Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه با اشاره به نقش مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی در برنامه هفتم توسعه، همراهی مؤسسه از تدوین تا تصویب را خواستار شد و یادآوری کرد: این موسسه در خصوص ارتقاء نظام تامین مالی دانشگاه و پژوهشگاه‌ها و الگودهی در خصوص تهیه و تدوین برنامه‌های راهبردی دانشگاه‌ها می‌تواند نقش مؤثری ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، جلسه رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه با هیات رئیسه موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با در محل وزارت علوم که با حضور دکتر سلیمانی قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه، دکتر علی‌باقر طاهری‌نیا، رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، دکتر اصغر زمانی معاون پژوهشی موسسه، دکتر مهدی دهمرده، معاون توسعه مدیریت و منابع و همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین دریاباری مشاور رئیس مؤسسه برگزار شد

قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه، ضمن تاکید بر مسائل و مشکلات عام و خاص مؤسسات پژوهشی افزود: پویایی در مؤسسات پژوهشی و پرهیز از رکود و ایستایی امری مهم و ضروری است.

وی در ادامه با اشاره به نقش‌های محوری مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی در نظام آموزش عالی کشور به مرجعیت آماری و الگودهی مؤسسه به دانشگاه‌ها در مسائل خاص متنوع امروزی تأکید کرد و اظهار داشت: نقش مؤسسه به عنوان اتاق فکر وزارت عتف باید همواره مورد توجه باشد و گزارش‌های تحول‌آفرین و کاربردی از سوی مؤسسه به حوزه‌های متعدد وزارت عتف ارائه شود.

دکتر سلیمانی در ادامه ضمن توجه به نقش مؤسسه در برنامه هفتم توسعه، همراهی مؤسسه از تدوین تا تصویب را خواستار شد و یادآوری کرد: مؤسسه در خصوص ارتقاء نظام تامین مالی دانشگاه و پژوهشگاه‌ها و الگودهی در خصوص تهیه و تدوین برنامه‌های راهبردی دانشگاه‌ها می‌تواند نقش مؤثری ایفا کند.

در ادامه دکتر علی‌باقر طاهری‌نیا رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص کاربردی شدن و تقاضا محور شدن پژوهش‌های مؤسسه به نقش مدیر خلاق در پویایی سازمان اشاره کرد و بیان داشت:  با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در مؤسسه و هدایت سرمایه انسانی مؤسسه به سمت پژوهش‌های مورد نیاز جامعه و وزارت عتف، فصل نوینی آغاز شده است.

دکتر طاهرنیا ادامه داد: در دوره جدید چهار اقدام نوآورانه و تآسیسی آغاز شده و مسیر تکمیل را سپری می‌کند. این چهار اقدام عبارتست از: الف) ایجاد شبکه متخصصان آموش عالی به عنوان بستری برای بکارگیری همه صاحب‌نظران و پژوهشگران در حوزه آموزش عالی و اثربخشی هرچه بیشتر در سیاستگذاری و اصلاح رویکردهای نظام آموزش عالی کشور ب) طرح ازما "ایده پژوهشگران به زبان مدیران اجرایی" به عنوان حلقه مفقوده میان پژوهشگران و مدیران اجرایی ج) تاسیس اندیشکده آموزش عالی به عنوان شبکه‌ای از اساتید متعهد و انقلابی که دغدغه تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه آموزش عالی کشور را دارند و د) ایجاد واحد سنجش نگرش دانشگاهیان به عنوان بستری برای اطلاع صحیح و به موقع از نقطه نظرات و دیدگاه‌ها و دغدغه‌های جامعه دانشگاهی و در نتیجه اتخاذ سیاست‌های کارآمد و اصلاح سیاست‌های مرتبط.

بنابر روابط عمومی وزارت علوم به نقل از موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، در این جلسه  معاونین توسعه مدیریت و منابع و پژوهشی به گزارش عملکرد مؤسسه در حوزه‌های مربوطه پرداختند و مشاور رئیس مؤسسه نیز در خصوص تلاش‌های صورت گرفته برای تحقق اهداف سند دولت مردمی نکات خود را بیان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی رئیس مرکز هیئت های امنا و هیئت های ممیزه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی نقش مؤسسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۱۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان، استاندار کردستان در مورد دستور کار این جلسه گفت: کردستان با بیشترین متقاضی مسکن دارای کمترین زمین برای اجرای این طرح است.
زارعی کوشا با بیان اینکه ۱۰۰ هزار نفر در استان متقاضی مسکن ملی هستند گفت: در حال حاضر هرگونه توسعه شهری بدون برنامه ریزی مدون ممنوع است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم مشارکت عمومی و خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی دانست و گفت: اطلاعات مربوط به بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شده و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.
محمدی همچنین گفت: ۲۰ درصد تحقق رشد اقتصادی استان در سال جاری باید از فعالیت مراکز و واحد‌های رشد و فناور محقق شود.
هواسی بازرس کل استان نیز گفت: ایجاد شهرک‌های جدید در استان باید با کار مطالعاتی گسترده انجام شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد