Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-پیاده روی یک فضانورد روس در خارج از ایستگاه فضایی بین المللی به دلیل اختلالی الکتریکی در لباس فضانوردی او مختل شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، مقامات آمریکایی و روسی گفتند؛ پس از این که یک فضانورد روس متوجه مشکل الکتریکی لباس فضایی خود شد، پیاده‌روی فضایی روسیه در بیرون از "ایستگاه فضایی بین‌المللی" (ISS)، ساعاتی زودتر از زمان برنامه‌ریزی‌شده پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


"اولگ آرتمیف" (Oleg Artemyev)، فضانورد روس، تقریبا دو ساعت از یک پیاده‌روی فضایی شش ساعته را گذرانده بود که ناگهان سطح ولتاژ باتری لباس فضایی او به طور غیرمنتظره‌ای شروع به کاهش یافتن کرد و مسئولان کنترل پرواز در مسکو را بر آن داشت تا دستور بازگشت فوری فضانورد را به قفل هوایی ایستگاه فضایی صادر کنند.
یک مسئول کنترل پرواز از مرکز کنترل ماموریت در مسکو، "آرتمیف" را ترغیب کرد تا بازگردد.
وی گفت: "اولگ"، همه چیز را رها کن و برگرد. آرتمیف به قفل هوایی بازگشت و لباس خود را به منبع تامین برق ایستگاه فضایی متصل کرد.
مسئول کنترل پرواز به "آرتمیف" هشدار داد؛ اگر فورا برای دریافت برق به قفل هوا باز نگردد، در خطر از دست دادن قدرت پمپ اکسیژن لباس و قطع تماس با مرکز کنترل ماموریت قرار می‌گیرد.
هنگامی که "دنیس ماتویف" (Denis Matveev)، فضانورد دیگری که پیاده‌روی فضایی را انجام می‌داد، وسایل را جمع کرد و بازوی رباتیک مورد استفاده را در حالت عادی خود قرار داد، مسئولان روسی کنترل پرواز تصمیم گرفتند که پیاده‌روی فضایی را زودتر متوقف کنند. پس از بازگشت ماتویف، پیاده‌روی فضایی پس از چهار ساعت به پایان رسید.
ایستگاه فضایی بین‌المللی، یک آزمایشگاه تحقیقاتی در مدار پایین زمین است که برای بیش از دو دهه، فضانوردان بین‌المللی را در خود جای داده است. روسیه، آمریکا، ژاپن، کانادا و "آژانس فضایی اروپا" (ESA)، از کاربران اصلی این آزمایشگاه محسوب می‌شوند.
پیاده‌روی فضایی اخیر، برای نصب دوربین‌ها و تنظیم یک بازوی رباتیک اروپایی برنامه‌ریزی شده بود که به ماژول تحقیقاتی "ناوکا" (Nauka) روسیه متصل است و برای جابه‌جایی از راه دور تجهیزات در بیرون از ایستگاه استفاده می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فضانوردی پیاده روی فضایی ایستگاه فضایی کنترل پرواز بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۵۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد سبحانی سبحانی افزود: از دلایل بروز آفات کنه‌های تار عنکبوتی خرما می‌توان به گرم شدن تدریجی هوا، کاهش رطوبت نسبی و آغاز فصل وزش باد‌های گرم و خشک در استان بوشهر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: تشخیص به‌موقع و مناسب این آفت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که عملیات سمپاشی به موقع انجام شود می‌تواند از بروز خسارت‌های بیشتر توسط این آفت جلوگری کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این آفت باعث افت کمی و کیفی محصول خرما می‌شود اظهار داشت: کنه‌های تار عنکبوتی خرما از شیره بافت برگ‌های جوان و به خصوص میوه‌های نارس خرما تغذیه می‌کند.

سبحانی با اشاره به اینکه در اثر آفت تار عنکبوتی اندازه میوه‌های خرمای آسیب دیده کوچک می‌ماند گفت: با خروج مواد قندی و شیره نباتی از میوه خرما، پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کنه‌ها در زیر تار‌ها تخم‌ریزی کرده و فعالیت دارند اظهار داشت: هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر هم گفت: نخیلات استان بوشهر در معرض تهدید‌های مختلف و متنوعی هستند که باید با اصول مناسب با آنها مقابله کرد.

عبدالرحیم خادمی با بیان اینکه آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است اظهار داشت: آفت چوب‌خوار خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

وی افزود: این خسارت‌ها باعث می‌شود تا میوه خرما از نظر کیفیت و کمیت افت کرده و در بازار خرما، مشتری‌پسندی لازم را نداشته باشد.

خادمی با اشاره به آلوده‌شدن پاجوش‌های نخیلات به آفت چوبخوار خرما اظهار داشت: این آفت موجب بروز برخی بیماری‌های قارچی در تنه نخیلات شده و همین امر خسارت را دوچندان کرده است.

دیگر خبرها

  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در چهارمحال و بختیاری
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • آسیب ریزسیارک ها به آزمایشگاه فضایی چین در مدار زمین