Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@04:35:56 GMT

مشارکت مردمی در عملیاتی شدن مصوبات آب اصفهان ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۷۶۲۵

مشارکت مردمی در عملیاتی شدن مصوبات آب اصفهان ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا مرتضوی شامگاه پنج‌شنبه در گردهمایی فعالان فرهنگی، اجتماعی و نکوداشت هفته مشارکت‌های مردمی اظهار داشت: حرکت‌های اجتماعی و مردمی با چند رویکرد و نگاه بالادستی در ایران اسلامی پیش می‌رود که در دنیا متفاوت است‌.

وی ادامه داد: در واقع جوهره حرکت همه ما به سمت فعالیت‌های اجتماعی، احسان و نیکوکاری از نگاه‌های مکتبی سرچشمه می‌گیرد و تواصی به حق، صبر و عمل صالح که سفارش قرآن است برای ما با فعالیت‌های مردمی مفهوم و معنا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اصفهان با اعتقاد به این موضوع نفس زدن در مجموعه‌های خیریه‌ای را عبادت دانست و افزود: تشکل‌ها هم با چنین نگاهی قوام بیشتری پیدا می‌کنند و هرچه شور حسینی به شعور حسینی تبدیل شود، عمق وسعت نگاه‌های تشکل‌ها رنگ و بوی دیگری پیدا می‌کند.

تحقق حکمرانی مردمی با تشکل‌های مردم نهاد

وی با بیان اینکه نگاه مکتبی و اعتقادی سبب تفاوت در جامعه می‌شود، گفت: همه ما نسبت به پیرامون خودمان مسئولیت و وظیفه داریم و این موضوع نشأت گرفته از آموزه‌های قرآنی و دینی است.

مرتضوی نگاه و رویکرد انقلاب اسلامی در سیاست‌های بالادستی را هموار شدن پیاده‌سازی مکتب حسینی (ع) عنوان کرد و گفت: البته چنین دیدگاهی محدود به فعالیت‌های اجتماعی نمی‌شود و حتی در مسائل امنیتی و دوران جنگ هم شاهد این موضوع بودیم.

وی معتقد است که حکمرانی مردمی که در بیانیه گام دوم هم اشاره شده را می‌توانیم با حضور نخبگان و ظرفیت‌های مردم نهاد عملیاتی و به ثمر رساند و باید به دنبال مدل‌سازی برای حکمرانی مردمی باشیم و آن مدل‌های موفق را توسعه دهیم.

حل مسئله آب زاینده‌رود با مشارکت مردمی

استاندار اصفهان خاطر نشان کرد: شعار دولت فعلی مردمی‌سازی بوده که تحقق آن را در کنار فعالان اجتماعی و فرهنگی می‌داند و در همین مکان از فعالان خواهشمندیم تا برنامه و راهکار ارائه دهند.

وی همچنین به جلسه صبح امروز خود با رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: طی جلسه‌ای با آیت‌الله رئیسی و برحسب تصمیمات گرفته شده در خصوص موضوع آب مقرر شد تا بندهای اجرایی آن را به مشارکت با فعالان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان قرار و از ظرفیت آنها استفاده کنیم و سپس نتیجه نهایی آن را به رئیس جمهور برای عملیاتی شدن گزارش دهم.

کد خبر 5566666

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار اصفهان زاینده رود مشارکت مردمی سازمان مردم نهاد حکمرانی اسلامی بوشهر ویروس کرونا اربعین حسینی کرمانشاه گرگان آزادگان جنگ تحمیلی هفته دولت آمار کرونا اردبیل اربعین 1401 روز خبرنگار شیوع کرونا ایلام لیگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۷۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم گفت: یکی از اقدامات سازمان، محاسبه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهر قم بود که در این زمینه ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص عملکرد سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ بودجه سازمان ۷۰۰ میلیارد تومان بود که باید به عنوان درآمد نقدی و غیر نقدی برای شهرداری تأمین می‌شد.

وی افزود: این بودجه با رشد ۱۴۰ درصد محقق شد، یعنی نزدیک به ۱,۳۰۰ میلیارد تومان که دوبرابر بودجه تعیین شده بود.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: این مبلغ شامل ۴ قرارداد مشارکتی بود که در پردیسان بسته شد، همچنین بخشی از قراردادهایی که سال ۱۴۰۱ قسمتی از ثبت مالی‌شان مانده بود در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

رمضانی ادامه داد: بخشی از ثبت مالی قرارداد بسط شرقی در سال ۱۴۰۱ انجام و مابقی‌اش در ۱۴۰۲ انجام شد.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان برای سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: برای ۱۴۰۳ عدد بودجه ۱,۵۰۰ میلیارد تومان درآمد است و باید شش هزار میلیارد تومان قرارداد بسته شود تا سهم شهرداری ۱۵۰۰ میلیارد باشد.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم تصریح کرد: سال گذشته یکی از مهم‌ترین اقدامات شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای کل شهر بود، در این زمینه حدود ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری تعریف شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان ۱۴۰۴ این فرصت‌ها اطلاع‌رسانی شود.

رمضانی با بیان اینکه فرصت‌های بررسی شده مرتبط با تمام وظایف شهرداری است، گفت: ایجاد شهرک تخصصی مدیریت پسماند، ایجاد نیروگاه‌های خورشید در بوستان‌ها، ایجاد شهربازی، سرمایه‌گذاری در حوزه انبارداری و مسائل لجستیک از جمله فرصت‌های شناسایی شده است.

وی با اشاره به طراحی مجتمع‌های تخصصی صنوف با استفاده از ظرفیت‌های موجود شهر، افزود: مکان‌یابی برای مجتمع تخصصی لوازم یدکی و مجتمع تخصصی صنف کالاهای الکترونیکی و روشنایی صورت گرفته است، همچنین به دنبال احداث یک میدان فروش مواد پروتئینی در مکان مناسب هستیم.

کد خبر 750017

دیگر خبرها

  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • نگاه مجلس آینده باید به منافع و مصالح ملی باشد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • سبد متنوع پروژه های مشارکتی در شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها