Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت اتحادیه اروپا برای افغانستان گفت درخواست جامعه جهانی از طالبان برای ایجاد دولت فراگیر به معنی مداخله در امور داخلی افغانستان نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «آرنو پاولز» رئیس هیئت اتحادیه اروپا برای افغانستان در یک گفتگوی تلویزیونی اظهار داشت درخواست جامعه جهانی از دولت موقت طالبان برای ایجاد دولت فراگیر و دادن حق کار و آموزش به زنان به معنی دخالت در مسائل داخلی افغانستان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اظهار اینکه مسئله حق تحصیل دختران از اولویت‌های کاری اتحادیه اروپا است، به «طلوع نیوز» گفت: نخستین موضوع برای اتحادیه اروپا رفتن دختران به مدرسه است، موضوع دوم اجازه دادن زنان به کار و موضوع سوم حقوق بشر، آزادی رسانه‌ها، احترام به حقوق زندگی، اینکه دیگر کشتارهای فراقانونی وجود نداشته باشند و پس از آن ایجاد یک ساختار جامع سیاسی که مربوط به افغان‌ها می‌شود که چگونه آن را ایجاد می‌کنند.

پاولز افزود مقامات دولت موقت طالبان باید کارهایی را در این راستا انجام دهد تا سبب به رسمیت شناختن دولت آنها شود.

وی با رد اظهارات سران طالبان مبنی بر اینکه درخواست‌های بین‌المللی برای ایجاد دولت فراگیر در افغانستان مداخله در امور داخلی این کشور است، گفت: اگر آنها به این موضوع دقیق نگاه کنند، این مداخله نیست. شما نمی‌توانید این گونه گفتگو داشته باشید و به طور مثال به طرف مقابل خود بگویید من به شما می‌گویم که چه بگویید و چه نگویید، این یک گفتگو نیست.

ولایتی در دیدار سفیر چین: تنها راه‌حل افغانستان تشکیل یک حکومت فراگیر استایجاد دولت فراگیر، محور دیدار نماینده سازمان ملل با متنفذین محلی بامیانتاکید نماینده اتحادیه اروپا بر لزوم ایجاد دولت فراگیر در افغانستان

رئیس هیئت اتحادیه اروپا برای افغانستان افزود: گفتگوها بر اساس احترام گذاشتن به همدیگر اجرا می‌شود که در آن دو طرف به همدیگر گوش داده و سپس تصمیم پذیرفتن و نپذیرفتن آن را بگیرند. ما به اظهارات سران طالبان بسیار دقیق گوش می‌کنیم که چه بگویند نه تنها به صحبت‌های شان دقت می‌کنیم، بلکه ما می‌بینیم که آنها چه اقداماتی را انجام می‌دهند و سپس تصمیم می‌گیریم.

وی درباره روند به رسمیت شناختن دولت موقت طالبان گفت: روند به رسمیت شناختن را یک روند طولانی می‌دانم و نه آغاز چیزی. این درست نیست که ما نخست به رسمیت بشناسیم و پس از آن همه چیز خوب شود. خیر، نخست باید همه موارد بهتر شود و پس از آن می‌توانیم درباره به رسمیت شناختن صحبت کنیم.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اخبار افغانستان اتحادیه اروپا اخبار افغانستان برای ایجاد دولت فراگیر رسمیت شناختن اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۰۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد

دولت کانادا با اصلاح قوانین ضد تروریسم خود، در سال جاری میلادی کمک‌های توسعه‌ای به افغانستان را از سرمی‌گیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های کانادایی گزارش دادند اتاوا در نظر دارد در سال جاری کمک‌های توسعه‌ای خود را به افغانستان از سر گیرد.

مجلس عوام و سنای کانادا خرداد سال گذشته اصلاحیه‌ای را برای معافیت سازمان‌های امدادی از قوانین ضد تروریسم این کشور علیه طالبان تصویب کردند؛ بدین ترتیب، گروه‌های امدادی هنگام کمک‌رسانی به افغان‌ها به خاطر پرداخت مالیات به طالبان مجرم شناخته نمی‌شوند.

تغییر این حکم قانونی به سازمان‌های امدادرسانی اجازه می‌دهد که با کسب مجوز برای تعامل با طالبان، از مجازات کیفری مصون باشند.

به گزارش «گلوبال نیوز»، اداره امنیت عمومی کانادا در گزارشی دراین‌باره نوشت: تلاش‌ها برای عملیاتی کردن صدور مجوز ادامه دارد.

در این گزارش آمده است: «اتاوا قصد دارد این روند را تا بهار 2024 راه‌اندازی کند و برای دستیابی به ظرفیت کامل عملیاتی تا اواخر سال 2024 تلاش خواهد کرد».

کانادا: برنامه مشخصی برای کمک به افغانستان نداریم تصویب اصلاحیه قانون ضد تروریسم در کانادا برای کمک به افغانستان کانادا درخواست طالبان برای کنترل سفارت افغانستان در اوتاوا را رد کرد

«هارجیت سینگ ساجان» وزیر توسعه بین‌المللی کانادا پیش از این اعلام کرده بود قوانین ضد طالبان این کشور ممکن است با هدف تسهیل کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان دچار تغییراتی شود.

ساجان در گفتگو با «کانادین پرس» تأکید کرده بود با این حال اوتاوا طالبان را از فهرست تروریست‌ها خارج نخواهد کرد.

وی گفته بود: ما در حال بررسی گزینه‌هایی هستیم تا ببینیم چگونه می‌توانیم انعطاف‌پذیری که سایر کشورها برای کمک به افغانستان دارند را به دست آوریم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی