Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، گفت: انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان تنها تا شعاع ۱۰۰ کیلومتری صرفه اقتصادی دارد و بیش از آن نه از جنبه صنعتی و نه از جنبه های دیگر مقرون به صرفه نیست.

حجت الاسلام حسین میرزایی در گفت وگو با ایسنا، درباره راهکارهای مدیریت منابع آبی در بحران خشکسالی بیان کرد: یکی از پروژه هایی که این روزها برای دسترسی به منابع آب پایدار مطرح می شود، انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان است اما این انتقال تا شعاع حدود ۱۰۰ کیلومتری سواحل منطقی و معقول است اما انتقال آن به عمق سرزمین نه صرفه اقتصادی دارد و نه از جهت امنیتی و هزینه های آن قابل توجیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با تاکید بر اینکه  انتقال آب از دریاهای جنوب به فلات مرکزی صرفه اقتصادی ندارد، اظهار کرد: قیمت تمام شده انتقال این آب به عمق ۱۰۰۰ کیلومتری کشور بسیار گران است و قطعا مشتری خاصی ندارد. نه از جنبه صنعتی و نه از جنبه کشاورزی قابل توجیه نیست. فلذا سرمایه گذاری در این حوزه صرفه اقتصادی چندانی ندارد. از سوی دیگر ما هر ساله با بارندگی های موسمی روبرو هستیم که متاسفانه به  جای مدیریت صحیح و مهار این آبها، تبدیل به سیل شده و به خانه و زندگی مردم آسیب وارد می کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: لازم است در وهله اول با مدیریت، برنامه ریزی دقیقی برای مهار آب های سطحی داشته باشیم. از سوی دیگر می توان با استفاده از آب شیرین کن ها از آب دریا برای تامین آب مناطق مجاور استفاده کرد و باید سواحل دریای خلیج فارس و دریای عمان از این ظرفیت به بهترین نحو بهره مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان انتقال آب خزر به فلات مرکزی مجلس یازدهم استانی سیاسی بحران کم آبی صرفه اقتصادی انتقال آب نه از جنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۴۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود

قائم مقام اسبق وزارت صمت با اعلام اینکه تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود، گفت: عملکرد یکساله مدیریت جدید بانک مرکزی قابل تحسین است. - اخبار اقتصادی -

محمد صادق مفتح، قائم مقام اسبق وزارت صمت در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، گفت: در زمان بحران های سیاسی، کاهش نرخ ارز اقدام بسیار بزرگی محسوب می‌شود، چرا که بسیاری ازجمله عوامل دشمن، کانال‌های دلالی تلگرامی و برخی افراد و رسانه‌ها، پیش بینی می‌کردند که در شرایط ملتهب کشور، هیجانات و انتظارات تورمی افزایش می‌یابد و نرخ ارز تا 100 و حتی 120 هزار تومان جهش می‌کند، اما خلاف این موضوع رخ داد و نرخ ارز کاهشی شد و اکنون تا کانال 60 هزار تومان ریزش کرده است.

مفتح تصریح کرد: این موضوع حاکی از آن است که دولت و بانک مرکزی در مهار بازار ارز عملکرد موفقی داشته‌اند و این اتفاق شاید برای اولین بار است که با این همه اتفاقات سیاسی و امنیتی منطقه، در اقتصاد ایران روی داده است.

وی اضافه کرد: عملکرد یک ساله مدیریت جدید بانک مرکزی قابل تحسین است و اقدامات ایشان برای مدیریت بازار ارز و کنترل انتظارت تورمی در سطح جامعه به خوبی جواب داده است. 

قائم مقام اسبق وزارت صمت اظهار کرد: تمام واقعیت‌های اقتصادی حاکی از این است که کشور توانسته بحران‌ها را مدیریت کند و  پیش بینی بنده این است که کاهش نرخ ارز تداوم خواهد داشت و با افت نرخ ارزقیمت طلای داخلی نیز نزولی خواهد شد. 

این تحلیلگر اقتصادی عنوان کرد: مهمترین عاملی که موجب کاهش نرخ ارز و تورم در کشور شده، این است که بانک مرکزی و دولت توانسته‌اند بازارها را در شرایط بحرانی مدیریت کنند؛ به طوری که در 5 سال گذشته برای اولین بار است که دولت در موضع ابتکار عمل قرار گرفته است.

مفتح در پایان تاکید کرد: همچنین بانک مرکزی موفق شد نرخ رشد نقدینگی و نرخ رشد پایه پولی را کاهش دهد که این موضوع نیز به کاهش نرخ ارز کمک کرده است. علاوه بر این افزایش میزان فروش نفت و قیمت آن، درآمدهای ارزی را تقویت کرده است که به مدیریت بهتر بازار ارز کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی»
  • سختی کار نفتی‌ها
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • بارش باران در ۱۸ استان کشور/ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود