Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سیدحسن طاووسی دانشیار جراحی سوختگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه امکان استفاده از پوست بیماران فوت شده تا ۲۴ ساعت پس از مرگ وجود دارد، گفت: در حال حاضر عمده پوست پیوند شده از اهدا کنندگان مرگ مغزی اخذ می‌شود، اما به علت تعداد کم بیماران مرگ مغزی، این میزان پوست پاسخگوی بیماران دچار سوختگی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: پوست برداشته شده از اهدا کننده فوت شده، بین هشت تا ۱۶ هزارم اینچ قطر دارد و بسیار نازک است و برداشتن آن در ظاهر فرد خللی وارد نمی‌کند از همین رو خانواده‌های متوفی مرگ مغزی نگران از دست رفتن زیبایی عزیز خود نباشند، زیرا کرامت متوفی حفظ شده و در عین حال به بیماران سوختگی کمک شایان توجهی می‌شود.

دانشیار جراحی سوختگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  با اشاره به اینکه در بانک پوست، پوست‌های اهدایی برای معالجه بیماران دچار سوختگی نیازمند پیوند پوست نگهداری می‌شود، ادامه داد: نخستین مورد پیوند پوست در مشهد سال ۱۳۸۶ انجام شد.

طاووسی بیان کرد: پیوند پوست از جمله عمل‌های جراحی در بخش پیوند اعضای بیمارستان منتصریه از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که در کنار پیوند کلیه، قرنیه، قلب، کبد و مغز استخوان برای بیماران انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیوند پوست بیماران مرگ مغزی جراحی سوختگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۷۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو بیمار مرگ مغزی همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)

 پانته آ رمضان‌نژاد اظهار داشت: سید کریم هاشمی مطلق ۴۲ ساله اهل و ساکن باباحیدر از توابع شهرستان فارسان بر اثر عارضه مغزی در بیمارستان سیدالشهدا (ع) فارسان بستری بود.

وی افزود: پس از انتقال بیمار به مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی و تایید مرگ مغزی وی از سوی پزشکان، خانواده فهیم و نوع دوست بیمار رضایت به اهدای عضو دادند.

وی اضافه کرد: صبح امروز شنبه ۱۵ اریبهشت ماه ۱۴۰۳ همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) عمل جداسازی کلیه‌ها و کبد این بیمار جهت اهدا به بیماران نیازمند عضو انجام شد.

بیشتر بخوانید

اولین اهدای عضو چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۳ همزمان با شب قدر رقم خورد

وی در پایان از خانواده‌های ایثارگر اهدا کننده عضو بیماران مرگ مغزی تقدیر و برای این عزیزان از درگاه خداوند صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت نمود.

گفتنی است: به منظور ترویج فرهنگ خداپسندانه اهدای عضو، علاقمندان می‌توانند از طریق وبگاه skums.ac.ir نسبت به تکمیل "فرم عضویت در خانواده بزرگ اهداکنندگان عضو" اقدام نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار