Web Analytics Made Easy - Statcounter

به بهانه برگزاری نمایشگاه صنعت ساختمان در تهران، و در حاشیه این نمایشگاه گفتگویی صمیمانه با مدیرعامل گروه صنعتی ایزی پایپ داشته‌ایم که دعوت می‌کنیم در ادامه با ما همراه باشید.

جناب نجاری در ابتدا خودتان را معرفی بفرمایید

مهدی نجاری مدیرعامل گروه صنعتی ایزی پایپ هستم؛ حدود ۱۵ سال است که تولیدکننده‌ی لوازم بهداشتی ساختمان و شیرآلات بهداشتی در قالب برند شیرآلات کسری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال ۹۰ برند ایزی پایپ را برای تولید لوله‌های ۵ لایه و اتصالات مربوطه راه اندازی کردیم. ابتدا با واردات و از سال 92 مسیر خود را با تولید ادامه دادیم. از سال ۹9 گروه صنعتی ایزی پایپ شکل گرفت و برند های لوله ایزی پایپ و شیرآلات کسری بعنوان زیرمجموعه، فعالیت خود را ادامه دادند. بعد از تاسیس گروه صنعتی فعالیت‌های برندها تشدید شده و افزایش تولید و فروش بسیاری در مجموعه دو برند به یاری خدا اتفاق افتاد. ضمنا برنامه‌های گسترده‌ای برای افزایش سهم بازار شیرآلات بهداشتی و لوله و اتصالات ساختمانی تا پایان سال و سال‌های آینده داریم.

در نمایشگاه امسال صنعت ساختمان که استقبال گسترده‌ای از آن شد ایزی پایپ حضور فعالانه‌ای داشت. سوال بعدی ما در خصوص اهداف گروه صنعتی ایزی پایپ از حضور در نمایشگاه است. آیا به این اهداف دست یافته‌اید؟

همانطور که پیش‌بینی کرده بودیم نمایشگاه امسال بسیار عالی بود. با توجه به اینکه ما دو سال گذشته را به خاطر مسائل کرونا از دست دادیم و همه نمایشگاه ها و تجمعات لغو شده بود انتظار می‌رفت نمایشگاه امسال بسیار عالی باشد و مورد استقبال زیادی قرار بگیرد که همینطور هم بود. هدف ایزی پایپ مانند همه شرکت‌هایی که در نمایشگاه حضور پیدا می‌کنند ارائه و معرفی محصولات جدید بوده است و نیز یکی از اهداف بزرگ ما در این نمایشگاه معرفی مجدد و پر قدرت گروه صنعتی ایزی پایپ و اعلام اینکه برندهای کسری و ایزی پایپ در قالب برند گروه صنعتی به فعالیت می‌پردازند بوده است. به لطف خدا ما در این نمایشگاه به تمام خواسته‌های برنامه‌ریزی شده‌ی خودمان رسیدیم.

در مورد آمارهای کمی حضور در نمایشگاه بفرمایید

ما میانگین به صورت روزانه در نمایشگاه پذیرای ۱۲۰۰ نفر مراجعه کننده در غرفه گروه صنعتی بودیم یعنی در مجموع ۴ روز حدود 6 هزار نفر از غرفه گروه صنعتی ایزی پایپ دیدن کردند. روزانه حدود ۱۰ الی ۱۵ جلسه کاری مهم در محل غرفه برگزار گردید که باعث تقویت روابط گروه و مشتریان بالقوه و بالفعل مجموعه گردید. در مجموع طی جلسه‌ای که صبح روز بعد از پایان نمایشگاه به صورت داخلی با مدیران گروه صنعتی داشتیم حضور در نمایشگاه بسیار رضایت بخش ارزیابی شد.

دست آوردها و افتخارات گروه صنعتی ایزی پایپ در سال جاری چه مواردی بوده‌اند که می‌خواهید به آنها اشاره کنید؟

امسال کارخانه‌ی جدید گروه صنعتی ایزی پایپ افتتاح شد. کارخانه‌ای که زمین آن دو سال پیش خریداری شده بود و در طول این دو سال عملیات عمرانی برای ساخت و راه اندازی کارخانه انجام شد که به لطف خدا امسال و در تیر ماه فاز اول آن را به بهره‌برداری رساندیم. این کارخانه در شرکت صنعتی شمس آباد قرار دارد. در این فاز بخش عمده ای از ماشین آلات کارخانه نصب و راه اندازی شدند و از نیمه دوم تیر ماه ۱۴۰۱ با ظرفیت کامل مشغول به تولید هستند.

در فاز اول تا پایان سال جاری تعداد کارکنان گروه صنعتی ایزی پایپ از ۳۰۰ نفر فعلی به ۶۰۰ نفر ارتقا می‌یابند.

در مورد صنعت ساختمان و چشم انداز این صنعت، حجم بازار و جایگاه گروه صنعتی ایزی پایپ در این صنعت چه دیدگاه و برنامه‌هایی دارید؟

چشم انداز و پلنی که ما برای گروه صنعتی ایزی پایپ در ادامه فعالیت داریم بسیار گسترده است و به یاری خدا برنامه‌های بسیار زیادی برای ارتقای تولید،‌ افزایش سهم بازار و گسترش چشم گیری در اشتغال و صادرات خواهیم داشت. فقط در حوزه اشتغال و کارآفرینی اگر به لطف خدا به برنامه‌های مدون خود برسیم در افق چشم اندازه ۵ ساله به 5 هزار نفر نیروی انسانی شاغل و بیمه شده در گروه صنعتی ایزی پایپ خواهیم رسید. برنامه‌های توسعه بسیار زیادی داریم که به کمک خداوند متعال سبد محصولات مان بسیار گسترده‌تر خواهد شد. از نظر کیفیت و کمیت به یاری خدا متحول خواهیم شد و حجم تولید را تا پایان سال ۸۰ درصد افزایش خواهیم داد.

در مورد صادرات و بازارهای صادراتی دیدگاه‌تان چیست؟

در زمینه صادرات در سال‌های اخیر کارهایی انجام شده و با وجود محدودیت‌های موجود حجم مشخصی صادرات داشته ایم. از امسال نیز برنامه‌های جامع تری برای گسترش صادرات داریم. به یاری خدا برنامه‌هایی برای شرکت در نمایشگاه‌های خارجی و توسعه بازارهای صادراتی هم در زمینه شیرآلات بهداشتی هم در زمینه لوله و اتصالات مربوطه داریم که موجب گسترش فروش ارزی مجموعه گروه صنعتی ایزی پایپ خواهد شد. تا امروز مقصد صادراتی ما کشورهایی مثل عراق و افغانستان و آسیای میانه بوده است ولی دید ما به یاری خدا فراتر از این بوده و نیم نگاهی به بازارهای افریقا و انشالله حتی برای صادرات به اروپا برنامه‌هایی در آینده نزدیک داریم.

با توجه به اینکه صحبت از صادرات شد در مورد موضوع تحریم‌ها و محدودیت‌های قانونی و موانع کار نکاتی هست که بخواهید با مسئولین امر در میان بگذارید؟

متاسفانه ضوابط دست و پا گیر بی‌داد می‌کند. چه برای مسائل داخلی چه برای موضوع صادرات. امیدوارم مسئولین به این موضوع توجه ویژه تری بکنند. من بارها گفته‌ام ما حمایت نمیخواهیم، فقط همین که چوب لای چرخ ما گذاشته نشود کافیست. این ضوابط دست و پا گیر باید در وهله اول برداشته شود. اگر حمایت کنند فبها المراد. اما حتی اگر حمایت نمی‌کنند این موانع و ضوابط دست و پا گیر را بردارند تا تولیدکننده بتواند تمام انرژی و فکرش را در زمینه کار و افزایش تولید معطوف نماید. این ضوابط دست و پا گیر فقط اتلاف کننده‌ی پول و انرژی و زمان است که اگر بتوانند آن را تا حدیدسر و سامان بدهند بزرگترین لطف را در حق ما تولیدکنندگان کرده‌اند.

تماشاخانه از ورود فاضلاب تا ریختن نخاله و گرفتن ماهی با برق؛ بلایی نیست که در اهواز سر کارون نیاورده باشند و باز هم دست بردار نیستند (فیلم) ببینید| محبوبیت طب سوزنی روی حیوانات در چین/ حیوانات واکنشی نشان نمی‌دهند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ضوابط دست و پا گیر ایزی پایپ یاری خدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۸۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد

آفتاب‌‌نیوز :

 تورم تولیدکننده، شاخصی است که این افزایش هزینه تولید را برای گروه متنوعی از کالا‌ها در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی نشان می‌دهد. براساس آمار منتشر شده توسط مرکز آمار ایران، تورم ماهانه تولید محصولات گاوداری‌های صنعتی در بهمن ماه، ۰.۱ واحد درصد کمتر شده است. البته این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت آن‌ها نیست. بلکه نشان می‌دهد از سرعت رشد قیمت‌ها کاسته شده است. البته نرخ سالانه و نقطه‌ای این شاخص رو به افزایش رفته و از مرز ۴۹ درصدی عبور کرده است.

شواهد نشان می‌دهد که «گوساله نر زیر چهارماه» و «گاو تلیسه غیرباردار» و «گاو نر داشتی» بیشترین مقدار تورم تولیدکننده اسفند ۱۴۰۲ را از آن خود کرده اند. در مقابل «شیر» کمترین افزایش هزینه تولید را در این بازه زمانی متحمل شده است. در ادامه به بررسی تورم ماهانه، نقطه‌ای و سالانه تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

سیگنال افزایش قیمت گوشت و مواد لبنی در اسفند ۱۴۰۲

گوشت و لبنیات، یکی از محصولات اساسی تامین کننده پروتئین و مواد مغذی بوده و در سبد مصرفی خانوار نقش اساسی ایفا می‌کند. «گاوداری‌ها» یکی از اصلی‌ترین کانال‌های تامین گوشت و لبنیات مورد استفاده کشور هستند. شواهد نشان می‌دهد که افزایش هزینه تمام شده گاوداری‌های صنعتی می‌تواند منجر به افزایش قیمت بازاری این محصولات شود.

به عبارت دیگر اگر گاوداری‌ها مواد اولیه خود را به قیمت بیشتری تهیه کنند، خریدار نیز محصولات و مواد لبنی را به قیمت بالاتری از بازار تهیه خواهد کرد؛ بنابراین بررسی تورم تولید کننده گاوداری‌های صنعتی کشور دارای اهمیت بوده و سیگنالی در راستای قیمت مصرف کننده مواد لبنی و گوشتی محسوب می‌شود.

آخرین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار حاکی از آن است که تورم ماهانه گوشت در اسفند ۱۴۰۲ کاهش یافته است. در مقابل تورم سالانه و نقطه به نقطه این محصولات بیشتر شده و از مرز ۴۹ درصد عبور کرده است. در ادامه به بررسی تورم تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

کاهش تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی

«تورم تولیدکننده»، یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی است که نشان می‌دهد میزان قیمت یک سبد متنوع از یک محصول در یک بازه زمانی مشخص در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی چگونه تغییر کرده است. از این شاخص به عنوان «تورم پیشران» نیز یاد می‌شود. چرا که افزایش هزینه تولید یک محصول می‌تواند منجر به افزایش قیمت عرضه آن به بازار توسط واسطه گران شود.

جدیدترین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲، تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی ۰.۱ واحد درصد کمتر شده و به ۱.۲ واحد درصد رسیده است. باید توجه داشت که این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت محصولات لبنی و گوشتی وابسته به گاوداری‌ها نبوده است. بلکه نشان می‌دهد سرعت رشد قیمت کمتر شده و هزینه تولید محصولات مذکور در اسفند نسبت به بهمن، ۱.۲ درصد افزایش یافته است.

محصولات گاوداری‌های صنعتی از ۸ گروه تشکیل شده است. این گروه‌ها شامل؛ «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو نر داشتی» گوساله پرواری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله نر زیر ۴ ماه»، «شیر» و «کود» است.

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم ماهانه اسفندماه ۱۴۰۲ در «گاو تلیسه غیرباردار» بیشترین میزان خود را به ثبت رسانده است. به بیان دقیق‌تر هزینه تولید گاو تلیسه غیرباردار در اسفندماه ۵.۵ درصد بیشتر از قیمت آن در بهمن ماه بوده است. این رقم در مقایسه با ماه گذشته افزایش ۳.۱ واحد درصدی داشته است.

تولید «شیر» نیز در این ماه کمترین تورم ماهانه پیشران را تجربه کرده و در سطح ۰.۲ درصدی قرار گرفته است. این رقم نسبت به بهمن ماه کاهش ۰.۱ واحد درصدی را به ثبت رسانده است.

افزایش هزینه تولید محصولات گاوی نسبت به اسفند سال قبل

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم نقطه به نقطه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ نسبت به بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و در سطح ۴۹.۴ درصدی قرار گرفته است. این نرخ نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲ هزینه تولید گوشت و مواد لبنی، ۴۹.۴ درصد بیشتر از این نرخ در فصل مشابه در سال ۱۴۰۱ بوده است.

از میان ۸ گروه تشکیل دهنده محصولات گاوداری‌های صنعتی، «گاوتلیسه غیرباردار» و «گوساله نر زیر چهارماه»، تورم نقطه‌ای بالغ بر ۱۲۰ درصدی را تجربه کرده اند. این دو گروه، نهاده اصلی تولید گوشت گاو محسوب می‌شود. بدین ترتیب می‌توان گفت با توجه به افزایش قیمت نهاده‌ها، احتمال افزایش قیمت گوشت گاو در ماه‌های آتی دور از انتظار نخواهد بود.

این نرخ در سایر گروه‌ها کمتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسیده و محصولات «شیری» با ثبت تورم ۲۳.۳ درصدی در اسفند، کمترین مقدار این نرخ را از آن خود کرده است.

تورم سالانه ۶ گروه از محصولات گاوداری‌ها از ۱۰۰ درصد عبور کرد

تورم سالانه تولیدکننده محصولات گاوی نشان می‌دهد، میانگین هزینه تولید ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین مقدار در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۱ چگونه تغییر کرده است. شواهد حاکی از آن است تورم سالانه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند امسال ۵۱.۵ درصد بوده است.

«گوساله نر زیر ۴ ماه» با ثبت تورم ۱۴۲.۴ درصدی بیشترین مقدار این نرخ را داشته است. «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله پرواری» و «گاو نر داشتی»، ۶ دسته از محصولات تشکیل دهنده گاوداری‌های صنعتی هستند که میانگین تورم سالانه آن‌ها در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین رقم در بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۱۰۰ درصد بوده است.

افزایش هزینه تولید این محصولات، سیگنالی در راستای افزایش هزینه فروش محصولات لبنی و گوشتی مربوط به گاوداری‌های صنعتی به بازار می‌دهد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • دو نمایشگاه فرهنگی و اجتماعی در ماهشهر افتتاح شد
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران