Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: به دلیل حمایت از تولید داخل و با توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی و کلی نظام، باید برای جایگزینی ماشین آلات معدنی فرسوده از تولیدات شرکت های داخل کشور استفاده کنیم، اما گاهی اوقات اساسا یا فناوری به مرحله مورد نظر نرسیده و یا تولید به مقدار انبوه انجام نمی شود و در این حالت تولید پاسخگوی میزان مصرف و نیازها نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: باید با آزاد کردن واردات ماشین‌آلات معدنی از تعطیلی صنایع و معادن جلوگیری کنیم؛ در قانون بودجه به واردات خودروهای دسته دوم معدنی مجوز دادیم. 

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس اظهار داشت: باید با حمایت از تولید داخل، مقدار کسری ماشین آلات را با واردات جبران خواهیم کرد؛ در زمینه ماشین آلات معدنی دچار غفلت تاریخی هستیم و باید جبران کنیم. 

وی گفت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: نقدینگی و اعتباراتی که صنایع و معادن برای انجام کار باید داشته باشند از ضروریات است، مسائلی مانند تورم و قیمت دلار بخش خصوصی و مخصوصا معادن و صنایع کوچک را با مشکل نقدینگی مواجه کرده است، دولت در سیاست هایی که در قالب قانون بوجه دیده شده باید حمایت های لازم را انجام دهد و این نقدینگی را تأمین کند. 

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس افزود: تکالیف بانک ها در خصوص نقدینگی روشن است، هر چند در بعضی از قسمت ها مانند قانون جمعیت و خانواده و وام زوج های جوان و....کم کاری های صورت گرفته، اما دولت باید با نظارت و جدیت این مسئله را دنبال کند تا نقدینگی لازم در قالب تسهیلات اشتغالزایی‌ای که در بودجه پیش بینی شده است، در اختیار واحدهای صنعتی و معدنی قرار دهد. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.

هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.

وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد