Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دستور کار جلسات کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی در هفته جاری به شرح زیر است:

امور داخلی کشور و شوراهای مجلس:

-شنبه ۲۹ مرداد:

بررسی طرح و لوایح ارجاعی به کارگروه‌های تخصص با حضور کارشناس مرکز پژوهش‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی ربط

-یکشنبه ۳۰ مرداد:

بررسی طرح یک فوریت اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور کارشناس مرکز پژوهش‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی ربط

بررسی گزارش هیئت تحقیق و تفحص از عملکرد استانداری کرمانشاه با حضور اعضای هیئت و مقامات مسئول

-دوشنبه ۳۱ مرداد:

بررسی طرح و لوایح ارجاعی به کارگروه‌های تخصص با حضور کارشناس مرکز پژوهش‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

-سه شنبه اول شهریور:

بررسی طرح یک فوریت اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور کارشناس مرکز پژوهش‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

-چهارشنبه ۲ شهریور:

نشست اعضای هیئت رئیسه کمیسیون و رؤسای کمیته‌های تخصصی

بررسی طرح و لوایح ارجاعی به کارگروه‌های تخصص با حضور کارشناس مرکز پژوهش‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست

-یکشنبه ۳۰ مرداد:

بررسی تحقیق و تفحص از ستاد احیای دریاچه ارومیه

نشست مشترک با رئیس و معاونین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

نشست مشترک با رئیس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص برنامه هفتم توسعه کشور و عملی ساختن فرآیند اجرای طرح امنیت غذایی کشور

-دوشنبه ۳۱ مرداد:

برگزاری نشست با نماینده رئیس جمهور در امور آب، وزرای امور خارجه و نیرو، رئیس قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و مرکز پژوهش‌ها در خصوص بررسی موضوع آب هیرمند

برگزاری نشست با حضور استاندار و معاونین استان گلستان در خصوص پیگیری مصوبات سفر اعضای کمیسیون به این استان

-سه‌شنبه ۱ شهریور:

بررسی مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی و برگزاری نشست مشترک با حضور وزیر و معاونین وزارت جهاد کشاورزی

کمیسیون انرژی

-یکشنبه ۳۰ مرداد:

بررسی نظرات اعضا درباره برنامه هفتم توسعه در بخش انرژی کشور جهت جمع‌بندی و پیشنهاد به دولت برای لحاظ کردن در لایحه برنامه

برگزاری انتخابات هیئت تحقیق و تفحص از «عملکرد وزارت نفت در دولت گذشته» در کمیته نفت و فرآورده‌های نفتی کمیسیون

-دوشنبه ۳۱ مرداد:

بررسی گزارش کمیته گاز و پتروشیمی کمیسیون انرژی درباره آخرین وضعیت و موانع و مشکلات گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان

بررسی طرح توسعه و مانع‌زدایی از صنعت برق کشور (اعاده شده از شورای نگهبان) در کمیته نیرو

سه شنبه ۱ شهریور:

بررسی سوال هادی بیگی‌نژاد نماینده ملایر از وزیر آموزش و پرورش

ارائه گزارش تفریغ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ در بخش نفت و گاز توسط دیوان محاسبات کشور

کمیسیون آئین‌نامه داخلی:

-سه شنبه و چهارشنبه، ۱ و ۲ شهریور ماه

ادامه رسیدگی به گزارش کارگروه کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس مصرح در ماده ۱۴۲ قانون آئین‌نامه داخلی در مورد طرح‌های اصلاح مواد ۲۸، ۲۹، ۳۱ و ۳۲ قانون آئین‌نامه داخلی در خصوص بررسی اعتبارنامه‌های نمایندگان

کد خبر 5567488 زينب رجائی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون کشاورزی برنامه هفتم توسعه کشور هادی بیگی نژاد کمیسیون انرژی دستور کار کمیسیون های تخصصی ستاد احیای دریاچه ارومیه مجلس شورای اسلامی حسین امیرعبداللهیان جمهوری اسلامی ایران ناصر کنعانی دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی برجام هیئت دولت صحن مجلس ایالات متحده امریکا ایران مجمع تشخیص مصلحت نظام محمد باقر قالیباف محمد مخبر تحقیق و تفحص بررسی طرح سه شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۶۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در ابوظبی درباره پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

وی گفت: پس از حدود ۱۰ سال، نشست کمیسیون مشترک همکاری بین ۲ کشور برگزار شد و در ابتدای آن ۲ سند در جهت رسمیت بخشی به خود کمیسیون به امضا رسید.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات با بیان اینکه در مجموع ۲۲ سند از گذشته و در پی نشست‌های مقدماتی آماده شده که بین طرفین به امضا برسد، گفت: در این نشست در بخش‌های مختلف گردشگری، تسهیل تردد تجاری، نقش هر کشور در کریدور شمال- جنوب، توسعه فعالیت‌های بندری و افزایش تعداد پروازها بحث و گفت و گو شد.

بذرپاش ادامه‌داد: توسعه فعالیت‌های بندری و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اماراتی در بنادر ایران یکی دیگر از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود. موضوع دیگر تسهیل فرآیندهای بانکی بود که یکی از مهمترین پیش‌نیازهای تجارت و خواسته تجار ایرانی از امارات است که تبادلات مالی بانکی تسهیل شود و قول‌های خوبی در این زمینه داده شد که امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌های خوبی را شاهد باشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه در سال گذشته تجارت بین ۲ کشور ۲۷ میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری ما امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالاهای ما دارد و به همین دلیل فراهم کردن زیرساخت‌های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

وی افزود: یکی دیگر از زمینه‌های همکاری بین ۲ کشور موضوع گردشگری است و هر ۲ کشور زیرساخت‌های مطلوبی را برای توسعه گردشگری ایجاد کرده‌اند.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق‌های بازرگانی ۲ کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت ۲ طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین طرفین بود.

بذرپاش اضافه‌کرد: در مجموع با همه فشارهایی که آمریکا ایجاد کرده که کشورهای منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهند، مانعی برای توسعه همکاری‌ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت‌های ۲ کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین درباره توسعه بخش ترانزیت بین ۲ کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه «ایران راه» که این روزها در دستور کار دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی اظهار داشت: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه انجام و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه در ابوظبی برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بعد از ۱۰ سال گفت: امیدواریم که این نشست سرآغازی بر رشد روابط اقتصادی دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه است، گفت: کشور امارات در این سیاست نقش ویژه و برجسته‌ای دارد.

بذرپاش در ادامه با اشاره به حجم مبادلات تجاری بیش از ۲۷ میلیارد دلاری ایران و امارات، توضیح داد: این که امارات در رتبه دوم شرکای تجاری ایران قرار دارد، امارات را به یک شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: از این رو ایران به‌رغم سنگ‌اندازی‌های بدخواهان، هیچ محدودیتی را برای گسترش روابط دو کشور و توسعه تجارت مشترک قائل نیست.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال - جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می‌توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

بذرپاش ادامه داد: دسترسی به بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه از طریق ایران و بالعکس دسترسی به بازارهای جنوب می‌تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه روابط ترانزیتی بین دو کشور ایجاد کند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، موضوع بعدی توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان در فناوری‌های نو و به‌ویژه در زمینه هوش مصنوعی است که می‌تواند زمینه‌ای مهم برای همکاری بین دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت تسهیل فرایندهای حمل‌ونقل بین دو کشور گفت: زیرساخت‌های فرایند تجارت مانند حمل‌ونقل و تشریفات گمرکی موضوعی است که تجار را درگیر کرده و به‌رغم اقدامات قابل توجهی که صورت گرفته و تجارت بین دو کشور را به ۲۷ میلیارد دلار رسانده، ضرورت اتخاذ تصمیماتی شجاعانه و سازنده در این زمینه احساس می‌شود.

بذرپاش ادامه داد: در حال حاضر حمل کالا بر اساس رویه کنوانسیون تیر از مبدا امارات متحده عربی به مقصد ترکیه از طریق بندر شهید باهنر و گمرک خروجی بازرگان با هدف اجرایی سازی این کنوانسیون از طریق گمرکات دریایی و توسعه ترانزیت دو کشور در جریان است.

وی با اشاره به ضرورت رفع محدودیت‌های ایجاد شده در بازرسی‌ها و ترخیص کالاها، به ویژه کالاهای فاسدشدنی و قرنطینه‌ای و تسهیل تشریفات اداری و بندری و لجستیکی در بنادر، گفت: باید در راستای کاهش این تشریفات غیرضروری که باعث افزایش صادرات بین دو کشور و کاهش هزینه‌های این امر می‌شود، گام برداشت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه فعالیت‌های هوایی و شرکت‌های هواپیمایی پرواز حدود ۳۲۰ پرواز در هفته، گواه حجم فعالیت‌های اقتصادی و گردشگری بین دو کشور است و امیدواریم در حوزه فعالیت‌های بندری و جاده‌ای نیز هر چه سریع‌تر به افق‌های تعریف شده دسترسی پیدا کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات تاکید کرد: موضوع رفع مشکلات بانکی از جمله افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی و تجار ایرانی و تسهیل خدمات بانکی نیز که بر سر راه فعالین تجاری و اقتصادی دو کشور قرار دارد، باید یکی از زمینه‌های مورد بحث طرفین باشد.

وی گفت: در نشست‌های کارشناسی و مقدماتی نیز هیئت ایرانی و اماراتی توافقات خوبی بین طرف‌ها و شرکت‌ها و بخش‌های دولتی ایجاد شده است.

بذرپاش همچنین در خاتمه با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های بخش انرژی بین دو کشور گفت: پیش‌تر نیز همکاری‌ها در زمینه انرژی مورد تاکید قرار داشت و در این اجلاس نیز به عنوان یکی از اهداف مهم تعیین شده که نیازمند تصمیماتی جدی در این بخش است.

کد خبر 6094283

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها