار خودرو به کشور اضافه می‌شود و خودرویی هم خارج نمی‌شود که یک میلیارد مصرف سوخت دارند، بنابراین در حوزه سبد سوخت باید توجه خاص باشد، با این روند رشد مصرف بنزین در کشور هر میزان هم توسعه یابیم، امکان رفع این ناترازی وجود ندارد.

سالاری اضافه کرد: امسال تولید بنزین نسبت به پارسال 8 دهم درصد رشد دارد، سال گذشته در این مقطع 96.9 میلیون لیتر بود و امروز به 98 میلیون لیتر رسیده‌ایم. همچنین تولید نفتِ گاز از 108 میلیون لیتر پارسال به 112 میلیون لیتر با رشد 3 درصدی رسیده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اظهار داشت: امروز نسبت به پارسال حدود 66 درصد مصرف سوخت ما بیشتر است و گازوئیل، بیشتر در بخش نیروگاهی نسبت به پارسال 80 درصد رشد داشت.

وی با بیان اینکه در حوزه فرآورده 55 درصد مصرف از تهران به بالا است، گفت: فقط تهران 18 میلیون لیتر در حوزه بنزین مصرف دارد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی افزود: روزانه 250 هزار بشکه مصرف فرآورده در شمال کشور داریم که باید در این باره ظرفیت ایجاد کنیم.

* فعالیت 10 هزار دستگاه ناوگان نفتکش

وی تصریح کرد: در حوزه دریایی، اسکله‌های مستقل نفتی برای عملیات صادرات و سوآپ فرآورده و ترانزیت، همچنین جابه‌جایی فرآورده انجام شده است.

سالاری با بیان اینکه تامین سوخت از طریق ناوگان به صورت پرتابل دنبال می‌کنیم، گفت: مشکلی که وجود دارد این است که در گستره کلانشهرها با توجه به قیمت‌های زمین کسی با نرخ کارمزدهای فعلی وارد کار خدماتی نمی‌شود.

وی گفت: 10 هزار دستگاه ناوگان نفتکش داریم و 60 الی 70 میلیون لیتر تولید ما در جنوب کشور است. همچنین 5 شناور و 3 کشتی استیجاری داریم که بخشی از بنزین به بندرعباس و ماهشهر جابجا می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی افزود: در موضوع لجستیک سوخت 57 درصد از طریق ناوگان زمینی انجام می‌شود.

سالاری افزود: امروز ذخیره‌سازی نفتِ گاز در حوزه مجموعه شرکت ملی پخش نظیر سال گذشته است.

* ذخایر بنزین نسبت به پارسال گذشته تفاوت چندانی ندارد‌

وی تأکید کرد: در حوزه بنزین ذخایر ما نسبت به سال گذشته با وجود افزایش مصرف تفاوت چندانی ندارد.

*  امکان صادرات سوخت هواپیما را داریم‌

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره تعیین تکلیف نرخ سوخت هواپیماهای مسافری، گفت: من پیش از این و در دوره فعالی قبلی‌ام هم در این حوزه‌ کارهایی انجام دادم، زمانی‌ نرخ سوخت هواپیما را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ معادل نرخ بنزین در آن مقطع گرفتند، اما بنزین گران شد ولی نرخ سوخت هواپیما همان لیتری 600 تومان ماند که معادل قیمت گازوئیل است که قطعا باید این نرخ منطق داشته باشد.

سالاری افزود: زمانی برای ناوگان خارجی در فرودگاه امام نرخ سود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نرخ میانگین 4 فرودگاه منطقه در نظر می‌گرفتیم، ضمن آنکه امروز ظرفیت صادرات سوخت هواپیما داریم.

* اصلا بنزین با اکتان 67 در کشور نداریم

وی با بیان اینکه اصلا بنزین با اکتان 67 در کشور نداریم، گفت: بنزین‌های تولیدی ما رنج استانداردهای یورو را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارد.

*‌ می‌توان LPG را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ جایگزین نفتِ‌گاز در شعاع تردد محدود کرد‌

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به سوالی درباره تامین سوخت جایگزین LPG بیان کرد:‌ LPG در بودجه سال 1400 و 1401 آمد، در دنیا هم LPG بخشی از سبد سوخت است، اما باید قاعده آن درست شود و قیمت کاربرد آن هم مشخص باشد. اگر LPG می‌خواهد به چرخه حمل و نقل بیاید باید قیمت‌گذاری آن مشخص باشد که ما در این باره شیوه‌نامه و راهکار داده‌ایم.

سالاری افزود: برای تردد در شعاع محدود نظیر ناوگان اتوبوس‌رانی درون‌شهری که شعاع تردد مشخص دارد می‌توان LPG را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ جایگزین نفتِ گاز کرد.

* قیمت بنزین تغییر نمی‌کند

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی همچنین درباره قیمت بنزین گفت: تغییری در قیمت بنزین نداریم،‌ تبصره 14 قانون بودجه هم مشخص است و برنامه خاصی در این رابطه وجود ندارد.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی بنزین مصرف بنزین نفت گاز تولید بنزین کشور مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی نسبت به پارسال سوخت هواپیما میلیون لیتر سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب جهانساز صبح شنبه در جلسه با اعضای هیأت مدیره سندیکای چای و چایکاران اظهار کرد: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری به یک معضل تبدیل شده لذا می‌طلبد دولت باید در این خصوص ورود کرده و دغدغه را تعیین تکلیف کند.

وی با بیان اینکه طبق مصوبه شورای قیمت گذاری برگ سبز چای درجه یک هر کیلو ۱۸ هزار تومان و درجه دو ۱۵ هزار تومان تعیین شده است، افزود: خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری ۳۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

جهانساز با تاکید بر اینکه قرارداد با کارخانجات چای برای خرید تضمینی در حال انجام است، ادامه داد: میزان بدهی کارخانجات به چایکاران ۳۱ میلیارد تومان است که موظف هستند تمامی بدهی خود را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه با بیان اینکه کارگروهی که در حوزه چای در کشور تشکیل شد، مصوب کرد که چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند، تصریح کرد: چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشورهای هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشورهای دیگر صادر شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به اینکه از دولت تقاضا داریم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند، گفت: طی سال جاری خرید تضمینی ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برگ سبز چای در کشور پیش بینی می‌شود.

کد خبر 6089641

دیگر خبرها

  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد