Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@00:40:33 GMT

تخصيص 90 سازه تبليغاتي به ارتقا فرهنگ ترافيک

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۲۹۸۱

خبرگزاری آریا-مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: کمتر دیده شدن تبلیغات آموزش‌های شهروندی به این معنا نیست که سازمان زیباسازی اهمیت موضوع را کمرنگ کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شهر،رضا صیادی درباره چرایی کمتر دیده شدن تبلیغات آموزش‌های شهروندی در سطح شهر تهران، بیان کرد: کمتر دیده شدن به این معنا نیست که سازمان زیباسازی به موضوع اهمیتی نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با بیان اینکه طبق نیازهای مختلفی که از بخش‌های مختلف شهرداری به سازمان اعلام می‌شود، کمپین‌های آموزش شهروندی ایجاد می‌شود، افزود: ممکن است که این موارد به اندازه اقدامات دیگر ضریب رسانه‌ای نداشته باشد. نزدیک به 90 سازه بیدود در سطح شهر تهران نصب شده است. تعدادی از این سازه‌ها سه وجهی یا چهار وجهی هستند و این سازه‌ها شامل حجم گسترده‌ای از اکران می‌شوند. سازمان محتوایی روی سازه‌ها اکران می‌کند که به مدت طولانی (برای مثال حداکثر چهارماه) باقی بماند.
به گفته صیادی؛ روی همه سازه‌های بیدود، دغدغه‌های فرهنگ ترافیکی نظیر کلاه ایمنی، آموزش دوچرخه سواری، استفاده از حمل و نقل عمومی، معاینه فنی و ... درج شده است.
وی همچنین به موضوعات دیگری در حوزه آموزش شهروندی اشاره کرد و گفت: چندی پیش با سازمان پسماند به تعامل رسیدیم تا تعدادی از بیلبوردها و عرشه پل‌ها به موضوعات حوزه پسماند اختصاص یابد. حدود 50 سازه تبلیغاتی ثابت با موضوع پسماند وجود دارد که به فراخور مناسبت‌ها، اکران می‌شوند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، یکی از بزرگ‌ترین پویش‌های سازمان زیباسازی را پویش صرفه جویی در برق عنوان کرد و افزود: حتی سازه‌های تجاری هم درگیر اکران این موضوع شدند. بیش از 600 سازه تبلیغاتی شهروندان را به صرفه جویی در استفاده از برق تشویق کردند.
صیادی در ادامه یادآور شد: همچنین با سازمان آب جلسه‌ای برگزار شد تا عرشه پل‌ها به موضوع صرفه جویی در مصرف آب اختصاص یابد. حتی با سازمان اوج جلسه‌ای گذاشتیم تا دیوار نگاره میدان ولیعصر (ع) به موضوع «صرفه جویی آب» اختصاص یابد.
به گفته وی؛ سازمان زیباسازی یک ظرفیت جدی در رسانه محیطی دارد که به فراخور مناسبت‌ها، کمپین‌ها، رویدادها و دغدغه‌های شهری و ملی، برای سازه‌های شهری، کنداکتور اکران آموزش فرهنگی تعیین می‌شود.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با تأکید براینکه تعداد سازه‌های تبلیغاتی باید با نقشه جامع زیباسازی شهر تهران نسبت داشته باشد، افزود: بهینه سازی تابلوها در دستورکار قرار گرفته است. برای مثال سه تابلو تجمیع شده و یک تابلو بزرگ‌تر نصب شده است و اتفاقا این یک تابلو اثرگذارتر از آن سه تابلوی گذشته دیده می‌شود.
صیادی با بیان اینکه بیشتر تابلوهای تبلیغاتی در هشت منطقه شمالی تهران قرار دارند، گفت: شرکت‌های تجاری اصرار دارند بیشتر بازاریابی خود را در مناطق شمالی شهر انجام دهند و بر همین اساس شرکت های تبلیغاتی هم سازه های تبلیغاتی را در مناطق جنوبی نصب نمی کنند. اما سازمان زیباسازی تصمیم گرفت تا در این نقاط سازه تبلیغاتی نصب کند. سازمان زیباسازی گاهی اوقات در مزایده برای شرکت‌ها موظفی تعیین می‌کند تا حتماً درصدی از سازه‌ها در مناطق جنوبی نصب شوند.
وی تاکید کرد: امیدواریم با ظرفیت‌های فرهنگی که این سازه ها ایجاد می‌کنند دغدغه آموزش شهروندی برطرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازه تبلیغاتی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران صرفه جویی سازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک بزرگراه جدید در تهران

هادی حق بین درباره جزییات ساخت یک بزرگراه جدید در تهران گفت: بسیاری از خودرو‌های سنگین و سبک برای این که از جنوب تهران به استان‌های شمالی بروند از شرق تهران طی مسیر می‌کنند و، چون مسیری کمربندی ندارند، از بزرگراه بسیج استفاده می‌کنند که سبب ترافیک بسیار سنگین شده اند.

به گزارش خبرآنلاین، وی در مورد سرانجام ساخت آزادراه شهید شوشتری و رایزنی با محیط زیست برای اجرای فاز دو این آزاد راه، گفت: برای ساخت فاز اول بخش زیادی از معارضین پروژه رفع شده است و به صورت جزئی کماکان معارض مانده؛ اما تأثیر چندانی بر روند اجرای پروژه نمی‌گذارند.

او با بیان اینکه تمام جبهه‌های کاری پروژه ساخت آزادراه شهید شوشتری فعال است، اظهار کرد: امسال فاز اول این آزادراه را به عنوان یک پروژه اثرگذار در جریان بهبود ترافیک تقدیم مردم خواهیم کرد؛ البته اتصال آزادراه به بزرگراه هجرت نیز باید انجام شود و این پروژه نیز آغاز شده است و امید است تا پایان سال این پروژه تکمیل شود.

حق بین در مورد سرانجام نامه شهرداری تهران به سازمان محیط زیست برای عبور تونلی از زیر جنگل‌های سرخه حصار نیز افزود: متأسفانه هنوز بازخوردی در این زمینه از سوی سازمان دریافت نکردیم؛ اما در بازدید نوروزی، خدمت رئیس جمهور این موضوع را عرض کردم که امید است ایشان نیز تأکیدی کنند تا مسئله فاز دوم آزادراه شوشتری حل شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد اثرگذاری که ساخت این آزادراه بر روی جریان ترافیکی تهران خواهد داشت، گفت: پروژه شهید شوشتری یک پروژه ملی است؛ چرا که تهران به دلیل اختلاف ارتفاعی ۹۰۰ متری که از شمالی‌ترین نقطه شهر تا جنوبی‌ترین نقطه شهر دارد و همچنین شرایط توپوگرافی خاصی که دارد؛ این امکان را نمی‌دهد که در شمالی‌ترین نقطه تهران که شاهد کوه‌ها و ناهمواری‌هایی هستیم، کمربندی شمالی را به راحتی اجرا کنیم و این درحالی است که ما در تهران کمربندی غربی و جنوبی داریم؛ اما فاقد کمربندی شرقی هستیم و کارکرد شوشتری به عنوان کمربندی شرق تهران است.

او تأکید کرد: بسیاری از خودرو‌های سنگین و سبک برای این که از جنوب تهران به استان‌های شمالی بروند از شرق تهران طی مسیر می‌کنند و چون مسیری کمربندی ندارند، از بزرگراه بسیج استفاده می‌کنند که سبب استهلاک معابر و همچنین ترافیک بسیار سنگین و ایجاد آلودگی می‌شود؛ بنابراین احداث این بزرگراه از ضروریات شهر تهران است.

حق بین ادامه داد: با احداث این پروژه حدود یک و نیم درصد از ترافیک کل شهر تهران کاهش می‌یابد و در منطقه شرق حدودا پنج درصد ترافیک را کاهش می‌دهد و یک روان سازی مناسبی برای بزرگراه بسیج و کل شبکه دربر خواهد داشت و موجب رضایتمندی شهروندان، کاهش آلودگی، کاهش مصرف سوخت و موضوعات دیگر می‌شود و به همین دلیل ضرورت دارد این پروژه به سرعت احداث شود.

دیگر خبرها

  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • راکبین موتورهای توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود