Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی عابدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گناوه با اشاره به ۳۰ مرداد روز جهانی مسجد اظهار داشت: هدف از نامگذاری هفته‌ای به نام مسجد، ارائه الگویی مناسب برای بزرگداشت این هفته، تبیین مطالبات، نیازها، عظمت و قداست مساجد، تکریم نیروهای فعال در مساجد، توجه به آبادانی و معنوی و فیزیکی و تلاش برای بهبود محتوای فرهنگی مساجد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه موقت گناوه افزود: مساجد و فضاهای دینی در جمهوری اسلامی رونق بی سابقه گرفت و صف نوبت برای اعتکاف از هزاران جوان آکنده شد تا به امروز که رونق مساجد روزبه روز بیشتر و با کیفیت تر شده است و اینها همه در دورانی اتفاق افتاده که سقوط روز افزون اخلاقی غرب، اخلاق و معنویت را در بخش‌های عمده عالم منزوی کرده است و این معجزه‌ای دیگر از انقلاب و نظام اسلامی فعال و پیشرو است.

وی گفت: ز فرماندار شهرستان گناوه و همکاران ایشان بابت اختصاص بودجه خاص عمرانی به مرکز رسیدگی به امور مساجد شهرستان و اداره اوقاف ا و این حسن نیت به مساجد تقدیر می‌کنم.

وی تصریح کرد: امیدواریم متولیان امور مساجد، خادمان و بانیان و هیئت امنا با برنامه ریزی صحیح در راستای جذب جوانان به سمت مساجد کمر همت ببندند.

وی با اشاره به روز صنعت دفاعی در ۳۱ مرداد ماه گفت: ایران مقتدر امروز نیز مانند دوران آغاز انقلاب با چالش‌های مستکبران روبرو است اما این رودررویی با یک تفاوت کاملاً معنادار است.

وی ادامه داد: اگر در گذشته چالش با آمریکا بر سر کوتاه کردن دست عمال بیگانه، تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی در تهران یا رسوا کردن لانه جاسوسی بود امروز چالش بر سر حضور ایران مقتدر در مرزهای رژیم صهیونیستی، برچیدن بساط نفوذ نامشروع آمریکا از منطقه غرب آسیا، حمایت جمهوری اسلامی از مبارزات مجاهدان فلسطینی در قلب سرزمین‌های اشغالی، دفاع از پرچم برافراشته حزب الله و مقاومت در سراسر منطقه است.

وی گفت: امروز دنیای استکبار از دست جوانان مؤمن و انقلابی ایران اسلامی که با رهنمودهای مقام معظم رهبری معادلات نظامی دنیای استکباری را برهم زده‌اند، عصبانی است و با پیروی از فرامین فرماندهی معظم کل قوا آینده از آن جوانان انقلابی سراسر این کره خاکی خواهد بود.

وی گرامیداشت اول شهریور ماه روز پزشک گفت: انقلاب اسلامی موتور پیشران کشور در عرصه‌های علم و ایجاد زیرساخت‌های حیاتی ده‌ها طرح بزرگ را پیشرو دارد و آنها را به سرانجام رسانده است.

امام جمعه موقت گناوه یادآور شد: طرح‌هایی از قبیل سلول‌های بنیادی، درخشش در رشته‌های مهم و حساس پزشکی، مرجعیت پزشکی در منطقه پیشرفت‌هایی است که محصول روحیه‌، حضور و احساس جمعی که انقلاب برای جامعه به ارمغان آورده است.

وی گفت: علیرغم همه پیشرفت‌های پزشکی و دغدغه‌هایی که مسئولان شهرستان گناوه دارند اما این شهرستان که یک شهرستان گردشگری است از کمبودهای زیادی در عرصه پزشکی رنج می‌برد.

امام جمعه موقت گناوه اضافه کرد: مردم از دولتمردان انقلابی در سطح استانی و ملی انتظار دارند که نگاه ویژه ای در زمینه درمانی و پزشکی به این شهرستان شود، برازنده نیست شهری با این حجم بالای معادلات تجاری برخی از اقلام اولیه پزشکی را دارا نباشد.

وی گفت: چند روز پیش با حضور معاون وزیر بهداشت در شهرستان کمبودها و نواقص را توسط فرماندار محترم و مسئولان پزشکی شهرستان به اطلاع ایشان رسید که می‌طلبد نگاه ویژه ای در این زمینه به شهرستان انجام شود.

وی با اشاره به ۲ شهریور و آغاز هفته دولت با گرامی گفت: آمار زیاد راهسازی، ساخت مسکن، مراکز صنعتی، اصلاح امور کشاورزی، رساندن آب، برق و مراکز دانشگاهی و درمانی، سد و نیروگاه به دورترین نقاط کشور افتخار آفرین است که این بعد از انقلاب رخ داده است

وی گفت: پیشرفت‌ها زیاد بوده است اما دشمن با دشمنی خود در حال پمپاژ ضعف و ناامیدی در میان مردم است اما مسئولان و دلسوزان نظام باید این مجموعه خدمات بعد از انقلاب را انعکاس دهند.

امام جمعه موقت گناوه گفت: بخش‌های مهم دیگری نیز قطعاً بر زمین مانده که بی شک یک مجموعه جوان، دانا، مؤمن، انقلابی، مسلط بر دانسته‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی در درون دولت می‌تواند به این مقاصد برسد و این دوران جدید پیشرو باید میدان فعالیت چنین مجموعه‌ای باشد.

کد خبر 5566296

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری گناوه خطبه های نماز جمعه انقلاب اسلامی ایران بوشهر ویروس کرونا اربعین حسینی گرگان کرمانشاه هفته دولت آزادگان جنگ تحمیلی روز خبرنگار اربعین 1401 اردبیل آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا سانحه تصادف امام جمعه موقت گناوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۲۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟

اردیبهشت سال جاری بود که رئیس سازمان سنجش در گفت و گویی خبری، در مورد افزایش ظرفیت پزشکی اظهار داشت: «ما دو سال متوالی با هماهنگی کاملی که با وزارت بهداشت داشتیم قانون را اجرا کردیم؛ یعنی سال نخست ۲۰ درصد و سال دوم ۲۰ درصد. امسال سال سوم است. طبعاً تا نیمه دوم مرداد که دفترچه انتخاب رشته آماده شود، وقت هست».

وی در پاسخ به اینکه آیا امسال نیز ٢٠ درصد ظرفیت ورود به پزشکی افزایش خواهد یافت؟، افزود:« طبق قانون باید محقق شود؛ مگر اینکه قانون عوض شود، قانون هم که فعلاً عوض نشده، پس ان‌شاالله محقق خواهد شد».

اظهارات رئیس سازمان سنجش در شرایطی صورت گرفته که در هفته‌ گذشته مرحله‌ اول کنکور ۱۴۰۳ برگزار شده است. داوطلبان در حالی به استقبال مرحله‌ دوم کنکور می‌روند که هنوز تکلیف یکی از مهم‌ترین رشته‌های دانشگاهی مشخص نشده است. حال آن‌که اظهاراتی از این دست، جز افزایش سردرگمی، نتیجه دیگری در پی ندارد.

قانون‌گذاران مشغول کارند

بهمن سال ۱۴۰۰ بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای جبران کمبود پزشک در کشور، قانون افزایش ظرفیت پزشکی را تصویب کرد. بر اساس این قانون باید طی چهار سال ظرفیت پذیرش پزشکی در کشور، دوبرابر شود.

قانونی که از اواسط دهه‌ ۹۰ در کشور مطرح و مورد بررسی موافقان و مخالفان زیادی قرار گرفته بود. با روی کار آمدن خسروپناه، دبیر جدید شورا، زمزمه‌هایی در مورد اجرا نشدن قانون بوجود آمد.

وی در روزهای گذشته نیز بار دیگر به این موضوع پرداخته و افزود:«مقرر شده بود که سازمان برنامه و بودجه، زیرساخت‌ها را فراهم کند اما به دلایلی انجام نشد. بزودی گزارش اجرای دوساله‌ این قانون را در جلسه علنی شورا مورد بررسی قرار خواهیم داد و در مورد تداوم اجرای آن تصمیم خواهیم گرفت.»

پیش از این نیز خسروپناه به عنوان نخستین مهمان شورای‌عالی نظام پزشکی در جمع پزشکان حاضر و از دغدغه‌های صنفی آنان مطلع شده بود. در این جلسه سازمان نظام پزشکی با اهدای تندیس ابوعلی سینا از  دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تجلیل کرد.

از سوی دیگر وزارت بهداشت نیز تمایل خاصی به اجرای این قانون نشان نداده است. در سال گذشته عین اللهی، وزیر بهداشت، از تلاش برای تعلیق قانون مصوب شورای عالی به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های لازم خبر داده بود. حال در آستانه تعیین ظرفیت پذیرش پزشکی در سال تحصیلی جدید، مشخص نیست که چه تصمیمی در این باره گرفته شده است. چرا که در چند هفته‌ اخیر وزارت بهداشت، هیچ اظهار نظری در این‌باره نداشته است. تنها پاسخ وزیر بهداشت به پیگیری‌ها نیز این بوده که باید منتظر تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی ماند.

جدی نبودن وزارت بهداشت در عمل به مصوبه افزایش ظرفیت، سبب شده که زمینه برای فعالیت بیش از پیش نهادهای صنفی نیز فراهم شود. این نهادها نیز بواسطه جایگاهی که دارند بطور مداوم از لزوم توقف قانون افزایش ظرفیت پزشکی سخن به میان می‌آورند.

این اظهارات موجب شده که شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در فاصله‌ کوتاهی که تا اعلام نتایج کنکور باقی مانده دست به تغییر قانون بزند. اقدامی که نه تنها سبب سردرگمی داوطلبان و خانواده‌هایشان می‌شود، بلکه امکان تصمیم‌گیری درست را از شورا می‌گیرد. این در حالی است که تربیت پزشک تاثیر مستقیمی در سلامت جامعه داشته و بسرعت خود را نشان خواهد داد. در صورت هرگونه کم‌توجهی یا اشتباه در قانون‌گذاری، ممکن است نظام سلامت را با چالش‌هایی روبرو کند که به آسانی قابل حل نباشد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • ️پیکر شهید «غلامی» در گلزار شهدای گناوه آرام گرفت
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • خبرنگار پیشکسوت محلات در حادثه رانندگی جان باخت
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند